|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Grudzień eveline
Stałam się "szczęśliwą" posiadaczką kilku kosmetyków,które z chęcią wymienię:
Maskara Volumix Fiberlast Eveline ultrawydłużająca,podkręca jąca rzęsy była w zestawie z błyszczykiem,który jednak sobie zostawiam. mogę wysłać w oryginalnym opakowaniu. nigdy nie była otwierana krem 30+ eveline ecoline wygładzanie pierwszych zmarszczek + regeneracja nigdy nie wyjmowany nawet z oryginalnego opakowania zestaw na prezent eveline kosmetyk: *magia orchidei orchidea+kwas hialuronowy bioenergetyzujący krem na dzień spf15 *orchidea bioenergetyzujący żel pod prysznic *orchidea bioenergetyzujący balsam do ciała zestaw zapakowany w oryginalne opakowanie ewentualnie mogę go porozdzielać dokładam ![]() nutricia bebilon 2 mleko następne powyżej 6 miesiąca życia 29,4g ważny do 23.04.2013r. Beauty balm perfetkion(krem bb) Garnier kolor 03 do cery śniadej (ja mam średnią i też jest ok,tylko musiałam go po prostu mniej użyć) użyty 1 raz (potem zapomniałam o nim,a przy mojej systematyczności nie zdążę go zużyć). nie mogę znaleźć daty ważności,ale jest to nowość z końca zeszłego roku,a więc na pewno jeszcze jest ważny dokładka: eveline multiodżywczy krem na noc wygładzanie pierwszych zmarszczek i regeneracja 2 nieotwierane opakowania podpasek always classic normal (po 10 sztuk w każdym) 1 otwarte,ale w 100% pełne(i oczywiście nierozpakowane z folii) opakowanie podpasek always classic sensitive normal (10 sztuk) możliwe,że jeszcze coś dołożę
każdy dzień może być piękniejszy preferki do wymianek https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=356 Edytowane przez madleine89 Czas edycji: 2012-12-03 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Grudzień eveline
ew moglabym przygarnąć zestaw na prezent eveline kosmetyk:
*magia orchidei orchidea+kwas hialuronowy bioenergetyzujący krem na dzień spf15 *orchidea bioenergetyzujący żel pod prysznic *orchidea bioenergetyzujący balsam do ciała
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za
nigdy nie wyjmowany nawet z oryginalnego opakowania zestaw na prezent eveline kosmetyk: *magia orchidei orchidea+kwas hialuronowy bioenergetyzujący krem na dzień spf15 *orchidea bioenergetyzujący żel pod prysznic *orchidea bioenergetyzujący balsam do ciała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() zestaw na prezent eveline kosmetyk: *magia orchidei orchidea+kwas hialuronowy bioenergetyzujący krem na dzień spf15 *orchidea bioenergetyzujący żel pod prysznic *orchidea bioenergetyzujący balsam do ciała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
odpisałam
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
odpisałam
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
praktycznie cały jest bo użyłam go kilka razy jeszcze mogę sprawdzić i napisać na oko ile go zostało.
a można zobaczyć foto zestawu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
dobrze,porozmawiam z osobą,która u mnie w domu dysponuje aparatem i jak tylko będzie miała czas,to wstawię zdjęcie (niestety ja aparatu nie posiadam)
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.