|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
:(
ostatni raz mialam okres w październiku,nigdy nie mialam go regularnie,ale teraz to juz chyba zbyt dlugo go nie mam.przytylam-mowia tak wszyscy znajomi,zreszta ja tez to widze po ciuszkach...
![]() dzis rano zrobilam test ciązowy i nie wyszlo ze jestem w ciązy...niby dobrze,ale jakos nie wierzę w ten test.czy powinnam go zrobic ponownie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: :(
Testy mogą być zawodne.Nie zaszkodzi jeśli powtórzysz,a najlepiej wybierz się do lekarza.Nie masz okresu od pażdziernika - coś musi być przyczyną.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Co Ci da robienie drugi raz testu..koniecznie idz do lekarza.A nie odchudzasz się zbyt intensywnie?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
nie odchudzam się,staram sie ograniczac słodycze,ale nic poza tym...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
wiem kasiulko,ze do lekarza nie chodzi się tylko wtedy gdy jest podejrzenie o ciąże,ale jakos tak wyszlo,ze nie mialam czasu na lekarza. w tym roku zaczelam studia, w domku bywam tylko w weekendy gdy przychodznie są pozamykane,a zreszta nie szłam do lekarza bo chyba bałam się,ze powie mi,że jestem w ciązy...wiem,wiem,dziwna jestem:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
iza ja rozumiem ze sie boisz, stresujesz i dlatego odwlekasz, ale to nie jest dobre rozwiazanie - bo tak czy siak trzeba ustalic przyczynę braku okresu, choc naprawde nie wydaje mi sie zeby to byla ciaża. Jakos trudno mi sobie wyobrazic ze po prawie 3 miesiacach moglabys tego nie czuc... nawet nie chodzi o objawy i dolegliwosci ciążowe, bo nie wszystkie dziewczyny je mają, ale człowiek czuje sie jakos inaczej... trudno to wytłumaczyc, ale tak jest.
![]() Umow sie na wizyte jak najszybciej, rowniez dla własnego spokoju. Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.