|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
jak odmłodzić stylilizację
dziewczyny,błagam,poradźc ie coś,bo już się zaczynam zastanawiać nad wydaniem kolejnych 300zł na kurtkę,bo ta mnie postarza,ale jest bardzo wygodna. kurtka jest dłuższa,ciemnobrązowa z kapturem z dodatkiem futerka,do tego buty ciemnobrązowe z naszytymi elementami futerka na zewnątrz butów,buty mają 10 cm obcas i są z ccc (kurtka z C&A),do tego okulary korekcyjne w ciemnoróżowych oprawkach. jak założyłam do tego czarne dżinsy,ciemno pomarańczowy szalik i ciemnoróżową czapkę,to wyglądałam w tym zestawie na zdjęciu na ponad 40 lat (mam 23 lata). na szczęście w takim zestawieniu wyszłam tylko raz na spacer. kurtka,buty,okulary bez zmian,ale co do tego dodać,żeby nie wyglądać tak staro? wierzę,że jednak uda się jakoś uratować zestawienie tych butów,kurtki i okularów. proszę o porady w sprawie dodatków. spodnie musiałabym sobie kupić nowe,bo mam tylko jedne w takim rozmiarze,a nie jest to w moim przypadku najłatwiejsze,a i tak nie wychodzę codziennie z domu (po domu mogę biegać w leginsach,gdy dżinsy się piorą),ale myślę też ewentualnie nad kupieniem sobie jasno niebieskich dżinsów. szalik,rękawiczki,czapkę, muszę sobie i tak kupić. tylko nie wiem,jakie wybrać. dodam,że mam włosy w kolorze ciemnorudym,dość długie.
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak odmłodzić stylilizację
najlepiej gdybyś wrzuciła zdjęcie, bo według samego opisu ciężko doradzać...
a może rajstopy w ciepłych kolorach albo w jakieś dziewczęce wzorki? (oczywiście ciepłe zimowe rajstopy )brąz jest takim smutnym kolorem, więc dlatego może postarzać, ale czapka, rękawiczki w przyjemnym kolorze na pewno ożywią całość. przyznam, że nie lubię brązu, więc nie wiem jaki kolor do niego doradzić... napisałabym, że delikatny pudrowy róż, ale razem z różowymi okularami to by już było za dużo... |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dodasz jakieś zdjęcia? Byłoby łatwiej doradzić
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
muszę je poszukać
nie umiem niestety dodawać zdjęć z telefonu do komputera,ale poszukam już gotowych zdjęć produktów w necie szalik http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...kcesoria/Szale chustki/89803/3
każdy dzień może być piękniejszy preferki do wymianek https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=356 Edytowane przez madleine89 Czas edycji: 2012-11-21 o 12:40 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
bardziej chodzi o zdjecie Twoje, okularów, butóch, kurtki
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
mam zdjęcie moje,ale w innym ubraniu
w tej stylilizacji mam tylko na telefonie zdjęcie kurtki udało mi się znaleźć bardzo podobne,tylko bez tego kawałka futerka na kapturzehttp://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...Kurtki/84499/1 dodam,że jestem niskim jabłkiem, 158cm, ok.88-90 kg ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- reszty nie umiem znaleźć idealnie takie samej w internecie. okulary są z tych,które wyglądają na lżejsze,czyli bez obudowy od dołu (jest ona tylko na górze)
każdy dzień może być piękniejszy preferki do wymianek https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=356 Edytowane przez madleine89 Czas edycji: 2012-11-21 o 12:50 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
ja trochę nie rozumiem
masz jedne spodnie? z domu wychodzisz czasem? jak to możliwe ![]() wiesz kurtka wygląda normalnie więc nie wiem o co chodzi, potrzebne jest zdjęcie. Jak nie umiesz zrzucić z telefonu to ubierz się w domu w te ciuchy i zrób sobie aparatem inaczej pewno nikt nic sensownego nie wymyśli
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Hmm.. kurtka wydaje się być ok, dlatego tak jak poprzedniczki myślę że jeśli na prawdę chcesz żeby Ci pomóc bez zdjęcia całości się nie obejdzie.. Sama też mam rude włosy, ale raczej jaśniejsze i na pewno nie założyłabym nic w różu bo mi kompletnie nie pasuje.. kurtke mam czarna buty też i nosze do niej czapke i szalik w kolorze morskim, takim dość żywym, żeby całość nie była taka smutna, a z racji że mam jasnozielone oczy i jestem ruda taki zestaw super do mnie pasuje
no ale każdy jest inny, także najlepiej jakbyś dodała zdjęcie
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

)

w tej stylilizacji mam tylko na telefonie
masz jedne spodnie? z domu wychodzisz czasem? jak to możliwe