|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Problem z miesiączką
Witajcie,
zacznę od tego, że ZAWSZE miałam regularne miesiączki, co 28 dni. Były bolesne, obfite, trwały 5-7 dni. Natomiast ta, która zaczęła mi się w czwartek, trwała do.. wczoraj, czyli piątku. Dziś miałam jedynie bardzo lekkie, ciemnobrązowe plamienia jedynie rano. Wybaczcie za porównanie ale jakby ktoś 'zakręcił kurek'. Brzuch nie bolał mnie wcale, a zawsze już kilka dni przed i w trakcie umierałam z bólu. Dodam, że od dwóch dni mam dreszcze, jest mi raz zimno, raz ciepło, mam przeraźliwe bóle głowy. Mam świadomość tego, że miesiączki bywają czasem nieregularne, a nasze kobiece organizmy robią nam różne 'figle', jednak jestem bardzo zaniepokojona obecnym stanem. Proszę o odpowiedź, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
damn good coffee
|
Dot.: Problem z miesiączką
Może te dreszcze, ból głowy to objawy przeziębienia? Może miałaś jakieś stresy czy coś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie, nic z tych rzeczy.. Chyba, że zaczyna mnie brać. Ten ból głowy i podwyższona temperatura..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
damn good coffee
|
Zaczęłabym się na Twoim miejscu martwić dopiero gdyby następne miesiączki też były takie skąpe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zamiast się zamartwiać idź do ginekologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety kontuzja uziemiła mnie w domu i pójście do ginekologa będzie możliwe dopiero za tydzień..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja jednego miesiąca w ogóle nie miałam miesiączki, mimo iż były regularne, i jakoś się tym nie przejęłam - bo sytuacja się więcej nie powtórzyła. Nie rób z igieł wideł, tylko żyj dalej i czekaj na kolejny okres. Wtedy podejmij jakieś kroki, jeśli faktycznie powtórzy się powyższa sytuacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Silveris
|
Cytat:
A może ta kontuzja ma coś z tym wspólnego - silny ból to także rodzaj stresu który może zaburzyć prawidłowe działanie organizmu, choć ciężko powiedzieć nie znając szczegółów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.