|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() brak iterakcji ?:)
Hej Dziewczyny.
Piszę z ciekawości gdyż zawsze używałam do włosów firmy wella (szampon, odżywka plus do tego maska z kallosa placenta +szampon rewitalizujący kolor z Joanny.) Dzisiaj kupiłam sobie szampon, odżywkę oraz maskę Kallos Jasmine. I teraz mam pytanie - Czy to nie przeszkadza jeśli polączę zestaw Kallos Jasmine + Joanna rewitalizujący kolor do włosów rozjaśnianych? i Czy od czasu do czasu mogę tez dalej nakładać maskę z placenty z Kallosa czy też należy trzymać się jednego zestawu ? Zawsze zastanawiałam się, czy takie łączenie rożnych 'firm', składników ma jakieś negatywne działanie. Aha i jeszcze mam problem, ponieważ na odżywce Kallos Jasmine jest napisane: TO USE: Apply to shamopped hair, then rinse. mam rozumieć że normalnie zmywam szampon a następnie nakładam odżywkę ? ![]() ![]() ![]() przepraszam za literówkę z temacie, miało być brak interakcji. Edytowane przez zabka19 Czas edycji: 2012-11-13 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: brak iterakcji ?:)
Cytat:
Nie ma takiej maski, którą używałoby się na szampon. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: brak iterakcji ?:)
Zawsze mieszam. Czasem znajduję dzięki temu prześwietne i idealnie działające na moje włosy rozwiązania - moim zdaniem warto popróbować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.