|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
dziwne sny..
hej dziewczyny,mam chlopaka,jestesmy ze soba szczesliwi juz dwa lata a od jakiegos czasu sni mi sie chlopak ktorego nie lubie bo kiedys mi sie podobal a on mnie wysmial..ale to niewazne. ostatnio mi sie snilo ze gadalismy ze soba i on mnie pocalowal(czesto mi sie to sni ;(( ) a dzis mi sie snilo ze bylam gdzies z bratem i on tam byl z jakims malutkim dzieckiem i jakos tak wyszlo ze zaczelam sie z tym dzieckiem bawic i z nim rozmawiac.. i juz bylo pozno i dziecko chcialo spac i on mowi "idziemy spac" i ja trzymalam dziecko na rekach i prawie zasnelam gdy zobaczylam ze on jest obok mnie i na mnie patrzy ciagle..i mowi "daj mi reke.." chwycil mnie za reke i powiedzal "teraz wszystko sie zmieni miedzy nami" i okazalo sie ze to dziecko jest jego ale sam je wychowuje bo go dziewczyna zostawila. co to moze znaczyc? tylko powazne odpowiedzi prosze..
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: dziwne sny..
Cytat:
Jesteś szczęśliwa ze swoim facetem, a to co Ci się śni, no to... jakie to ma znaczenie? Ja z moim TŻ jestem 4 lata, a odkąd obejrzałam niedawno Sherlocka Holmes'a i Avengersów to mi się Robert Downey jr śni... i bynajmniej nie są to sny, gdzie idziemy spać z dzieckiem. Raczej idziemy spać i dobrze, żeby dziecka z tego nie było ![]() I mam się tym przejmować? Mam się zastanawiać co to znaczy, że w śnie robię różne rzeczy z jakimś aktorzyną? Mam na to wpływ? Myślę, że za dużo analizujesz i doszukujesz się nie wiadomo czego. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Nie zawracaj sobie tym glowy
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Mi dziś w nocy śniła się koleżanka z gimnazjum, o której istnieniu praktycznie zapomniałam i nie widziałam jej już kilka lat. Nie myślałam o niej więc na pewno nie to było powodem. Po prostu mi się przyśniła i nie szukam w tym drugiego dna. Tobie pewnie też raz się przyśnił, a że bardzo się tym przejęłaś i o tym mysłałaś to zaczął śnić się częściej.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Podświadomość i figle
![]() Nie przejmuj sie tym zwyczajnie
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie ... SNY !
Nasza wyobraźnia potrafi płatać niezłe figle ![]() Nie panikuj .
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio śniło mi się, że zdradzam TŻ. Za jakiś czas śniła mi się sytuacja odwrotna, oraz pytanie mamy " jak się z tym czujesz" :O
.Innym razem śniło mi się, że zostałam za coś aresztowana i skazana. Czasem mam tak dziwne sny, że aż nie dowierzam skąd one się biorą.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
ja mialam ciagle sny o kuzynie tż. nie powiem ze mnie to niezapokoiło... dobrze ze mi przeszly...
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
a mi regularnie sni sie, starszy pan w kapeluszu w roznych sytuacjach, i dodam ze go nie znam.. lub inne dziwne sny. np. to ze stoje gdzies i widze jak mnie wylawiaja np z rzeki juz martwa.. masakra.
a Ty sie nie przejmuj, sny to nic zlego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.