|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomóżcie czy to pomoże!!!
Witam.
Od tygodnia sie odchudzam.Ważę 75 kg. 15 kg zostało mi po ciąży. Otóż robię ćwiczenia 80x brzuszki, 80x2 nożyce pionowe i poziome, 80x2 unoszenie jednej nogi,potem zmiana druga na leząco, 80x na leżąco dwie nogi złączone i wyprostowuje je, na koniec 40 min rowerek,czy to pomoże? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rzabbocop
|
Dot.: Pomóżcie czy to pomoże!!!
Cytat:
Zacznij robić treningi całego ciała. Jeśli nie masz sprzętu możesz spróbować ćwiczyć z Zuzaną, Jillian Michaels czy Tamilee Web (początkowo zamiast hantelek można wykorzystać butelki z wodą). Jednak podstawę sukcesu każdego treningu stanowi dieta i bez niej efekty będą marne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
moze zapisz sie na fitness, albo biegaj kazdego dnia, stosuj jakas diete bogata w warzywa
![]() powodzenia ![]() musisz byc cierpliwa, ja schudlam 15kg w ciagu roku,powoli ale bez efektów jojo, jeszcze 6 kg pragne schudnac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ok dziewczyny,zmieniam taktyke od dzis cwiczenia z Jillian i 40 minut rowerek no i oczywiscie dieta. Ostatni posiłek przd 18 np.platki owsiane maja duzo błonnika. Mam nadziej ze to pomoze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zdrowa dieta i aeroby są najlepsze na chudnięcie. Pewnie, ćwiczenia siłowe też są warzne, pięknie rzeźbią sylwetkę, ale od nich raczej 15 kg nie zrzucisz.
Bieganie i pływanie dają świetnie efekty. Wszystkie aerobiki też bardzo pomagają bo zazwyczaj zajęcia składają się z ćwiczeń ruchowych i siłowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodatakowo jeśli "z dnia na dzień" będziesz jeść o wiele więcej błonnika to twój żołądek może nie funkcjonować prawidłowo, szczególnie jak nie będziesz piła więcej wody. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dużo błonnika + mało wody = zatwardzenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny.
Wczoraj bloga na temat ćwiczeń i diet. Mam zamiar podjąć sportowe wyzwanie i zacząć ćwiczyć regularnie, bo niestety ciągle mi przybywa kg na wadze. Do tej pory szybko kończył mi się zapał z powodu braku motywacji. Mam nadzieję, że blog będzie dodatkowym bodźcem, aby ruszyć tyłek z kanapy i mam nadzieję, że będziecie ćwiczyć ze mną i wspólnie będziemy podglądać i komentować nasze efekty. Będę ćwiczyć z Tiffany Rothe i Ewą Chodakowską. Jestem również otwarta na Wasze pomysły. Zapraszam na bloga http://fitandcharm.blogspot.com Wspólnie podejmijmy wyzwanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.