|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Podkład w kompakcie - który polecacie?
Po tygodniach namyślań doszłam ostatecznie do wniosku, że potrzebuję podkładu w kompakcie - zawsze i wszędzie mogę mieć go ze sobą.
Po przeanalizowaniu dostępnych kosmetyków wybrałam kilka, a was proszę o opinię, który wybór byłby trafiony. A oto wybrane cudeńka: 1. Bourjois - Le Nu Vous Va Si Bien, 2. IsaDora - Prefect Cream Powder, 3. Pupa - Silk Touch, 4. Shiseido - Compact Foundation lub Hydro-Liquid Compact. Liczę na waszą pomoc i z góry za nią dziękuję. Pozdrawiam. Acha, zapomniałam, że cerę mam (jednak ![]() A może polecicie mi inny kosmetyk?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Podkład w kompakcie - który polecacie?
Witaj! ja przetestowałam kilka kompaktów i mój ulubiony to L'oreal Ideal Balance, nie jest tłusty, matowi, nie daje efektu maski, a dzieki niemu moj poranny makijaz skrocil sie o 5 min!
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: Podkład w kompakcie - który polecacie?
Ja ostatnio zachwycam się Teint Compact Creme Universel Chanela. Wystarczy kilka ruchów załączoną do produktu gąbeczką i cera nabiera zupełnie innego wyglądu. Jeśli masz gładką, normalną cerę, tym bardziej nie powinnaś mieć problemów, wystarczy, żeby buzia nabrała jednolitego kolorytu, blasku, promienności, a ten podkład potrafi to zrobić.
Z wymienionych przezz Ciebie produktów nie miałąm żadnego, więc nie mogę ich niestety ocenić. Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Podtrzymuję temat..... n/txt
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.