|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
smsy po 2 m-cach
2 miesiace temu poznalam pewnego faceta na imprezie- w sumie niewiele brakowalo,a skonczyloby sie to wszystko niestety w lozku,ale jednak rejterowalam. Pisalam sobie z nim smsy-mielismy sie spotkac,ja chcialam po prostu pojsc na randke,on proponowal randke ze sniadaniem raczej...Troche go pozwodzilam,a potem wyjechalam na wakacje i dalam sobie spokoj.Zaproponowal mi,zebym w miare mozliwosci pisala do niego mejle(bylam zagranica),ale nie napisalam ani razu. A teraz odzywa sie do mnie po 2 m-cach, ni z gruszki,ni z pietruszki,ze jest jakies 200 km stad i co tam u mnie slychac. Poza tym przeprowadzil sie i od 2 m-cy mieszka w tym samym miescie co ja.WTF?! Co ja mam o tym myslec? Szuka panienki czy co innego?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: smsy po 2 m-cach
A skąd mamy to wiedzieć? Jesteś zainteresowana - spotkaj się, idźcie na kawę... Zapewne wyczujesz jego intencje i dowiesz się, dlaczego znów zechciał nawiązać z Tobą kontakt.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ehh, faceta trudno rozszyfrować. Ponieważ mają dwa mózgi (jeden, zwykle zalegający kurzem w głowie, drugi- poniżej pasa- często eksploatowany) trudno pojąć ich "męską logikę". Jeśli tak jak mówisz, rozpatrywał waszą znajomość na zasadzie głównie fizycznych bliskości to kurcze może właśnie używa tego dolnego móżdżka i w tym celu pisze. A może wykazał się inteligencją i chce po prostu odnowić znajomość w zdrowej formie. Aby się przekonać postaw sprawę jasno, zapytaj co go skłoniło do tego że odezwał się po tak długim w gruncie rzeczy czasie milczenia
|
|
|
|
|
#4 | |
|
sissy that walk
|
To pytanie powinnaś raczej skierować do niego, my nie siedzimy w jego głowie i nie wiemy, jakie są jego intencje. Po Twoim poście można wnioskować, że chodzi mu o seks - w końcu nie ukrywał tego. Ale być może z czasem doszedł do wniosku, że chce się spotkać ot tak, w formie randki albo kumpelskiego spotkania. Spytaj go po prostu.
|
|
|
|
#5 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie sprawa jest jasna - przeprowadził się do Twojego miasta i nie ma się z kim ****
Dlatego odzywa się do Ciebie, bo mu się przypomniało, że kiedyś prawie wylądowaliście w łóżku. Nie zawracałabym sobie nim głowy i też nie myślałabym, że do tego miasta przeniósł się ze względu na mnie Jak dla mnie znajomość niewarta podtrzymywania. No chyba, że masz ochotę na seks bez zobowiązań, bo raczej nie wydaje mi się aby mu chodziło o coś poważniejszego niż relacja fucking friends
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Zapytaj go wprost dlaczego nagle się odezwał i czego oczekuje.
Może wygląda to inaczej, ale większość facetów jak ze strony kobiety usłyszy proste bezpośrednie pytanie, jest w stanie na nie odpowiedzieć także krótko i rzeczowo My Ci tu nie pomożemy, to z nim powinnaś porozmawiać.
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie szuka towarzystwa skoro przeprowadził się do nowego miejsca. Po prostu zapytaj go o to.
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem szuka tylko panienki do seksu. Ewidentnie tak było 2 miesiące temu i nie widzę powodu, żeby nagle coś miało się u niego zmienić.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Buc
|
e tam randki ze śniadaniem są dobre.
![]() a tak serio to pogadaj z nim czego oczekuje po znajomości z Tobą.
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
szuka bzykanka
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym go spławiła i tyle.
Potrzebny Ci amant co zamiast sie troszczyc o Ciebie to troszczy sie o Twoja dup.e.
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Czy naprawdę dla większości wizażanek fakt, że facet ma ochotę być z kobietą seksualnie blisko od razu oznacza, że nie ma on ochoty jej też bliżej poznać?
Albo seks albo poznawanie się? Autorko spotkaj się z nim na kawie i wybadaj czego on chce. Na forum nikt Ci nie wywróży. |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest odwrócony kierunek działania. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-11-05 o 11:57 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przywiązywałam nikogo dupą, ale skoro obie strony seksu chciały to w czym niby miał on przeszkadzać
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba byłoby dziwne gdyby faceta najpierw interesował seks a nie osobowość dziewczyny. Seks możesz uprawiać z byle kim obecnie.. a żyć nie. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() a zazwyczaj bierze się pod uwagę czyjeś dobro.A jak wiadomo zazwyczaj jak zaczynasz od łóżka to i na nim kończysz.
|
|
|
|
#17 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dlaczego od razu pójść dalej? To serio każdy facet po seksie zmyka gdzie pieprz rośnie? Chyba trafiałam na diametralnie różne typy ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem romantyczna i wcale nie pomyslalam,ze przeprowadzil sie do mojego miasta dla mnie-bez przesady,nie jestem w gimnazjum
Napisal mi cos,ze od 2 m-cy(czyli od momentu kiedy powiedzmy zakonczylam kontakt) mieszka w tym samym miescie i wlasnie skonczyl urzadzanie mieszkania Nie ma watpliwosci co do tego,ze szuka panienki do bzykania,ale meczy mnie jedno pytanie-dlaczego odzywa sie do mnie po 2 m-cach?1.Moj nr akurat mu sie nawinal? 2. Moze i ma nawet niezle branie,wiec obdzwonil 5 panienek i szukal takiej,ktora chcialaby pojsc na chate? 3.Nie ma takiego brania jak sugeruje miec, dlatego tak dobrze mnie zapamietal. Czy powinnam sie czuc dziwnie,ze pisze do mnie po 2 m-cach? Cieszyc sie,ze mnie zapamietal po tym czasie,czy raczej wkurzac,bo to strategia(chyba jednak troche udawana) podrywacza,ktory odezwie sie albo nie,a jak odezwie,to powinnam skakac ze szczescia i nie wiem...czuc sie wyrozniona(?) Zapamietal,bo sie z nim nie przespalam? ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- no i po co dal mi mejla,zebym jesli mam czas,to do niego napisala na wakacjach? Niby atrakcyjny,ale jednak desperat? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

Dlatego odzywa się do Ciebie, bo mu się przypomniało, że kiedyś prawie wylądowaliście w łóżku. Nie zawracałabym sobie nim głowy i też nie myślałabym, że do tego miasta przeniósł się ze względu na mnie
Jak dla mnie znajomość niewarta podtrzymywania. No chyba, że masz ochotę na seks bez zobowiązań, bo raczej nie wydaje mi się aby mu chodziło o coś poważniejszego niż relacja fucking friends

Nie ma watpliwosci co do tego,ze szuka panienki do bzykania,ale meczy mnie jedno pytanie-dlaczego odzywa sie do mnie po 2 m-cach?