|
Co się dzieje? Dziwne krwawienie, proszę o pomoc!
Witajcie, mam duży problem, a nie mam jak na razie możliwości wybrania sie do ginekologa. Jednak zaczynam już trochę świrować i bardzo proszę was o pomoc.
Otóż, mam 23 lata i jestem kilka dni przed planowaną miesiączką. I wystąpiło u mnie 1-2 dniowe malutkie krwawienie - różowy śluz, trochę krwi na papierze toaletowym a pierwszego dnia, rano obudziłam się z lekko zakrwawioną bielizną. Teraz mam 23 dzień cyklu i to plamienie ustało.
Nie wiem co to może być, naczytałam się o krwawieniu implantacyjnym i zaczynam się strasznie przejmować, że to może być ciąża. Uprawiałam seks kilka razy do końca w prezerwatywie, nic się nie zsunęło ani nie pękło, raz na początku cyklu pękła nam gumka ale to dosłownie po kilku minutach, zorientowaliśmy sie i przestaliśmy, mój partner nie doszedł więc nie wiem no z jednej strony wydaje mi się, że wpadka jest mało prawdopodobna.
Ale z drugiej strony czym może być takie delikatne krawienie pod koniec cyklu? Zawsze jak już miałam plamienia okołowulacyjne a teraz nie mam pojecia co to może być. Nadżerka? Problemy z hormonami? Jakieś otarcie po stosunku? ale jeśli tak, to dlaczego akurat teraz się ujawnia, skoro wcześniej nie miałam takich problemów? Zaczynam strasznie się stresować.
|