dziwne sny.. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-29, 10:44   #1
aneecha52
Przyczajenie

dziwne sny..

hej dziewczyny,mam chlopaka,jestesmy ze soba szczesliwi juz dwa lata a od jakiegos czasu sni mi sie chlopak ktorego nie lubie bo kiedys mi sie podobal a on mnie wysmial..ale to niewazne. ostatnio mi sie snilo ze gadalismy ze soba i on mnie pocalowal(czesto mi sie to sni ;(( ) a dzis mi sie snilo ze bylam gdzies z bratem i on tam byl z jakims malutkim dzieckiem i jakos tak wyszlo ze zaczelam sie z tym dzieckiem bawic i z nim rozmawiac.. i juz bylo pozno i dziecko chcialo spac i on mowi "idziemy spac" i ja trzymalam dziecko na rekach i prawie zasnelam gdy zobaczylam ze on jest obok mnie i na mnie patrzy ciagle..i mowi "daj mi reke.." chwycil mnie za reke i powiedzal "teraz wszystko sie zmieni miedzy nami" i okazalo sie ze to dziecko jest jego ale sam je wychowuje bo go dziewczyna zostawila. co to moze znaczyc? tylko powazne odpowiedzi prosze..
aneecha52 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 11:02   #2
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja
Dot.: dziwne sny..

Cytat:
Napisane przez aneecha52 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,mam chlopaka,jestesmy ze soba szczesliwi juz dwa lata a od jakiegos czasu sni mi sie chlopak ktorego nie lubie bo kiedys mi sie podobal a on mnie wysmial..ale to niewazne. ostatnio mi sie snilo ze gadalismy ze soba i on mnie pocalowal(czesto mi sie to sni ;(( ) a dzis mi sie snilo ze bylam gdzies z bratem i on tam byl z jakims malutkim dzieckiem i jakos tak wyszlo ze zaczelam sie z tym dzieckiem bawic i z nim rozmawiac.. i juz bylo pozno i dziecko chcialo spac i on mowi "idziemy spac" i ja trzymalam dziecko na rekach i prawie zasnelam gdy zobaczylam ze on jest obok mnie i na mnie patrzy ciagle..i mowi "daj mi reke.." chwycil mnie za reke i powiedzal "teraz wszystko sie zmieni miedzy nami" i okazalo sie ze to dziecko jest jego ale sam je wychowuje bo go dziewczyna zostawila. co to moze znaczyc? tylko powazne odpowiedzi prosze..
... że za dużo i bez potrzeby o nim myślisz?

Jesteś szczęśliwa ze swoim facetem, a to co Ci się śni, no to... jakie to ma znaczenie?
Ja z moim TŻ jestem 4 lata, a odkąd obejrzałam niedawno Sherlocka Holmes'a i Avengersów to mi się Robert Downey jr śni... i bynajmniej nie są to sny, gdzie idziemy spać z dzieckiem. Raczej idziemy spać i dobrze, żeby dziecka z tego nie było

I mam się tym przejmować? Mam się zastanawiać co to znaczy, że w śnie robię różne rzeczy z jakimś aktorzyną? Mam na to wpływ?
Myślę, że za dużo analizujesz i doszukujesz się nie wiadomo czego.
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 11:05   #3
Czekoladowaaaa
Raczkowanie

Nie zawracaj sobie tym glowy

Jest 3 658 848 383 mężczyzn na świecie, a Ty przejmujesz się jednym
Czekoladowaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 19:42   #4
stella717
Raczkowanie

Mi dziś w nocy śniła się koleżanka z gimnazjum, o której istnieniu praktycznie zapomniałam i nie widziałam jej już kilka lat. Nie myślałam o niej więc na pewno nie to było powodem. Po prostu mi się przyśniła i nie szukam w tym drugiego dna. Tobie pewnie też raz się przyśnił, a że bardzo się tym przejęłaś i o tym mysłałaś to zaczął śnić się częściej.
stella717 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 20:28   #5
Clemence
Zakorzenienie

Podświadomość i figle
Nie przejmuj sie tym zwyczajnie

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 22:50   #6
czekoladniczka
Raczkowanie

no właśnie ... SNY !

Nasza wyobraźnia potrafi płatać niezłe figle

Nie panikuj .
czekoladniczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 02:00   #7
201706121013
Konto usunięte

Ostatnio śniło mi się, że zdradzam TŻ. Za jakiś czas śniła mi się sytuacja odwrotna, oraz pytanie mamy " jak się z tym czujesz" :O .Innym razem śniło mi się, że zostałam za coś aresztowana i skazana. Czasem mam tak dziwne sny, że aż nie dowierzam skąd one się biorą.
201706121013 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 04:41   #8
Kraboo
Raczkowanie

ja mialam ciagle sny o kuzynie tż. nie powiem ze mnie to niezapokoiło... dobrze ze mi przeszly...
Kraboo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 09:46   #9
booombelek
BAN stały

a mi regularnie sni sie, starszy pan w kapeluszu w roznych sytuacjach, i dodam ze go nie znam.. lub inne dziwne sny. np. to ze stoje gdzies i widze jak mnie wylawiaja np z rzeki juz martwa.. masakra.
a Ty sie nie przejmuj, sny to nic zlego
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości