| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-02-19, 22:00 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-12 Lokalizacja: Zabrze 
				 | różne oczka na wiosnę :)

Hej, to kilka moich makijaży (niektóre starsze, niektóre nowsze) kolorowych, w sam raz na nadchodzącą - a raczej nie zapowiadającą się - wiosenkę   nawet mi się chciało i jak widać na jednym oku zaszalałam i pobawiłam się w rozbłysk soczewki   kosmetyków wypisywać nie będę bo nie ma co, cienie do powiek i jakiś tusz, nic więcej   
				__________________ you get what you give...   | 
|     |   | 
|  2013-02-20, 02:09 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Dot.: różne oczka na wiosnę :)

Same pomysły kolorystyczne fajne i odważne, ale powinnaś poświęcić więcej czasu na rozcieranie cieni, żeby ich granice bardziej się rozmywały, łaczyły ze sobą. No i polecam zmianę tuszu, bo ten niemiłosiernie skleja rzęsy i nie wygląda to estetycznie. Ćwicz dalej, widać, że sprawia ci to przyjemność. Praktyka czyni mistrza!

| 
|     |   | 
|  2013-02-20, 07:43 | #3 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2013-02-20, 11:45 | #4 | 
				 | 

macie 100 % racji co do tuszu wiem, że jest koszmarny... ale już go używam tylko jako ,ten drugi' więc jest lepiej   rozcieranie fakt.. raz mi wyjdzie raz nie  ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- mam nadzieję, że się wyćwiczę z biegiem czasu   
|     |   | 
|  2013-02-20, 16:47 | #5 | 
| Raczkowanie | 

Pamiętaj,że kolor na powiece budujemy stopniowo. Mała warstwa cienia, i blendujemy, i znowu mała warstwa i znow rozcieranie.. Jeśli Ci nie wychodzi, to prawdopodobnie dlatego, że jednorazowo nałożysz zbyt dużo cienia na powieke, i zamiast ładnego przejście stworzy się placek   podobna zasada dotyczy różu i bronzera  Brakuje mi choćby cielistej kredki na dolnej lini wodnej i przy tak intensywnych kolorach brakuje rozświetlenia wewnętrznego kąciku. Mój faworyt to nr 3. Pozdrawiam, A. 
				__________________ Z milosci do piekna...   | 
|     |   | 
|  2013-02-20, 17:37 | #6 | 
				 | 

nie używam żadnych kredek na linii wodnej bo mnie później szczypią oczy i naprawdę tego nie lubię   dziękuje, dowiedziałam się właśnie że cienie nakłada się kilkukrotnie , faktycznie ja nigdy tak nie robiłam, zawsze jedna warstwa ale za to gruba  to dla mnie bardzo cenna rada   ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- a wewnętrzny kącik to moja zmora... zawsze o tym zapominam   
|     |   | 
|  2013-10-10, 21:09 | #7 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

kolorowy zawrot glowy :P

__________________ " W życiu nie chodzi o to, by przeżyć burzę, ale o to, by tańczyć w deszczu " | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-10-11, 21:06 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Szydłowiec 
				 | 

lusia2212;43215574]kolorowy zawrot glowy :P O tak   
				__________________ ,,...życie jest krótkie więc łam zasady, wybaczaj wszystko,całuj powoli,kochaj szczerze, śmiej się bez opamiętania i nigdy niczego nie żałuj..." | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.