Doradżcie-Co robić???????????? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-17, 14:29   #1
joanna26
Raczkowanie

GG do joanna26

Doradżcie-Co robić????????????

Dziewczyny mój chłopak jedzie na szkolenie z soboty na niedziele do Ustronia.Chłopaki jeżdza tak co roku bo maja szkolenie,impreze jakies zabawy w terenie typu paintballl.Sa tam sami faceci prawie no moze jakies dwie baby.Szefowie i Warszawa. A moj TZ spytał sie mnie czy nie chce z nim jechac.powiedziałam mu ze nie bo uwazam ze jak sa wyjazdy z ekipa z pracy i kazdy jedzie sam to po co ja mam tam byc-oni mają swoje tematy,wieczorem se piją czy coś tam-nikt nie bierze osób towarzyszących-chyba głupio bym sie czuła jakby wszysyc sie na mnie patrzyli-jacys szefowie czy ktos tam. Kolega od mojego TZ jako jedyny bierze swoją laske i chce zby moj wziął mnie bo jemu głupio tak ze bedzie jako jedyny z laską.Ale sie nie dziwę bo gosciu odszedł od zony z trójka dzieci do laski którą poznał na szkoleniu i teraz z nia mieszka-wiec chyba dlatego ja bierze zeby jej udowodnic chyba ze nikogo nie pozna czy nie wiem po co, każdy potrzebuje troche luzu i zaufania. Z jednej strony fajnie by było jechac ale z drugiej chyba bym sie głupio czuła-chłopaki chcą sami pogadac napewno a ja bede jak piąte koło u wozu hihi- obawiam sie tez dziwnego wzroku szefów na mnie !!!!!!! no bo jakbym odwrócila sytuacje i miala jechac z pracy na jeden dzien z laskami i szefowymi i jakas kumpela by wziela faceta to pewnie by sie z niej smiali ze wszedzie go ze sobą ciagnie-i nie umieja sie rozstać.Pozatym my dziewczyny tez nie czułybysmy sie swobodnie przy nim bo to juz nie to samo co same baby. Co o tym myslicie? Czy macie inne zdanie niz ja? Dodam ze ufam mojemu TZ i nie jestem zazdrosna poniewaz on nie daje mi powodów do tego. Jestem wyrozumiała i nie mam nic przeciwko spotkaniu sie jego z kolegami bo znam go i jego kolegów.
joanna26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 14:33   #2
justa79
Zakorzenienie

GG do justa79
Dot.: Doradżcie-Co robić????????????

mam takie samo zdanie, jak Ty, nie pojechałabym.

Klikaj codziennie:
http://www.zmilosciserc.pl/donate.php
http://www.pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

Nie udzielam indywidualnych porad poza forum!
justa79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 14:34   #3
paula78
Zakorzenienie

czy na szkolenie mozna brac osoby towarzyszące czy nie ? tzn. czy szef wyrazil zgode?

jesli tak to dlaczego inni jada sami?
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 14:35   #4
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

nie pojechalabym

Facet powinien miec troche luzu, a z naszej strony zaufania. Co innego, gdyby to bylo szkolenie dla pracownikow firmy i mozna zabrac swe polowki. A to ze ona tam jedzie, to jej problem. Moze ma prawo sie bac o swojego faceta, skoro jak piszesz znalazl sobie ja na szkoleniu... Niech jedzie i niech ja pilnuje, ty tego nie rob. Bo po co?

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 14:39   #5
edytcia
Zakorzenienie

A ja bym w wielką chęcią pojechała
Wydaje mi się, że to będzie "zwykła" biurowa, lub jakaś pracownicza, biba, więc będzie wesoło.

Cytat:
Napisane przez joanna26
obawiam sie tez dziwnego wzroku szefów na mnie !!!!!!!
Z tego co wiem, to szefowie na takich imprezkach są baaardziej "rozrywkowi" od pracowników

Ale decyzja nalezy do ciebie. Zawsze możesz powiedzieć chłopakowi, że fajnie się składa, bo Ty sobie wreszcie zrobisz babski wieczór czy spotkasz się z koleżankami na plotki.
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 14:41   #6
joanna26
Raczkowanie

GG do joanna26

o tym czy ona może jechac chyba szef sie zgodził a czy ja to dopiero bedzie zebranie jutro i będą sie pytac szefów-ale wczesniej cos tam szef podbąkiwał ze jak bedzie miejsce( bo ktos tam nie jedzie z chłopaków) to można ewentualnie jechać, ale ponoc mial minę niezbyt miłą.A co ja mam jej towarzystwa dotrzymywac?phi a co mnie ona. Juz widze jak bedzie wyglądac autokar chłopaków i ona hehe.A co on tam bedzie z nia robil bo nie wiem ???heheeh-Moj Tz powiedział juz temu kumplowi ze ja raczej nie pojdę to ponoc zrobil głupią minę.
Stary 2005-10-17, 14:43   #7
Madziejka*
Raczkowanie

Nie jedź. Niestety kilka miesięcy temu pojechałam na taki firmowy wypad Lubego. Kompletna porażka
Madziejka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 14:45   #8
Mirianka
Zakorzenienie

Madziejka a co się stało ze tak było badziewnie??

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 14:50   #9
Złośnica81
Zadomowienie

GG do Złośnica81

A ja bym pojechała. Jeżeli można by było wziąć na taki wyjazd np u mnie w pracy partnera, to na pewno chciałabym, by mój pojechał ze mną.
I nie myśl w ogóle o tym, czy ktoś będzie się na Ciebie patrzył krzywo, czy nie (koledzy). Jak im się nie podoba to ich sprawa, nie wiem po co się przejmować.
Jeżeli Twój facet chce byś z nim jechała, to nie wiem co za problem
Inną sprawą jest to, ci bardzo często dzieje się na takich wyjazdach
Złośnica81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 14:55   #10
joanna26
Raczkowanie

GG do joanna26

hm jakby wszyscy jechali z osobami towarzyszącymi to spoko-ale jeden kolega to wymyslił ze bierze swoja i najlepiej jakbym ja jechala takze zeby głupio nie było.Bo normalnie jeżdzą sami-wiec moj nie wpadł na to-dopiero jak jego kolega mu powiedział to on sie mnie spytał.Nie wiedział ze mozna kogoś wziąśc-zreszta dalej nie wie na 100%. Ale nie chce zeby koledzy z którymi jest na codzien mieli go za mięczaka czy cosik takiego-nie należe do osób które wiecznie chodzą krok w krok za swoim TZ i nie przepuszczą zadnej okazji zeby sie gdzies wkrecic. Nie myśle tylko o sobie tylko o mojej połowce takze.
Stary 2005-10-17, 14:57   #11
joanna26
Raczkowanie

GG do joanna26

nie było hasła ze kto chce niech wezmie drugą połówke.Bo tak nie było nigdy.Tylko jakis wyjątek sie tu chyba zrobił dla tej laski-nie wiem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-17, 15:10   #12
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez Złośnica81
Inną sprawą jest to, ci bardzo często dzieje się na takich wyjazdach
jesli możesz to uświadom mnie na ten temat ,bo mój TŻ chce mnie wziąć na jakieś wyjazd z pracy ,z góry wiadomo,ze można brac swoje "drugie połówki"...i z jednej strony chciałabym jechac,ale własnie nie bardzo wiem,co się na takich wyjazdach dzieje..hmm (no moze poza nadmiernie pitym alkoholem ,tego jestem swiadoma )

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 16:29   #13
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa79
mam takie samo zdanie, jak Ty, nie pojechałabym.
ja tez nie pojechałabym. męska impreza to męska impreza
Stary 2005-10-17, 17:01   #14
Złośnica81
Zadomowienie

GG do Złośnica81

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja
jesli możesz to uświadom mnie na ten temat ,bo mój TŻ chce mnie wziąć na jakieś wyjazd z pracy ,z góry wiadomo,ze można brac swoje "drugie połówki"...i z jednej strony chciałabym jechac,ale własnie nie bardzo wiem,co się na takich wyjazdach dzieje..hmm (no moze poza nadmiernie pitym alkoholem ,tego jestem swiadoma )
Oczywiście wszystko zależy od ludzi i od firmy, nie we wszystkich tak jest (znam też pozytywne przykłady ). Ale mogę dać próbkę
Firma X każdego roku organizuje firmowe wyjazdy - ogólnopolskie i regionalne. Na wyjeździe regionalnym towarzystwo jest głównie męskie (czasem zdarzy się parę kobiet, przeważnie w średnim wieku), panowie chleją na umór i cholernie często wyjeżdżają z nastawieniem, by się "zabawić". Z braku kobiet z odddziału, 4 panów od przybycia na miejsce adorowało.. kelnerki, 2 się z nimi przespało, 2 poprzestało na łagodniejszych akcjach. Obydwaj "spacze" są żonaci, jeden ma 2 dzieci, żona drugiego była wtedy w ósmym miesiącu ciąży... Zloty ogólnopolskie wyglądają jeszcze bardziej interesująco, panowie opowiadają sobie potem, którą z pań udało im się zaciągnąć do łóżka, a którą nie i nawet zakładają się o rezultat kolejnego "polowania". Może jest to skrajny przykład, ale na imprezach firmy x jest to norma.
Złośnica81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 17:15   #15
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Ulala... Faktycznie nieciekawe :/ Mam nadzieję,że mój TŻ mi nie zrobi takiego numeru. Zabiłabym

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 18:31   #16
lain
Zakorzenienie

a ja bym pojechala jak tak nalega. pobawisz sie, nio i jak jeszcze jakas laska jedzie to nie bedziesz sama. bylam uczestniczka wielu 'meskich' imprez i nie czulam sie zle, ale to juz zalezy jakie towarzystwo ty lubisz.
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 19:27   #17
manolita
Zakorzenienie

Nie pojachałabym jesli nikt nie bedzie tam z osoba twarzyszaca. Impreza chyba z zalozenia jest impreza dla pracownikow, a nie dla ich osob towarzyszacych.
Joanno masz racje i trzymaj sie swoich przekonan co do tej sprawy

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 20:44   #18
joanna26
Raczkowanie

GG do joanna26

a ja własnie wiem jaki to ośrodek bo moj kolega tam czesto jezdzi i mowi ze szef to pedałek i ten w recepcji to tez pedałek-mam nadzieje ze to tylko taka obsługa hihi
Stary 2005-10-18, 23:44   #19
joanna26
Raczkowanie

GG do joanna26

no to powiem Wam że nie jadę i nawet się długo nie zastanawiałam nad tym-przeszło mi-dzieki za rady-fajnie poznac wasze opinie na ten temat.dzieki.buzka.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości