![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
listopad olej na porost Khadi i Mehabhringaraj
NIEAKTUALNE - ZAMYKAM WĄTEK PRZEZ MYLĄCY TYTUŁ i brak nazwy miesiąca w tytule
Witajcie! Wymienię chętnie po kilka sztuk - szkoda pieniędzy na wymianę tylko jednego lakieru czy małej rzeczy. Mieszkam w Trójmieście. Odpisuj u mnie, ja u Ciebie ![]() DO paznokci: - Inglot, 977. pomarańczowa żółć - otrzymałam od szwagierki jako nowy, użyłam na 1. paznokciu ![]() -Maybelline, 342, koralowy pomarańcz, dostałam jako testowany również 3 mies. temu - Wibo, express growth 312, pomarańcz dostałam, wygląda jak nowy, testowałam 3 mies. temu - Rimmel 60 sec., 825 sky high, b. ładny niebieski, również wygląda jak nowy, testowałam 3 mies. temu. - Manhattan płyn do zmiękczania skórek, użyłam 2 razy testowo, działa, ale ja nie umiem obsługiwać ![]() KOLORÓWKA - Kredka Sephora, liner electro, 02 metal electro, mały ubytek -Max factor, Max effect, dip in eye shadow, Vibrant turquoise 07 - dostałam używany, nie wiem niestety, ile zostało - buteleczka nieprzezroczysta. WŁOSY: - Alterra Pszenica i morela odżywka, zostało jakieś 40 % - Szampon Garnier Naturalna Pielęgnacja Ultra Doux, Siła 5 roślin - zużyłam z 1,5 cm . -Wella, Shock Waves, Zakręć! Pianka `Superskręt` z termo-ochroną - użyta 1RAZ jako test. - olej na porost włosów khadi - wzmacnia włosy, przyspiesza porost Sesamum Indicum Oil (Sesamol),Cocos Nucifera Oil (Kokosnubol),Ricinus Communis Oil (Castrol),Eclipta Alba (Bringaraj), Bacopa Monnieri (Brahmi ),Rosmarinus Officinalis Oil (Rosmarin), Citrullus Colycynthis (Koloquinthe),Sida Cordifolia (Bala),Butea Monosperma (Palasa),Gunja Abrus Precatorius (Gunja), Trigonella Foenum Graecum (Bockshornklee),Daucus Carota Oil (Karottenol), Cinnamomum Camphora (Kampfer),Vinca Rosea (Immergrun), Lanalool**, Limonene** - - olejek Mehabhringaraj - pielęgnuje włosy, wzmacnia je, działa łagodząco na bóle głowy olej kokosowy , olej sezamowy , eclipta alba , centella asiatica , terminalia chebula, terminalia belerica, embica officinalis, cyperus rotundus, curcuma zadoaria, psoralea corylifolia, nordostachys jatamansi, hedychium spicatum , rosa cenrifolia, vetiveria zizanioes. -Heenara - Naturalna henna dla włosów suchych i przetłuszczających się. Nadaje włosom intensywny rudawo-miedziany kolor. Naturalna henna w połączeniu z 14 ajurwedyjskimi ziołami jak amla, neem i brahmi. - nowa, kartonik lekko sfatygowany ZAPACHY: - Alterra Natural Spirit Limonka - zapach: cytryna, limonka, pomarańcza, produkt wegański, zużyłam z 0,5 cm - AVON Little red ress - jest ok. 2/3, we flakonie. -Oriflame Midnight Pearl - ubytek ok. 1,5 cm, we flakonie. -mgiełka do ciała NATURALS Cranberry & Cinnamon Body Spray - z 1 cm wypsikane. Mogę wymienić na: -oleje do włosów różnego typu (bez kokosa) - płyn do higieny intymnej bez SLS i SleS -małe próbki szamponów bez sls (a z łagodnymi detergentami) - oleje do pielęgnacji twarzy czy ciała - henna khadi ciemny brąz (lub innej firmy, dająca podobny efekt) -inne ciekawe kosmetyki, zwłaszcza naturalne - bez silnych detergentów, parafiny, alkohol denat. i silikonów (jeśli do ciała) -podkłady mineralne, filtry mineralne - b. jasna skóra, normalna skłonna do przesuszeń, bez różowych tonów. - lakier do paznokci w kolorze: burgund, wino, ciemny fiolet,żadnych shimmerów czy pereł - zwykły, neutralny połysk, ale bez toluenu, formaldehydu itp. - trwała pomadka w kolorze truskawkowym, malina (blada cera) - odlewki zapachów - książka Бизнес контакт 1 и 2, - książki o medycynie różnych krajów (np. ayurveda) - płyn do szkieł - sprawna, składana, jednobarwna parasolka. - rolki do czyszczenia ubrań z sierści (np. Rossmann) -szampon La roche-posay KERIM przeciwłupieżowy Możemy umówić się również na wymianę szeregu małych próbek ciekawych kosmetyków. NA WYMIANIE CIUCHOWEJ - NOWE!! szpilki, żakiet i pasek! - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post37667179 Te rzeczy b. chętnie wymienię też za kosmetyki i rzeczy z powyższej listy.
Wymienię 4 ml. Armani Prive Royal Oud na Armani Prive Ambre Soie i Amblre Orient Lakiery, kolorówka, włosy, zapachy, nowe ubrania i buty grudzień FREYA ARABELLA 30E Edytowane przez Kociasta Czas edycji: 2012-12-02 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: olej na porost Khadi i Mehabhringaraj
coś u mnie za olej na porost włosów khadi ?
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za pierwszy? odpisz proszę w moim wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Angie3 , kejtlyn- dzięki, na razie nie
![]()
Wymienię 4 ml. Armani Prive Royal Oud na Armani Prive Ambre Soie i Amblre Orient Lakiery, kolorówka, włosy, zapachy, nowe ubrania i buty grudzień FREYA ARABELLA 30E Edytowane przez Kociasta Czas edycji: 2012-11-16 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za olejek na porost włosów khadi?
poza wątkiem mam praktycznie nową ( użytą 1 raz) maseczkę peelingującą z firmy Absolute Organic ( ma certyfikat EcoCert)
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za oleje?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie z khadi?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za - olej na porost włosów khadi - wzmacnia włosy, przyspiesza porost
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za oba oleje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za olejek Mehabhringaraj, chociaż odlewkę?
Pojemniczki 50 i 100 ml są do kupienia w Rossmannie. ;-)
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ulicznica, sylwoha, Ewciko410, *milka*, pannaleksandra, katja_24, malutka100 - niestety nie
![]() Fabregasowa - muszę poczytać o minerałach (niestety jeszcze się nie znam) - potrzebuję podkładu mineralnego do cery normalnej, b. jasnej i dobrego filtru mineralnego - czy masz coś takiego?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
W Rossmanie są pojemniczki.
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ulicznica, Lusia - dzięki za info
![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
hej, interesują mnie obie odlewki. Mam minerały, filtry, olej sezamowy, próbke szamponu bez sls, nie wiem co jeszcze mogę zaoferować
![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
- olej na porost włosów khadi - wzmacnia włosy, przyspiesza porost
Sesamum Indicum Oil (Sesamol),Cocos Nucifera Oil (Kokosnubol),Ricinus Communis Oil (Castrol),Eclipta Alba (Bringaraj), Bacopa Monnieri (Brahmi ),Rosmarinus Officinalis Oil (Rosmarin), Citrullus Colycynthis (Koloquinthe),Sida Cordifolia (Bala),Butea Monosperma (Palasa),Gunja Abrus Precatorius (Gunja), Trigonella Foenum Graecum (Bockshornklee),Daucus Carota Oil (Karottenol), Cinnamomum Camphora (Kampfer),Vinca Rosea (Immergrun), Lanalool**, Limonene** - - olejek Mehabhringaraj - pielęgnuje włosy, wzmacnia je, działa łagodząco na bóle głowy olej kokosowy , olej sezamowy , eclipta alba , centella asiatica , terminalia chebula, terminalia belerica, embica officinalis, cyperus rotundus, curcuma zadoaria, psoralea corylifolia, nordostachys jatamansi, hedychium spicatum , rosa cenrifolia, vetiveria zizanioes. coś w moich wątkach? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Khadi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Alien
![]() fabregasowa, tamtam - napisałam u Was
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej, nic więcej nie widzę, może chciałabyś ten zestaw trzech zapachów w pudełeczku Yves Rocher za te dwa oleje?
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Niestety nie, bo to są słodkie zapachy.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
spodobał mi się u Ciebie olej przyśpieszający wzrost włosów, chętnie wypróbowałabym jego działanie. Ale musiałabyś powiedzieć mi jakie perfumy są "sexy" a jakie zdecydowanie, gusty zapachowe są różne i różne są percepcje zapachu. Perfumy jakich rodzin zapachowych lubisz? Masz jakieś ulubione nuty? A może jest coś czego w zapachach nie znosisz?
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Trzy_Ryby - dzięki za odpowiedź. Niestety nie znam się na perfumach, dlatego piszę ogólnikami. Nie lubię mdłych, duszących zapachów (Chanel No 5 to dla mnie tragedia), kwiatowych, "dziewczęcych", słodkich, pasujących do nastolatki. Szukam zapachu kojarzącego się z silną kobietą, trudno mi to określić, ponieważ z perfumami nie mam dużego doświadczenia - szukanie w perfumeriach zawsze kończyło się rezygnacją
![]()
Wymienię 4 ml. Armani Prive Royal Oud na Armani Prive Ambre Soie i Amblre Orient Lakiery, kolorówka, włosy, zapachy, nowe ubrania i buty grudzień FREYA ARABELLA 30E Edytowane przez Kociasta Czas edycji: 2012-11-26 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Podałaś dość niejasne kryteria, przyznaję. Z próbek, które mam na zbyciu według mnie spełniać je mogą:
biehl. parfumkunstwerke: pc02 2ml z bez trzech psików Rance 1795: Pres de Toi 1,6ml bez dwóch psików Kenneth Cole: New York Woman EDP, 1,5 ml minus trzy psiki Serge Lutens : Bas de soire EDP, 1ml nowa Jose Eisenberg: Rouge& Noir EDT, 1,2ml Del Rae Parfums: Eau Illuminee ok 1ml (próbka firmowa)
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
coś za odlewkę (nawet mniejszą) oleju khadi?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=37777643 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Trzy_Ryby - dziękuję, lecz jednak się nie wymienię. Dzięki za poświęcony czas i przepraszam za zawracanie głowy.
![]() christiee06 - niestety nie (nie te kolory) ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nic dla siebie nie znalazłam, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.