|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nastolatka ch schudnąć
.
Edytowane przez jatut Czas edycji: 2013-08-10 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: nastolatka ch schudnąć
Twoja waga jest w sam raz, a i wiek nieodpowiedni na odchudzanie. Zdrowe zywienie i sport i bedzie ok
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyno, ty DOJRZEWASZ ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Odradzam Ci wszelkie super diety i suplementy pomagające schudnąć. Niby za wcześnie na odchudzanie, ale nie wierzę, że dziewczyna chce mieć wygląd anorektyczki. Nie mniej jednak skoro źle się czuje, niech działa- tylko zdrowo!
![]() Przede wszystkim powinnaś pogodzić się z wodą. Najlepiej niegazowaną. Mi było bardzo trudno, jednak przekonałam się do wody kiedy zaczęłam pić ją z cytryną. Dobry nawyk i pozostaje na zawsze ![]() Zwróć uwagę na to co jesz, kiedy i jak. Przede wszystkim 4-6 małych posiłków dziennie, a nie 2 wielkie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Do odchudzania potrzeba dużo cierpliwości.
Młoda jesteś, ale sport w każdym wieku jest dobry ![]() Najważniejsze to jeść śniadanie, jeśli chcesz z czegoś zrezygnować to ewentualnie z późnej kolacji ![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez jatut Czas edycji: 2013-08-10 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja polecam pić duuuużo niegazowanej wody (a jeżeli nie lubisz, to słabo gazowaną - ja taką właśnie piję
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
najlepiej to jedz wtedy kiedy naprawdę jesteś głodna no i bardzo małe porcje i nie mówcie jej że za młoda i ma dobrą wagę bo to nieprawda, ma z czego schudnąć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie jest łatwo z dnia na dzień zmienić całe swoje życie Ja nie mam zamiaru, chcę po prostu poczuć się lepiej w swojej skórze. Bo te kompleksy sprawiają, że głowa coraz częściej wariuje. Każda z nas o tym wie. Dlatego postanowiłam wziąć się za siebie i chociaż próbowałam już kilka razy, to teraz wiem, że dam radę. Aby sobie w tym pomóc, postanowiłam założyć bloga, który będzie moim motywatorem i stróżem, pilnującym mnie.
http://loss-weight-now1.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli nie lubisz wody, moze dodawaj sobie do niej cytrynę? Poprawi smak i trawienie. Kup sobie herbatki owocowe o ulubionych smakach. Pij oczywiscie bez cukru. Może być też zielona czy czerwona jesli lubisz. Sok kupny czy domowy, tona cukru, taka prawda..
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.