powiedzieć prawdę?! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 10:41   #1
201703271121
Konto usunięte

powiedzieć prawdę?!

Witam Was
Musze się komuś wygadać, bo już dłużej nie potrafię tego tłumic w sobie.
Otóż dwa tygodnie temu wybrałam się na imprezę z moimi znajomymi,ale bez mojego chłopaka, który ich nie toleruje, ze względu na ich irytujące zachowanie. W sumie oni za nim też nie przepadają, gdyż zawsze uważał sie za mądrzejszego od nich. Podczas tej imprezy nieco zaszalałam i zaczęłam całować się z innym chłopakiem, on strasznie nalegał abym podała mu swój nr. telefonu jednakże tego nie zrobiłam bo i tak miałam wyrzuty sumienia za to co zrobiłam. Na drugi dzień wysłał mi zaproszenie na facebooku (myślałam, że to chłopak który chciał się mną zabawić,ale...). Gdy on zrobił pierwszy krok ja postanowiłam napisać do niego wiadomość z podziękowaniami za imprezę, odpisał i tak rozmowa toczyła się przez 2h na dodatek napisał, że chcę mnie lepiej poznać, chodziło głównie o zainteresowania itd. no i minął już dobry tydzień a koleś już się nie odzywa. Przebywa na facebooku jednak nic do mnie nie pisze. a sama też nie chce nic pisać żeby nie wyjść na nachalną dziewczyną, która nie da mu spokoju.
Mój chłopak o tym incydencie nic nie wie. Czasami mam ochotę powiedzieć prawdę jednak boje sie jego reakcji.
Jeśli ktoś czytał moje wcześniejsze wątki będzie wiedział, że mój chłopak w naszym związku bez winy nie jest.
W sumie nie wiem czego od Was oczekuje, ale mam nadzieję, że Wasze komentarze trafią do mnie i zacznę zachowywać się tak jak powinnam...
201703271121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 10:45   #2
magda170325
Wtajemniczenie

Dot.: powiedzieć prawdę?!

Cytat:
Napisane przez summerlove0 Pokaż wiadomość
Witam Was
Otóż dwa tygodnie temu wybrałam się na imprezę z moimi znajomymi,ale bez mojego chłopaka, który ich nie toleruje, ze względu na ich irytujące zachowanie. W sumie oni za nim też nie przepadają, gdyż zawsze uważał sie za mądrzejszego od nich. Podczas tej imprezy nieco zaszalałam i zaczęłam całować się z innym chłopakiem, on strasznie nalegał abym podała mu swój nr. telefonu jednakże tego nie zrobiłam bo i tak miałam wyrzuty sumienia za to co zrobiłam. Na drugi dzień wysłał mi zaproszenie na facebooku (myślałam, że to chłopak który chciał się mną zabawić,ale...). Gdy on zrobił pierwszy krok ja postanowiłam napisać do niego wiadomość z podziękowaniami za imprezę, odpisał i tak rozmowa toczyła się przez 2h na dodatek napisał, że chcę mnie lepiej poznać, chodziło głównie o zainteresowania itd. no i minął już dobry tydzień a koleś już się nie odzywa. Przebywa na facebooku jednak nic do mnie nie pisze. a sama też nie chce nic pisać żeby nie wyjść na nachalną dziewczyną, która nie da mu spokoju.
Mój chłopak o tym incydencie nic nie wie. Czasami mam ochotę powiedzieć prawdę jednak boje sie jego reakcji.
Jeśli ktoś czytał moje wcześniejsze wątki będzie wiedział, że mój chłopak w naszym związku bez winy nie jest.
W sumie nie wiem czego od Was oczekuje, ale mam nadzieję, że Wasze komentarze trafią do mnie i zacznę zachowywać się tak jak powinnam...

Ja swoje zdanie o takich dziewczynach jak Ty już mam. Z resztą mój chłopak ma podobne. Nie będę tego powtarzać, bo kilka dni temu za coś takiego dostałam ostrzeżenie
Po pierwsze, moja rada: zostaw obecnego chłopaka i mu powiedz co zrobiłaś. Każdy, kto został zdradzony, moim zdaniem musi o tym zostać poinformowany.
Po drugie, co do tego kolesia: moim skromnym zdaniem, to już się zabawił na imprezie, seksu mu odmówiłaś, to teraz szuka kolejnej zapewne, bo niby i po co miałby sobie Tobą drugi raz zawracać głowę, skoro jemu chodziło tylko o seks, a Ty już raz mu odmówiłaś?
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 10:48   #3
201803290936
Konto usunięte

Najwidoczniej obecny chłopak nie jest tym właściwym. Może zamiast bawić się w związki, powinnaś się bawić jako singielka, randkować, uwodzić, dawać się uwodzić innym. W Twojej wypowiedzi nie wyczuwa się ani cieplejszych uczuć do obecnego faceta, ani szczerej skruchy, że go zdradziłaś. Jest za to spory żal, że podrywacz z imprezy Cię olał.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 10:49   #4
booombelek
BAN stały

Cytat:
Witam Was
sory ale normalne dziewczyny nie zdradzaja chlopakow ktorych kochaja. Powiedz swojemu obecnemu facetowi o tym co zrobilas, i modl sie o cud, zeby z Toba zostal i Ci wybaczyl, bo ja na jego miejscu kopnelabym Cie w dup.e za takie cos.
co do drugiego nie zawracaj sobie tym glowy, to tylko znajomosc z imprezy ktorej kontynuowac chyba nie ma zamiaru.
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 10:51   #5
Glodomorek
Zakorzenienie

Za zdradę zawsze winna jest osoba zdradzająca, bez względu na to co zrobiła druga osoba. To była twoja decyzja, żeby się z tamtym całować, potem pisać i ukrywać że jesteś w związku. Nie popieram czegoś takiego i uważam, że powinnaś szczerze przyznać się do wszystkiego i ewentualnie rozstać się z chłopakiem. Jeśli go nie szanujesz i zdradzasz to po kiego jesteś z nim?
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 10:58   #6
No_To_Co
Raczkowanie

Postępujesz gorzej niż po świńsku. Nie ważne co on zrobił wcześniej - to nie powód, by usprawiedliwiać to, co Ty teraz robisz. Jesteś wstrętna i tyle. Idziesz na imprezę, na której bezkarnie całujesz się z innym (jesteś łatwa), później wdajesz się w jakieś gadki - szmatki na fb i jeszcze zastanawiasz się, czy do niego napisać. Zakończ ten idiotyczny związek, w którym teraz tkwisz, bo on nie ma żadnego sensu.

Btw. Ja nawet nie pomyślałabym o tym, żeby iść bez mojego faceta na jakąś imprezę do klubu.
No_To_Co jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 10:59   #7
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Jest za to spory żal, że podrywacz z imprezy Cię olał.
Toteż właśnie
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 11:07   #8
201604181004
Konto usunięte

Tak, powiedz prawdę i daj się toczyć sprawom...
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 11:20   #9
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Najwidoczniej obecny chłopak nie jest tym właściwym. Może zamiast bawić się w związki, powinnaś się bawić jako singielka, randkować, uwodzić, dawać się uwodzić innym. W Twojej wypowiedzi nie wyczuwa się ani cieplejszych uczuć do obecnego faceta, ani szczerej skruchy, że go zdradziłaś. Jest za to spory żal, że podrywacz z imprezy Cię olał.

Skoro Twój obecny facet "nie jest bez winy", to dlaczego z nim jesteś? Żeby legitymizować swoje zachowanie? "On był nie fair, to ja też mogę być"? Będziecie się tak nawzajem zdradzać na zasadzie - on mnie, to teraz ja jego?
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 13:36   #10
Verdina
Raczkowanie

Zostaw obecnego chłopaka, bo z tego co piszesz to czujesz do niego głównie żal za poprzednie przewiny. Na tym ciężko coś zbudować. Jego denerwują Twoi znajomi, Ty masz potrzebę poflirtować na imprezach - różnicie się.
Natomiast ja bym nie mówiła mu o tej przelotnej znajomości z imprezy. Ta informacja nie jest nikomu do niczego potrzebna, niczego nie zbuduje ani nie naprawi. Ani Ty, ani on nie poczujecie się lepiej, jeśli mu powiesz. Jemu będzie tylko jeszcze bardziej przykro.
Rozstań się z nim elegancko, bez prania brudów i szukaj szczęścia. Zobaczysz, za kilka tygodni będziesz żałowała, że nie zrobiłaś tego wcześniej.
Verdina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 13:43   #11
tacyta
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam Was

Kojarzę Twoje poprzednie wątki. Nie dziwię się, że tak łatwo dałaś się zauroczyć innemu facetowi, skoro czujesz się w związku sprowadzona do roli służebnej i Twój partner nie widzi w Tobie kobiety ale przedłużenie mopa. Na pewno brakuje Ci adoracji i zainteresowania, ale szukasz tego w nieodpowiednich miejscach. Dyskotekowe znajomości bywają raczej powierzchowne, nakierowane na szybką i bezproblemową zabawę i prędzej znajdziesz igłę w stogu siana niż kogoś sensownego na dłużej. Najprawdopodbniej wpadniesz tylko z deszczu pod rynnę.

Moim zdaniem powinnaś poinformować o zajściu obecnego partnera a potem wysłać go do wszystkich diabłów i rzucić się w wir nowych znajomości z czystą kartą. Jeśli chcesz się tylko dobrze bawić i podreperować nadszarpnięte ego, to imprezuj bez zobowiązań. Jeśli zależy Ci na zbudowaniu poważnej relacji, to zmień target, w który celujesz

Edytowane przez tacyta
Czas edycji: 2012-11-05 o 13:45
tacyta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 15:29   #12
201703271121
Konto usunięte

Dobrze, że chociaż jedna osoba kojarzy moje wcześniejsze wątki, które dotyczą mojego chłopaka. Wiem, że dyskoteka nie jest odpowiednim miejscem do zawierania takich znajomości, ale poczułam odrobinę swobody i chociaż przez tą chwile poczułam się adorowana mimo iż nie znałam aż tak dobrze tego chłopaka, no ale cóż stało się i tego nikt nie zmieni. Żałuję po części tego co zrobiłam, myślałam że może znajomość z tym chłopakiem będzie się rozwijać. Pomyliłam się jednak.
Kiedyś chciałam pójść z moim obecnym chłopakiem na imprezę, to powiedział że lepiej jak nie pójdziemy bo on nie będzie cały czas się bawił ze mną tylko z innymi dziewczynami. Każdego dnia jego teksty mnie coraz bardziej zaskakują.
Stary 2012-11-05, 15:29   #13
Kamyk456
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
Powiedz swojemu obecnemu facetowi o tym co zrobilas, i modl sie o cud, zeby z Toba zostal i Ci wybaczyl, bo ja na jego miejscu kopnelabym Cie w dup.e za takie cos.
Jeśli autorka postanowiłaby, że chce dalej być z obecnym chłopakiem, to po co miałaby mu mówić o zdradzie? Proszę o wytłumaczenie mi takiego punktu widzenia, bo go nie rozumiem..
Jeśli człowiek ma wyrzuty sumienia po zdradzie, to niech sam się z tym męczy, po co ma to mówić partnerowi?
Powiedzieć ok można, ale chyba jak już się postanawia związek zakończyć.
Kamyk456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 16:06   #14
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
Ja swoje zdanie o takich dziewczynach jak Ty już mam. Z resztą mój chłopak ma podobne. Nie będę tego powtarzać, bo kilka dni temu za coś takiego dostałam ostrzeżenie
Po pierwsze, moja rada: zostaw obecnego chłopaka i mu powiedz co zrobiłaś. Każdy, kto został zdradzony, moim zdaniem musi o tym zostać poinformowany.
Po drugie, co do tego kolesia: moim skromnym zdaniem, to już się zabawił na imprezie, seksu mu odmówiłaś, to teraz szuka kolejnej zapewne, bo niby i po co miałby sobie Tobą drugi raz zawracać głowę, skoro jemu chodziło tylko o seks, a Ty już raz mu odmówiłaś?
Dokładnie.

Ale też prawda jest taka,ze wiele osób jeszcze szuka siebie w życiu.. i tak wychodzi.Ale jakbyt nie było- nie zrobiłaś dobrze ... i powinnaś zwyczajnie po prostu coś z tym zrobić..

Czekasz na reakcję faceta.. a co z Twoim obecnym chłopakiem?
nioe myslisz ze naprawde moze byc mu przykro??Moze mieć depresję po tym?
Kobieto szanuj jak nie siebie to innych po prostu..

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Dobrze, że chociaż jedna osoba kojarzy moje wcześniejsze wątki, które dotyczą mojego chłopaka. Wiem, że dyskoteka nie jest odpowiednim miejscem do zawierania takich znajomości, ale poczułam odrobinę swobody i chociaż przez tą chwile poczułam się adorowana mimo iż nie znałam aż tak dobrze tego chłopaka, no ale cóż stało się i tego nikt nie zmieni. Żałuję po części tego co zrobiłam, myślałam że może znajomość z tym chłopakiem będzie się rozwijać. Pomyliłam się jednak.
Kiedyś chciałam pójść z moim obecnym chłopakiem na imprezę, to powiedział że lepiej jak nie pójdziemy bo on nie będzie cały czas się bawił ze mną tylko z innymi dziewczynami. Każdego dnia jego teksty mnie coraz bardziej zaskakują.
Jezeli tak jest to rozwiazanie jest proste-
albo sie propbuje połaczyc oczekiwania albo sie mowi ,ze zwiazek nie ma sensu i DOPIERO WTEDY ew sie szuka nowego chlopaka. .a nie odwrotna kolejnosc..

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 16:13   #15
skazana_na_bluesa
.

powiedz o zdradzie, zakoncz ten pseudo zwiazek i zacznij spotkania z innymi.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
trudno nie kojarzyc twoich watkow, skoro tyle ich naprodukowalas.
PO CO jestes ze swoim "chlopakiem"?

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 16:42   #16
201605091007
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez No_To_Co Pokaż wiadomość
Postępujesz gorzej niż po świńsku. Nie ważne co on zrobił wcześniej - to nie powód, by usprawiedliwiać to, co Ty teraz robisz. Jesteś wstrętna i tyle. Idziesz na imprezę, na której bezkarnie całujesz się z innym (jesteś łatwa), później wdajesz się w jakieś gadki - szmatki na fb i jeszcze zastanawiasz się, czy do niego napisać. Zakończ ten idiotyczny związek, w którym teraz tkwisz, bo on nie ma żadnego sensu.

Btw. Ja nawet nie pomyślałabym o tym, żeby iść bez mojego faceta na jakąś imprezę do klubu.
201605091007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 17:06   #17
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tacyta Pokaż wiadomość
Kojarzę Twoje poprzednie wątki. Nie dziwię się, że tak łatwo dałaś się zauroczyć innemu facetowi, skoro czujesz się w związku sprowadzona do roli służebnej i Twój partner nie widzi w Tobie kobiety ale przedłużenie mopa. Na pewno brakuje Ci adoracji i zainteresowania, ale szukasz tego w nieodpowiednich miejscach.
ok partner nie jest dobry wobec autorki, ale jednak już tu masz wymówkę że jej czegoś brakuje i to mogło pchnąć do zdrady, czyli wina po stronie faceta, co by się nie działo to i tak według kobiet facet jest zawsze winny temu że go kobieta zdradza (w tym przypadku facet może i zasłużył, ale te wymówki tu na wizażu pojawiają się zawsze gdy zdradza kobieta).

Cytat:
Napisane przez Kamyk456 Pokaż wiadomość
Jeśli autorka postanowiłaby, że chce dalej być z obecnym chłopakiem, to po co miałaby mu mówić o zdradzie? Proszę o wytłumaczenie mi takiego punktu widzenia, bo go nie rozumiem..
powiedzieć choćby po to aby dać wybór partnerowi czy chce być z kimś kto go już zdradził? poza tym jeśli partner był ok wobec nas to dlaczego mamy ukrywać przed nim zdradę i zabierać mu potencjalną szansę na poznanie kogoś kto by go szanował (bo jednak zdrada to oznaka braku szacunku wobec partnera)?
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 17:08   #18
201703271121
Konto usunięte

Cytat:

Chyba każdemu może się zdarzyć popełnić takie głupstwo. Przecież nie poszłam z tym kolesiem do łóżka tylko się pocałowaliśmy. Czuję się winna i wiem że źle zrobiłam.
A co do pisania na facebooku to chyba mam prawo utrzymywać z nim kontakt kolega=koleżanka
Stary 2012-11-06, 07:45   #19
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
A co do pisania na facebooku to chyba mam prawo utrzymywać z nim kontakt kolega=koleżanka
Taaa? I nie miałabyś nic przeciwko, gdyby twój facet kumplował się z laską, z którą cię zdradził?
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 08:42   #20
booombelek
BAN stały

Cytat:
Jeśli człowiek ma wyrzuty sumienia po zdradzie, to niech sam się z tym męczy, po co ma to mówić partnerowi?
no nie wiem czy bylabys taka zadowolona gdyby Twoj facet Cie zdradzil, i mimo zalu za grzechy Ci o tym nie powiedzial
i skoro nie rozumiesz takiego punktu widzenia i weglug Ciebie to ze autorka zaluje ale nie musi o tym partnerowi powiedziec to ja wiecej pytan nie mam.
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 09:38   #21
zuzanna90
Raczkowanie

Cytat:
Jasne, najlepiej nic nie mówić partnerowi. Lepiej niech chłopak żyje w nieświadomości, tudzież przeświadczeniu, że ma najwspanialszą kobietę na świecie której impreza i trochę alkoholu uderzają do głowy, że nie jest w stanie nad sobą zapanować

Pusta jesteś Autorko. W swoim poście pokazujesz, że bardziej martwisz się o to czy chłopak z imprezy się odezwie, niż o to co będzie z Tobą i Twoim "chłopakiem". Poza tym skoro swojemu facetowi masz tyle do zarzucenia to po co z nim jesteś? Wystarczy porozmawiać, a nie lecieć na imprezę, całować się z innym i tłumaczyć się, że Twój facet jest taki, sraki i owaki. On nie poleciał do innej panienki, także winna jesteś głównie Ty.
Zachowaj więc resztki godności i powiedz mu co zrobiła jego kochająca dziewczyna, a potem pozwól mu podjąć decyzję i ją uszanuj.

Edytowane przez zuzanna90
Czas edycji: 2012-11-06 o 09:39
zuzanna90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 10:21   #22
Kasiuncia23
BAN stały

GG do Kasiuncia23

Komentarze obcych kobiet mają Ci bardziej przemówić do rozsądku niż świadomość, że masz na stałe kogoś i go oszukujesz? Chyba sama doskonale zdajesz sobie sprawę, że tak się nie postępuje.
Ale przynajmniej żałujesz tego błędu? Sądzę, że nie bardzo, bo ciągle wypatrujesz tego faceta na FB, szukasz z nim kontaktu. Najwyraźniej związek w którym jesteś nie daje Ci wszystkiego, czego oczekujesz, stąd to Twoje zachowanie na imprezie i po niej.
No chyba, że lubisz adrenalinkę i przygody na dyskotekach, co podnosi Twoją samoocenę, ale ciężko Ci jest odejść od stałego partnera.

Moim zdaniem-jeśli naprawdę kochasz swojego chłopaka i chcesz z nim być, nie mów mu o tym, bo go zranisz. Jestem za szczerością w związkach, ale czasem potrafi ona zniszczyć miłość, która ma szansę na przetrwanie. Jeśli go kochasz i jesteś PEWNA, że chcesz z nim być, oraz żałujesz, zapomnij o tym, zerwij kontakty z tamtym "kolegą" i zajmij się swoim związkiem.

Jeśli sumienie Cie gryzie ( może je posiadasz, mimo, że lubisz buzi-buzi na imprezach) i naprawdę nie możesz sobie dać z tym rady, możecie o tym porozmawiać, ale licz się z tym, że to będzie jedna z ostatnich rozmów w waszym związku.

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Chyba każdemu może się zdarzyć popełnić takie głupstwo. Przecież nie poszłam z tym kolesiem do łóżka tylko się pocałowaliśmy. Czuję się winna i wiem że źle zrobiłam.

Teraz doczytałam-autorko-żal mi twojego faceta. A jeżeli oboje macie coś podobnego na sumieniu ( "Bo on bez winy nie jest") to weźcie sobie idźcie każde w swoją stronę: Ty na imprezę, on gdzieśtam i róbta co chceta.
Kasiuncia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 13:23   #23
normalnyFacet
Zakorzenienie

Nigdy nie zrozumiem takiego zachowania.. przecież takie sytuacje można przewidzieć

Czy naprawdę musiałaś przelizać się autorko aby stwierdzić, że będziesz mieć wyrzuty sumienia?

Ręce opadają..
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 13:29   #24
madana
Zakorzenienie

Cytat:
- wiesz CO jest twoim największym głupstwem, nie to nawet, że mając chłopaka, całowałaś się z innym; bo po twoich postach o chłopaku powiem szczerze: nie dziwię się zupełnie, że inny tak szybko ci w głowie zawrócił.
GŁUPOTĄ jest tkwienie ciągle i ciągle przy tym beznadziejnym chłopaku, którego opisywałaś tu już w dziesiątkach wątków. I co? Widać, że dalej z nim jesteś; tak, to zdecydowanie się głupstwem.

Edytowane przez madana
Czas edycji: 2012-11-06 o 13:34
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 18:40   #25
mazena111
Rozeznanie

Jesteście parą dzieciaków, które bawią się w związek, żadne z was do niczego nie dorosło. Dajcie sobie spokój i zacznijcie każde żyć własnym życiem.

tkwi w każdym z nas...

"Nie sztuka mi się oprzeć,
sztuka zaakceptować"
mazena111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 19:12   #26
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Napisane przez mazena111 Pokaż wiadomość
Jesteście parą dzieciaków, które bawią się w związek, żadne z was do niczego nie dorosło. Dajcie sobie spokój i zacznijcie każde żyć własnym życiem.
Amen, lepiej bym tego nie ujęła.

Cytat:
No popatrz. A ja do klubu na imprezy chodzę w 99% przypadków bez mojego faceta. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości