|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Crystal Noir Versace 85/90 ml EDT
Witam, mam na wymianę oryginalne Versace Crystal Noir, EDT, zużyte może 5ml z 90ml buteleczki.
https://www.dropbox.com/sh/a9l6p4ve76esfva/LsTl8G8nCL Interesują mnie - w pojemności podobnej (lub mniejszej + jakiś inny mały zapach czy kosmetyk) : L'instant gurelain L'instant magic Lolita Lepicka EDP Kenzo Amour Dior Hypnotic Poison Costume National 21 Yves Rocher Vanille Noir (ale z czymś innym z uwagi na niższą cenę YR) Ewentualnie jestem zainsteresowana perfumami w podobnych nutach: mlecznych, słodkich, waniliowych, jadalnych, ciepłych. Nie interesują mnie świeżaki, drzewne, kadzidlane itp. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2012-11-02 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Crystal Noir Versace 85/90 ml EDT
Coś u mnie?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
To jest oryginał
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
odpisałam i podbijam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To znaczy, że mogę przepsikać do ładnego atomizera określoną ilość perfum
![]() Lolity mam ok 35-40ml we flakonie. Laguna to 100ml flakon ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Przepraszam, a na podstawie jakiego cennika przeliczasz? ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ---------- Umówmy się tak: zrobię jutro fotki lolity. Naomi jest bez korka - to tester ![]() ![]() Ja weszłam właśnie na stronę douglasa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej. Przyglądając się fotkom wydaje mi się, że ubytek jest sporo większy niż 5ml.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zrobie dzisiaj fote jeszcze raz, zużycie jest imo mniejsze niż 5ml , efekt na zdjęciu wynika to z tego, że buteleczka była trzymana "poziomo" do kartki, przechylona. (widać dokłądnie co jest napisane na kartce)
Zużycie jest mniejsze niż 5ml nawet, myślę że ok 3 jak wrócę do domu to zrobię zdjęcie "w pionie", ale gwarantuję, że zużycie jest minimalne. Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2012-11-03 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...etrics=gemius. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Quinn
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Ale zauważyłaś, że naomi to Winter Kiss ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- O rany, nie zauważyłam, że odpisałaś.. Jako, że Laguna to również mój zapach "wspominkowy", podzielę się - niech przywołuje miłe chwile ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Mam około 80 ml Casmire Chopard EDP - produkt bez opakowania, jeśli reflektujesz daj znać w swoim wątku, lub u mnie na PW. Zapach ma w sobie wszytko co lubisz i szukasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.