|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Sala okolice Pruszkowa, Warszawy
Witam,
niestety nie znalazłam na forum żadnych opinii o hotelu Hrabskim w Falentach. Bardzo mi się tam podoba, ale nikt ze znajomych nie miał okazji być tam na weselu. Byłam oglądać salę jak ją przygotowywali, jest jak w bajce (ponadto w tym roku wyremontowana), ale sporo rzeczy nie było jeszcze powystawianych. Poza tym cena jest sporo niższa od innych sal w tych okolicach, co też może być podejrzane . Wiecie może jak tam jest? Jak jedzenie i ogólnie jak przebiega organizacja? Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi i opinie
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sala okolice Pruszkowa, Warszawy
Podbijam wątek - oferta wygląda naprawdę ciekawie. Ma ktoś już jakieś doświadczenia związane z tym miejscem?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

. Wiecie może jak tam jest? Jak jedzenie i ogólnie jak przebiega organizacja? Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi i opinie