|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wyjazd służbowy - zakwaterowanie
Witajcie,
Mam może nietypowe pytanie. Od niedawna pracuję w dużej korporacji i szykuje mi się w niedługim czasie 4 dniowy wyjazd służbowy z szefem. Mój TŻ już jest bardzo zazdrosny. Dopytuje mnie o nocleg, czy na pewno będę miała osobny pokój. Wydaje mi się że tak, chociaż szczerze mówiąc nie pytałam o to szefa, ale nie wyobrażam sobie innej sytuacji. Chciałabym prosić dziewczyny, które często podróżują o informacje, czy osobny pokój jest ogólnie przyjętą normą? Nie miałyście nigdy sytuacji, że szef próbował do Was "startować" na takim wyjeździe? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyjazd służbowy - zakwaterowanie
Kurcze nawet nie wpadłabym na pomysł, że jest możliwość spania w jednym pokoju z szefem...dla mnie byłoby oczywiste, że mamy dwa..
W ogóle Twoja wypowiedź jak dla mnie ma taki wydźwięk jakbyś czegoś się obawiała z jego strony. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-11-21 o 00:11 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Jak szef zachowuje się w porządku, a po firmie nie krążą legendy o jego podbojach na wyjazdach służbowych, to nic Ci nie grozi i pokoje zapewne będą dwa ( i nie pytałabym o to, bo sądzę, że możesz wyjśc na jakąś co ma szefa za nie wiadomo kogo...).
Natomiast Tż bym objechała. I zapytała wprost czy jego zdaniem wykorzystałabyś okazję by robic karierę dupą, czy zażądała swojego pokoju. I niech się zastanowi nad odpowiedzią, bo drugiej okazji do przemyślenia sprawy może nie miec.
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Nigdy nie zdarzyło mi się dostać pokoju z facetem, tym bardziej szefem
zwykle dziewczyny śpią w dwójkach, faceci w dwójkach, a szef sam, też w dwójce.Natomiast na każdej (podkreślam każdej) delegacji spotykałam amantów od siedmiu boleści, którzy szukali przygody, a w domu najczęściej czekała żona z dziećmi. Może spróbuj się dowiedzieć, jaką szef ma opinię w firmie. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle skąd taki pomysł-to chyba jasne,że pokoje oddzielne
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
bleuclair no chyba jednak nie dla wszystkich jasne...
Raz zdarzyło mi się, że dostałam 1 pokój z szefem, oczywiście miał dwa łóżka. Było mało komfortowo przynajmniej dla mnie ale jako, że wróciliśmy z pracy późno po potwornie męczącym dniu każdy od razu zasnął na swoim łóżku i tyle. Oczywiście to może też inna sytuacja bo ja szefa dobrze znałam, miałam chłopaka kilka lat o czym on wiedział, także zdawałam sobie sprawę, że nie mam się czego obawiać. Mimo wszystko myślę, że dostaniesz osobny:P
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2012-11-21 o 14:19 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ja może nie będę zbyt dużo mówiła o wyjazdach z naszej formy bo to co tam się działo,to szok, ale generalnie każdy kto chciał miał osobny pokój,ew. dwójka,też dobieraliśmy się według uznania. Szef miał pokój ze swoim zastępcą..oficjalnie, bo jak się potem towarzystwo przemieszało to chyba nikt nie spał jak miał spać
ot, uroki..Ja mieszkałam z dwiema kumpelami dla jasności ![]() Natomiast gdybym miała jechać tylko ja i szef, na pewno nie mieszkałabym z nim.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

zwykle dziewczyny śpią w dwójkach, faceci w dwójkach, a szef sam, też w dwójce.
ot, uroki..