Krępujące stosuki - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-13, 22:03   #1
niebieskiznaczek
Przyczajenie

Krępujące stosuki

Witajcie, od pewnego czasu zaczęły mnie gnębić wspomnienia z mojej przeszłości. 2 lata temu miałam kolegę, który mi się bardzo podobał, zaczeliśmy się spotykać jakoś zaraz po rozstaniu z moim byłym. Spędzaliśmy ze sobą sporo czasu, zwierzaliśmy się sobie itd. Ogólnie ja zawsze coś z nim chciałam ale on ze mną nie. I wtedy postanowiłam go przekupić, zaczęłam fundować mu prezenty, alebo pożyczać kasę której nie chciałam, żeby oddawał, ale potem zaczęło się robić bardziej intymnie, bo od czasu do czasu zrobiłąm mu dobrze oralnie. Najczęściej w samochodzie. On mnie nawet nie dotknął. Nigdy o to nie prosił ja wręcz nalegałam. Pewnego dnia on urwał ze mną kontakt zupełnie. Jak się okazało zakochał się bez pamięci w innej dziewczynie. Stracił dla niej głowę. A jak zapytałam czemu nie chce się ze mną zadawać, to powiedział, że odkąd się naprawde zakochał, do dojrzał i wie, że zachowywał się jak szczeniak zgadzając się na to, a ja się po prostu nie szanuję. Dodatkowo on zna mojego byłego, ktoremu też często robiłam dobrze oralnie. Nie jestem zbyt atrakcyjna a ój były jak ostatnio się z nim mijałam śmiał się, że jestem głupią "lodziarą" jak to określił i że wszyscy mnie mają za frajerkę bo daje innym kasę, a jak się ktoś do mnie tylko uśmiechnie to zrobię "laskę". Jestem załamana, zwłaszcza, że nie tylko tym dwóm panom dogadzałam w taki sposób.
Co wy o tym sądzicie? Niesamowice mnie to dręczy, czy naprawde zachowywałam się jak przysłowiowe "szmaty"? Proszę o szczerą opinię.
niebieskiznaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 22:09   #2
Serenely
Zakorzenienie

Dot.: Krępujące stosuki

Cytat:
Napisane przez niebieskiznaczek Pokaż wiadomość
Nie jestem zbyt atrakcyjna a ój były jak ostatnio się z nim mijałam śmiał się, że jestem głupią "lodziarą" jak to określił i że wszyscy mnie mają za frajerkę bo daje innym kasę, a jak się ktoś do mnie tylko uśmiechnie to zrobię "laskę". Jestem załamana, zwłaszcza, że nie tylko tym dwóm panom dogadzałam w taki sposób.
Co wy o tym sądzicie? Niesamowice mnie to dręczy, czy naprawde zachowywałam się jak przysłowiowe "szmaty"? Proszę o szczerą opinię.
Przeczytaj sobie to co podkreśliłam i masz odpowiedź.
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 22:20   #3
kennedy
Zakorzenienie

musisz odnalezc swoje poczucie wartosci. szacunek do siebie. i zmienisz sie na lepsze. to co robilas jest zle i musisz zaczac pracowac nad soba zeby wiecej tych bledow nie popelniac.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 22:27   #4
Viktoria19
Raczkowanie

Nie wiem co napisać. Zatkało mnie. Zastanów się nad sobą trochę.
Viktoria19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 01:58   #5
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Prowo
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 06:32   #6
klempaa
Zakorzenienie

Odpowiedź na pytanie: tak

Choć i ja sadze, że prowo

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 07:53   #7
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

Co na to Twój obecny chłopak? Wie o Twojej przeszłości?

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 16:27   #8
bleuclair
Zakorzenienie

Nie wierzę w to. Dosyć że prosiłaś sama o to,żeby kolesia zaspokoić, to mu jeszcze sama za to płaciłaś??
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-15, 13:08   #9
Los Justynos
Raczkowanie

Ja bym się wstydziła o tym mówić a tym bardziej szukać odpowiedzi na ten temat na tym forum .
Los Justynos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 19:41   #10
loloona_79
Rozeznanie

prowo jak nic
nikt tak o sobie nie pisze
nikt nie może być aż tak naiwny i nie domyślny
nie znam/nie wyobrażam sobie dziewczyny narzucającej sie gościowi z robieniem loda, no sooory

jesli to nie prowo to sie koleżanko nad soba mocno zastanów
Stary 2012-11-18, 20:58   #11
Stary_Pryk
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niebieskiznaczek Pokaż wiadomość
Ależ skąd!!!! Jesteś nowoczesną, wyzwoloną kobietą, która robi to, na co ma ochotę. Lubisz robić loda i za to płacić, to dlaczego masz sobie odmawiać? Zrobiłaś komuś krzywdę? Co to jest przysłowiowa szmata? Stereotyp jakiś.
Stary_Pryk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-18, 21:04   #12
poshh
Zadomowienie

Mnie to tylko zawsze zastanawia, jak bardzo muszą być znudzeni i zdesperowani ludzie, którzy tworzą prowo w celu zwrócenia na siebie uwagi
poshh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 21:04   #13
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stary_Pryk Pokaż wiadomość
Ależ skąd!!!! Jesteś nowoczesną, wyzwoloną kobietą, która robi to, na co ma ochotę. Lubisz robić loda i za to płacić, to dlaczego masz sobie odmawiać? Zrobiłaś komuś krzywdę? Co to jest przysłowiowa szmata? Stereotyp jakiś.

autorko.wszystko jest dla ludzi,jednak jesli źle się z tym czujesz to zmień zachowanie,a jesli martwi cię tylko opinia ludzi to nałóż gruba skórę i rób swoje.jeśli lubisz seks oralny i kręci cię płacenie za seks to baw się dobrze i nie martw się innymi.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-11-18 o 21:29
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 23:20   #14
Dziwnograj
Raczkowanie

Haha Uwielbiam takie posty.
O ile swiat byłby piękniejszy, gdyby ludzie nie wymyślali durnych historyjek, a czas, który dzięki temu zyskają poświęcili na naukę/wolontariat/albo chociaż poszli spać.
Dziwnograj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-18, 23:20   #15
Dziwnograj
Raczkowanie

Haha Uwielbiam takie posty.
O ile swiat byłby piękniejszy, gdyby ludzie nie wymyślali durnych historyjek, a czas, który dzięki temu zyskają poświęcili na naukę/wolontariat/albo chociaż poszli spać.
Dziwnograj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-19, 21:14   #16
Aaaluskaaa
Przyczajenie

skoro Cie tak nazywają to może jest w tym ziarnko prawdy....
Aaaluskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości