|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Psycholog Wawszawa
Szukam psychologa w Warszawie
Najbardziej zależy mi na regularności wizyt. Czy można by mieć ze 2-3 wizyty w tygodniu? Zwykle jest jedna wizyta tygodniowo, a jest to bardzo mało. Tydzień czekać po to, aby przez godzinę pogadać z psychologiem :/ Mam 18 lat, problemy psychiczne, zbliża się matura, chcę wszystko sobie poukładać, u 2 psychologów niestety nie wyszło. A tak ze 4 wizyty u psychologa, który nie zdołał mi pomóc to miesiąc odwlekania problemu (nie wspominając o kasie, która w tym przypadku jest sprawą drugorzędną). Najchętniej to by się kilka godzin dziennie rozmawiało z kimś kto może pomóc, ale niestety to nie możliwe, także zależy mi na tych kilku wizytach tygodniowo. Edytowane przez mastermat Czas edycji: 2013-02-24 o 01:30 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Psycholog Wawszawa
Kilka sesji w tygodniu to sposób pracy psychoterapeutow analitycznych i takich najlepiej szukać, jeśli Ci zależy na częstym kontakcie. Dobrzy psychologowie z tego podejścia przyjmują np. w Ambulatorium Psychoanalitycznym na Kruczej, w Ośrodku Rasztów na Surowieckiego, ale też w innych ośrodkach, np. Synapsis (tylko wtedy trzeba zapowiedzieć, ze chcesz zapisać się do kogoś, kto pracuje analitycznie).
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.