![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Kilka drobnostek do oddania w grudniuNIEAKTUALNE Guerlain Idylle Eau Sublime EDT 8/10ml w atomizerzeMAGDA1704 Hermes Un Jardin Sur Le Toit 2ml MAGDA1704 Chanel Chance Eau Tendre 2ml MAGDA1704 Serge Lutens Daim Blond 2ml w atomizerze MAGDA1704 Chanel Allure EDT 10/10ml w atomizerze MAGDA1704 Tommy Hilfiger, Tommy Girl ok 15/30ml ania105 J'adore L'Or 2x 1,5ml NeverGoofEnough18 Versace Cristal Noir 3,2ml (1,6ml x2)NeverGoofEnough18 Chloe Love EDP 1,2mlNeverGoofEnough18 Guerlain Shalimar Parfum Initial 1mlNeverGoofEnough18 Guerlain La Petite Robe Noire 1mlNeverGoofEnough18 Lancome Midnight Rose1,5mlLEADYAGLO Paco Rabanne Black XS 1,5ml w atomizerzeLEADYAGLO Agent Provocateur EDP 10/10ml w atomizerze wywa Molinard Habanita EDT 1ml w samplu ze wspólnych zakupówLEADYAGLO Narciso Rodriguez Essence Musk 4ml w sampluLEADYAGLO Givenchy Ange ou demon le secret Elixir 9/10 ml w atomizerze apewu Givenchy Ange ou demon le secret elixir 4ml miniaturka Gucci Flora Generous Violet 5/10ml w atomizerze Zochawsk Christian Dior Addict ok 3 ml w 10ml w atomizerze Zochawsk Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-01-05 o 00:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka drobnostek do oddania w grudniu
* Rimmel 1-2-3 pogrubiająca mascara obrotowa, 9,5ml, kolor 003 extreme black NOWA, nieotwierana smash *Giorgio Armani, Rouge d'Armani Sheers, 3 nawilżające pomadki w wersji mini z pędzelkiem (coral 300, pink 500, plum 600), NOWE smash * Clinique - Lid smoothie antioxidant 8-hour eye colour (03 sassy-fras) cień do oczu - testowany smash * Givenchy Phenomen'eyes mascara - 0,7gr - NOWA nieotwierana tomama * Clinique Zestaw 3 błyszczyków z breloczkiem NOWE, nieotwierane nie ma Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-01-05 o 00:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
* Estee Lauder Lucidity Puder sypki w odcieniu 01 Light, używany, zostało ok 10gr. Jest kartonik i nieużywany "puszek" tomama * Kryolan, Anti Shine Powder - Puder sypki matujący, ok 8gr w opakowaniu zastępczym tomama *Guerlain Meteorites Perles d'azur by Pucci - limitowana kolekcja, NOWE, jest kartonik (wymienię tylko na coś o podobnej wartości) nie ma * Ben Nye Luxury Powder - Puder sypki (kolor Banana) zosyało15gr z 85gr w oryginalnym opakowaniu madzior22 Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-01-05 o 00:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SEPHORA, kostka do kąpieli NOWA MAGDA1704
JEAN PAUL GAULTIER Perfumed Shower Gel 40ml nowy MAGDA1704 Clinique zestaw 3 kroków - reklamówka, po 8ml każdego z kroków, łącznie 24ml tomama Givenchy Hydra Sparkling, Rozświetlający Krem Nawilżający, Skóra mieszana i normalna, 5ml, nowe, kod 1X01,NeverGoofEnough18 Clarins Gentle Exfoliator Brightening Toner (łagodny peeling rozświetlający) 30ml nowyTheSketchedLady Clarins HydraQuench Cream-Mask (maseczka nawilżająca) 15ml nowa TheSketchedLady Perfecta peeling enzymatyczny 60ml nowyTheSketchedLady Clinique, zestaw z kosmetyczką, NOWY - 7ml, 7ml i 15ml LUSH, Aqua Mirabilis (Kostka peelingująca) - pozostało ok 80% madzior22 LUSH, Trichomania (Szampon w kostce do włosów suchych i kręconych) - pozostało ok 75% madzior22 LUSH, Full of Grace (Kojące serum do twarzy) - pozostało ok 60% madzior22 Alepia Savon Noir (czarne mydło peelingujące), mam z wymianki, testowane, niestety nie dla mnieTheSketchedLady Biochemia Urody, Peeling enzymatyczny EKO z bromelaniną, ważny do 04.2013, raz użyty(pol łyżeczki)TheSketchedLady Biochemia Urody,Hydrolat z kocanki ECO,zostało ok 60% ze 150ml,ważny do 02.2014TheSketchedLady LUSH, Fresh Farmacy Face Cleasner (Kostka myjąca do twarzy) - pozostało ok 50% Zochawsk Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-01-05 o 00:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
* Ecotools, pędzel do podkładu nr 1202 - wyprany, zdezynfekowany, użyty 2-3 razyTheSketchedLady * Coastal Scents - pędzel typu pencil brush do cieni nr BR-C-N09, kilka razy użyty, ze wspólnych zakupów w USA ullcia92 * Coastal Scents - pędzel kulkowy do cieni nr BR-C-N04, kilka razy użyty, ze wspólnych zakupów w USA ullcia92 * Hakuro H51 - używany, wyprany, zdezynfekowany, napisy troche sie starły ullcia92 * Hakuro H50s - używany, wyprany, zdezynfekowany ullcia92 Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-01-05 o 00:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
CATRICE 040, Petit Four As Dessert TheSketchedLady CATRICE C03, Wood You Follow Me?TheSketchedLady CATRICE C02, Walk On AirTheSketchedLady Essence nr 04 Ice Eyes Baby TheSketchedLady Essence nr 70 Makes Me Weak TheSketchedLady Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-01-05 o 00:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Perfecta peeling enzymatyczny 60ml nowy i dwa lakiery?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za odlewkę Ange ou Demon Le secret 9ml i Make up Factory Hd Primer 5ml?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() Hakuro H51 - używany, zdezynfekowany, napisy troche sie starły ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos za peeling perfecty acqua di gioie i zestaw clinique z kosm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej może coś za
Guerlain Meteorites Perles d'azur by Pucci - limitowana kolekcja, NOWE, jest kartonik Clinique Zestaw 3 błyszczyków z breloczkiem NOWE, nieotwierane ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś za kosmetyki NYX, Clarins, Biochemia Urody (bardzo mi zależy na peelingu enzymatycznym), mydło Alepia, pędzel EcoTools, lakiery Essence i ew. peeling Perfecta?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za lushe iew BU ?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
akurat Twój wątek jest pierwszym, po którego przejrzeniu zastanawiam się nad oddaniem Heleny
![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- patrząc na ceny, to te rzeczy, które wybrałam, będą cenowo mniej więcej porównywalne do korektora... oddałabyś je wszystkie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
ubytek korektora to kilka aplikacji, używałam go przez 2 tygodnie z przerwami, a (jak pewnie sama wiesz) jest bardzo wydajny, więc ubytek to pewnie nie więcej niż 5%.
chciałabym: 2 kredki i 2 pigmenty NYX 2 miniaturki Clarins peeling i hydrolat BU lakiery Essence, ale te Catrice też mi się podobają ![]() pędzel Ecotools mydło Alepia peeling Perfecta pasuje Ci? odpiszesz jutro, pzdr ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- jeśli masz ochotę, możesz dorzucić mi też tę próbkę filtra Avene ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Givenchy Ange ou demon le secret elixir 4ml miniaturka Agent Provocateur EDP 10/10ml w atomizerze Biochemia Urody,Hydrolat z kocanki ECO,zostało ok 60% ze 150ml,ważny do 02.2014 Alepia Savon Noir (czarne mydło peelingujące), mam z wymianki, testowane, niestety nie dla mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
LUSH, Aqua Mirabilis (Kostka peelingująca) - pozostało ok 80% Biochemia Urody, Peeling enzymatyczny EKO z bromelaniną, ważny do 04.2013, raz użyty(pol łyżeczki)? Zapraszam do moich wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś za odlewki
Habanita Code NR Guerlain Mitsouko 1ml w atomizerze CK one ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2012-12-15 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Hakuro H51 - używany, zdezynfekowany, napisy troche sie starły LUSH, Aqua Mirabilis (Kostka peelingująca) - pozostało ok 80% LUSH, Fresh Farmacy Face Cleasner (Kostka myjąca do twarzy) - pozostało ok 50% Make Up For Ever - HD Primer 5ml NOWA ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
podoba mi się u ciebie dużo rzeczy, zapraszam do mnie
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Perfecta peeling enzymatyczny
coś u mnie?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
yr flowerparty i zestaw błyszczyków Clinique ?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
moze znajdziesz jakieś rzeczy za mateory?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie za Calvin Klein, Obsession Men 75ml z ubytkiem widocznym na zdjęciu??Bardzo mi zależy
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za ;
5tki diora, mini błyszczyki z clinique, błyszczyk z guerlaina, meteoryty guerlain?
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
spoza wątku posiadam:
- krem BB Dream Fresh od Maybelline, odcień Light, pozostało 90% z 30ml - eyeliner Wibo, odcień brązowy, nowy, użyty raz testowo - błyszczyk Chanel, odcień czerwony, pozostało ok 70%. - korektor Miss Sporty, odcień Light, pozostało ok. 55% - Beauty Balm od Rival De Loop, użyty raz testowo z 50ml - Under Twenty Anti Acne! 2w1 Lekki krem + Puder antybakteryjny, użyty kilka razy, nowy. - Carmex Lip Balm Jasmine Green Tea, tubka, użyty ze 3 razy, tubka -różowa pomadka Essence, odcień Like a Lady, pozostało ok. 90% - matujący podkład Under Twenty Anti Acne o zapachu grejpfrutowym, odcień Sandy Matt, pozostało ok. 85% z 30ml. czy byłabyś zainteresowana czymś z tej listy w zamian za essence vampire's love?
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
coś za (niekoniecznie wszystko):
Alepia Savon Noir (czarne mydło peelingujące), mam z wymianki, testowane, niestety nie dla mnie Biochemia Urody, Peeling enzymatyczny EKO z bromelaniną, ważny do 04.2013, raz użyty(pol łyżeczki) Biochemia Urody,Hydrolat z kocanki ECO,zostało ok 60% ze 150ml,ważny do 02.2014 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.