|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Rzeszów-USG 3d lub 4d
Witam czy któraś z Was poleci mi jakąś przychodnię, która wykonuje te badania, jakie są ogólnie ceny i kiedy najlepiej się na nie wybrać? Bo szukam i jakoś nie mogę znaleźć. Będę wdzięczna
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzeszów-USG 3d lub 4d
Hej,ja nie z Rzeszowa ale zauważyłam wątek więc coś Ci podeślę:
http://www.szczesliwe.macierzynstwo....uchan-rzeszow/ ![]() darmowe usg 3d/4d ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja robiłam połówkowe u Jacka Śliwy. Lekarz był miły, przeprowadził dokładny wywiad, odpowiadał na pytania. Dostaliśmy płytke z nagraniem i opis do usg
![]() Koleżanki chodziły do Dr Chruściela i były zadowolone. On brał po 100 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dr Szklarczyk robi również takie usg prywatny gabinet jest na ul zenitowej a ile kosztuje to nie wiem musiałabyś zadzwonić.
![]() słyszałam że robi się w okolicach 5 miesiąca ale najlepiej zapytać lekarza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja robiłam u dr Parkota, jestem zadowolona. Badanie trwało ok 45 minut, wszystko nam dokładnie wytłumaczył, pokazał, do tego płyta z nagraniem i zdjeciami. Koszt z maja ubiegłego roku - 200 zł.
A co do terminu to chyba w okolicy 12-13 tygodnia robi się genetyczne usg, a kolejne - połówkowe między 20 a 24 tygodniem ciąży. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam.
Ja również polecam prywatną przychodnię GALEN na ul. Warneńczyka w Rzeszowie, gdzie badanie to przeprowadza dr Jacek Sliwa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.