|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kogo wybrać mam? Mam mętlik w głowie
Mam mega problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Proszę o obiektywną rade.
Miesiąc temu zerwał ze mną facet, był to mój najgorszy okres. Jeszcze nie doszłam do siebie całkowicie.Wiadomo nie jest łatwo zapomnieć z dnia na dzień, ale nie w tym rzecz. Od pewnego czasu zaczął pisać do mnie jego kumpel ( On jest od niego rok starszy ma 22). Znamy się już chwile, na początku pisaliśmy tak po koleżeńsku. Niestety pracuje na delegacji i nie spotykam się z nim.Jednak w ostatni weekend wybraliśmy się na dyskotekę. On trochę wypił i miał "dobry humor" zaczął mnie całować itp. Nie ukrywam,że podobało mi się to. Myślę,że on coś czuje do mnie po za tym rozmawiałam z nim na 2 dzień i wszystko pamięta... Jedyne o co się martwię to to,że mój były może mieć coś wspólnego z tym. Może to jest jakiś układ? " Ty z nią zerwałeś to ja będę podbijał" ? Wczoraj pisał także mój były. Napisał, że chciałby się spotkać i wybrać się gdzieś jak oczywiście będę chciała" ![]() Przepraszam z góry za tak chaotyczną wypowiedzieć, ale nie mam już sił nawet myśleć. Edytowane przez asica999 Czas edycji: 2012-11-06 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kogo wybrać mam? Mam mętlik w głowie
spotkaj się z byłym i wybadaj na czym stoisz , czy to , rzeczywiście jakieś gierki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Hrodebert
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Jeśli boisz się, że mają między sobą jakiś układ i zakładam - obawiasz się, że zostaniesz zabawką i jednego i drugiego, to może zrezygnuj z obu.
Na Twoim miejscu ewentualnie spotkałabym się z tym kolegą. Byłego bym już w to nie mieszała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ReklaMO(D)żerca.
|
nie musisz wybierać żadnego.
a jeśli uważasz, że to jakiś głupi układ to tym bardziej w nic się nie pakuj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Faktycznie wygląda na jakiś układ, wybadaj najpierw sprawę zanim się zaangażujesz.
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.