|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krępujące stosuki
Witajcie, od pewnego czasu zaczęły mnie gnębić wspomnienia z mojej przeszłości. 2 lata temu miałam kolegę, który mi się bardzo podobał, zaczeliśmy się spotykać jakoś zaraz po rozstaniu z moim byłym. Spędzaliśmy ze sobą sporo czasu, zwierzaliśmy się sobie itd. Ogólnie ja zawsze coś z nim chciałam ale on ze mną nie. I wtedy postanowiłam go przekupić, zaczęłam fundować mu prezenty, alebo pożyczać kasę której nie chciałam, żeby oddawał, ale potem zaczęło się robić bardziej intymnie, bo od czasu do czasu zrobiłąm mu dobrze oralnie. Najczęściej w samochodzie. On mnie nawet nie dotknął. Nigdy o to nie prosił ja wręcz nalegałam. Pewnego dnia on urwał ze mną kontakt zupełnie. Jak się okazało zakochał się bez pamięci w innej dziewczynie. Stracił dla niej głowę. A jak zapytałam czemu nie chce się ze mną zadawać, to powiedział, że odkąd się naprawde zakochał, do dojrzał i wie, że zachowywał się jak szczeniak zgadzając się na to, a ja się po prostu nie szanuję. Dodatkowo on zna mojego byłego, ktoremu też często robiłam dobrze oralnie. Nie jestem zbyt atrakcyjna a ój były jak ostatnio się z nim mijałam śmiał się, że jestem głupią "lodziarą" jak to określił i że wszyscy mnie mają za frajerkę bo daje innym kasę, a jak się ktoś do mnie tylko uśmiechnie to zrobię "laskę". Jestem załamana, zwłaszcza, że nie tylko tym dwóm panom dogadzałam w taki sposób.
Co wy o tym sądzicie? Niesamowice mnie to dręczy, czy naprawde zachowywałam się jak przysłowiowe "szmaty"? Proszę o szczerą opinię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krępujące stosuki
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
musisz odnalezc swoje poczucie wartosci. szacunek do siebie. i zmienisz sie na lepsze. to co robilas jest zle i musisz zaczac pracowac nad soba zeby wiecej tych bledow nie popelniac.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie wiem co napisać. Zatkało mnie. Zastanów się nad sobą trochę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Prowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedź na pytanie: tak
![]() Choć i ja sadze, że prowo ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Co na to Twój obecny chłopak? Wie o Twojej przeszłości?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wierzę w to. Dosyć że prosiłaś sama o to,żeby kolesia zaspokoić, to mu jeszcze sama za to płaciłaś?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja bym się wstydziła o tym mówić a tym bardziej szukać odpowiedzi na ten temat na tym forum .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
prowo jak nic
nikt tak o sobie nie pisze nikt nie może być aż tak naiwny i nie domyślny nie znam/nie wyobrażam sobie dziewczyny narzucającej sie gościowi z robieniem loda, no sooory jesli to nie prowo to sie koleżanko nad soba mocno zastanów
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Ależ skąd!!!! Jesteś nowoczesną, wyzwoloną kobietą, która robi to, na co ma ochotę. Lubisz robić loda i za to płacić, to dlaczego masz sobie odmawiać? Zrobiłaś komuś krzywdę? Co to jest przysłowiowa szmata? Stereotyp jakiś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Mnie to tylko zawsze zastanawia, jak bardzo muszą być znudzeni i zdesperowani ludzie, którzy tworzą prowo w celu zwrócenia na siebie uwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() autorko.wszystko jest dla ludzi,jednak jesli źle się z tym czujesz to zmień zachowanie,a jesli martwi cię tylko opinia ludzi to nałóż gruba skórę i rób swoje.jeśli lubisz seks oralny i kręci cię płacenie za seks to baw się dobrze i nie martw się innymi. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-11-18 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Haha
![]() O ile swiat byłby piękniejszy, gdyby ludzie nie wymyślali durnych historyjek, a czas, który dzięki temu zyskają poświęcili na naukę/wolontariat/albo chociaż poszli spać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Haha
![]() O ile swiat byłby piękniejszy, gdyby ludzie nie wymyślali durnych historyjek, a czas, który dzięki temu zyskają poświęcili na naukę/wolontariat/albo chociaż poszli spać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
skoro Cie tak nazywają to może jest w tym ziarnko prawdy....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.