|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Trwała.
Cześć
![]() Jak był taki wątek kiedyś, to bardzo przepraszam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trwała.
Cytat:
ja mam swoje krecone ale mam kolezanke ktora zrobila trwala na prostych, poradzilam jej dbac o wlosy jak o krecone i tak zrobila, jej wloski wygladaja pieknie, myj delikatnym szamponem (najlepiej bez sls), zawsze po myciu odzywka nawilzajaca (unikaj raczej silikonow, a przynajmniej niech odzywka nie ma ich za duzo), nie czesz ich na sucho, tylko jak masz odzywke na nich, nie szczotka a grzebieniem o szerokim rozstawie, do stylizacji najlepiej zel, jesli chcesz pianke to wylacznie bez alkoholu. mozesz tez poczytac watek kreconowlosych bo trwala kwalifikuje Cie do pielegnacji wlosow juz nie jak prostych a jak kreconych, krecone wlosy maja tendencje do wysuszania sie i wlasnie po trwalej rowniez, dlatego osoby ktore traktuja wlosy tak jak przed trwala jak proste czasami koncza z sianem (i szybka utrata skretu, zeby skret sie utrzymal nalezy wlasnie odpowiednio o wlosy zadbac). Jakby co sluze pomoca w dbaniu o kreciolki ![]() a tu masz watek o trwalej, ciagnie sie do dzis ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.