|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Coco Mademoiselle
Hej. Piszę do Was drogie kobietki, bo mam poważny dylemat. Od wieków poszukiwałam moich ukochanych perfumek w wielu perfumeriach z nadzieją odnalezienia jej w jak największej promocji. Niestety największa "promocja" to 400 zł za 100 ml. Ostatnio natknęłam się na dziewczynę, która rzekomo ma 100 ml Mademoiselle w cenie 270 zł ... Znam ją osobiście - nie jesteśmy na Ty, ale znamy się ... Zapewnia mnie ona o oryginalności tych perfum mówiąc, że pochodzą one z perfumerii (znanej - nie chcę wymieniać nazwy z uwagi na to, że gdyby okazało się to prawdą, to ta ekspedientka może stracić pracę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coco Mademoiselle
Nie wierz w bajki o" wynoszeniu z zaplecza" to bzdura mająca uwiarygodnić pochodzenie jakiejś podróby.
A tak na marginesie - nie przeszkadza Ci kupno ewidentnie kradzionej rzeczy? Pracownicy perfumerii na S., pewnie i na D. też mają od czasu możliwość dostania testera perfum ale akurat nie Chanel. Poszukaj na allegro flakonu z ew. ubytkiem albo mniejszej pojemności - będzie taniej. A oryginalność możesz spróbować zweryfikować w odpowiednim wątku na tym forum
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Właśnie o chodzi o to, że ja nie chcę kupić kradzionej rzeczy - może nie zawarłam tego z temacie, ale NIGDY NIE KUPIŁABYM NIC KRADZIONEGO! Po prostu, gdy okaże się to prawdą, to nie wiem czy nie zgłoszę sprawy na Policje - tylko jak ja im to udowodnię .. No nic. W takim razie rozwiałaś moje wszelkie wątpliwości. Dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
PS czy ktoś wie w jaki sposób rozwiązywany jest w markowych perfumeriach problem 'stłuczek'? Chodzi mi o sytuacje, w których podczas przyjmowania towaru, wykładania go na półki, zmiany ekspozycji perfumy ulegają stłuczeniu. Czysty wypadek. Czy możliwe, że teraz znajoma Autorki sprzedaje taką rzekomą 'stłuczkę'?
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Znam jedna z dziewczyn ktora niegdys pracowala w jednej z sieciowych perfumerii reklamowanej w TV. dziewczyny maja rabat 40% od wartosci sklepowej, i moga miec testery jedynie. Poza tym nie moga sobie wybrac danego zapachu tylko np. w lutym moga kupic np. tresor, euphorie i cos tam jeszcze
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.