|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent dla rodzicow TZ
Witam.
Jestem z TZ od 3 lat. Mam dobry kontakt z jego rodzicami, sypiam u nich dosc czesto i to samo TZ u mnie. Ze wzgledu na to, ze zblizaja sie swieta chcialabym podarowac jakis prezent mamie i tacie TZ. Nie spedzamy razem wiligii ale podloze prezenty pod choinke. Poza tym pewnie bede u niego w pierwszy dzien swiat. Nie jestesmy ani malzenstwem, ani narzeczenstwem. Myslicie, ze wypada kupowac prezent? Jezeli tak to moze jakies pomysly? Bylabym bardzo wdzieczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent dla rodzicow TZ
Myślę, że dobrym pomysłem będzie podarowanie im upominku, który z pewnością przyprawi ich o uśmiech. Moim zdaniem dobre wino jeszcze nikogo nie rozczarowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A mamie TŻ może kupię jeszcze jakąś ładną świeczkę.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Swietny pomysl z ta swieczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Świeczka też jest wspaniałym pomysłem, choć wiem, że mojej mamie prezent nie przypadłby do gustu, ponieważ uważa, że nie wypada obdarowywać innych świeczkami, więc w zależy od osoby.
Dla sióstr w tym wieku proponuję kosmetyki do pielęgnacji typu ładne naturalne mydełka przepięknie zdobione i pachnące lub w Sephorze ładne żele pod prysznic, kosteczki do kąpieli a może coś bardziej przydatnego: ozdobne lustereczko do torebeczki. Zależy ile chcesz przeznaczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
;
166cm 63.5 - 62 - 60 - 58 - 56 - 54 Edytowane przez always naughty Czas edycji: 2013-07-23 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
My kupiliśmy im frytkownice bo nie mieli a baardzo im się przyda
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.