Chciałem podziękować. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-27, 21:17   #1
Slash753
Raczkowanie

Chciałem podziękować.

Na forum pojawiałem się pod różnymi nickami. Było to spowodowane tym, że nie chciałem łączyć wielu faktów i nie być skojarzony. Tak czy siak "męczyłem dupę" i umartwiałem się jakie to życie jest złe, jaki to świat jest zły, jakie to kobiety są złe, że mój wygląd jest ble i zamiast się cieszyć życiem to się umartwiałem.

Wizaż potraktowałem jako swoistego psychologa. Pomyślałem! Zrozumiem o co chodzi z tymi kobietami i na pewno będzie mi w życiu łatwiej - wyszło na odwrót, kompletnie tych jakże inteligentnych i empatycznych bab nie rozumiem, ale szanuję Wyszło na to, że nic nie kombinując, nie próbując się zagłębiać w myślenie drugiej płci dogadywałem się z nimi o niebo lepiej niż kiedy wszystko analizowałem.

No i wracając do motywu psychologa, wyrzucałem tu swoje frustracje i kłębki problemów. Zamiast zajmować się życiem i samemu zdobywać doświadczenie w ogarniętości. Zdecydowanie łatwiej byłoby pójść do psychologa, ale jednak na tyle się wstydziłem, że przynajmniej forum w jakimś stopniu mi pomagało.

Tak czy siak dziękuje (myślę, że ze 100 postów w moim kierunku się zbierze), bo jednak traktowałem miłość jak umowę między dwojgiem ludzi, a wszystkie swoje niepowodzenia (bardzo nieliczne) zwalałem na wygląd, co było istną głupotą.

A na forum już raczej pisać nie będę, w sumie zrozumiałem jak ciężko przejść przez "trudny okres dorastania"(jeszcze dalej przechodzę, w końcu jestem tylko 18 letnim dzieciakiem), mimo to, że czasem wielu rzeczy nie doceniamy to życie jest piękne

PS. Nie napisałem tego, żeby zrobić z tego jakieś wielkie show. Wiem, że zaraz znajdą się posty o "lizaniu dupy" i jakiś gierek psychologicznych. Po prostu czuję się wdzięczny niektórym osobom (dlatego bez wymieniania, żeby nie było jakiś spisków, mimo, że zebrałoby się ich trochę). Wielkie dzięki
Slash753 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-27, 21:20   #2
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dot.: Chciałem podziękować.

Cytat:
Napisane przez Slash753 Pokaż wiadomość
Na forum pojawiałem się pod różnymi nickami. Było to spowodowane tym, że nie chciałem łączyć wielu faktów i nie być skojarzony. Tak czy siak "męczyłem dupę" i umartwiałem się jakie to życie jest złe, jaki to świat jest zły, jakie to kobiety są złe, że mój wygląd jest ble i zamiast się cieszyć życiem to się umartwiałem.

Wizaż potraktowałem jako swoistego psychologa. Pomyślałem! Zrozumiem o co chodzi z tymi kobietami i na pewno będzie mi w życiu łatwiej - wyszło na odwrót, kompletnie tych jakże inteligentnych i empatycznych bab nie rozumiem, ale szanuję Wyszło na to, że nic nie kombinując, nie próbując się zagłębiać w myślenie drugiej płci dogadywałem się z nimi o niebo lepiej niż kiedy wszystko analizowałem.

No i wracając do motywu psychologa, wyrzucałem tu swoje frustracje i kłębki problemów. Zamiast zajmować się życiem i samemu zdobywać doświadczenie w ogarniętości. Zdecydowanie łatwiej byłoby pójść do psychologa, ale jednak na tyle się wstydziłem, że przynajmniej forum w jakimś stopniu mi pomagało.

Tak czy siak dziękuje (myślę, że ze 100 postów w moim kierunku się zbierze), bo jednak traktowałem miłość jak umowę między dwojgiem ludzi, a wszystkie swoje niepowodzenia (bardzo nieliczne) zwalałem na wygląd, co było istną głupotą.

A na forum już raczej pisać nie będę, w sumie zrozumiałem jak ciężko przejść przez "trudny okres dorastania"(jeszcze dalej przechodzę, w końcu jestem tylko 18 letnim dzieciakiem), mimo to, że czasem wielu rzeczy nie doceniamy to życie jest piękne

PS. Nie napisałem tego, żeby zrobić z tego jakieś wielkie show. Wiem, że zaraz znajdą się posty o "lizaniu dupy" i jakiś gierek psychologicznych. Po prostu czuję się wdzięczny niektórym osobom (dlatego bez wymieniania, żeby nie było jakiś spisków, mimo, że zebrałoby się ich trochę). Wielkie dzięki
Aha

Dziękuję.
Dobranoc

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-27, 22:03   #3
Paszczurek666
Zakorzenienie

Jak miło się na wieczór zrobiło

Podskakuję z Mel B.
Joga

Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą.
----------------------------
Używasz poprawnie?
'Szlak prowadzi na wschód.'
'Szlag mnie trafia.'
Paszczurek666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-27, 22:29   #4
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Paszczurek666 Pokaż wiadomość
Jak miło się na wieczór zrobiło
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-27, 22:30   #5
Jestem chlopak
Zakorzenienie

Niema za co stary, ale nie odchodź !

Nie znasz dnia ani godziny, kiedy ja będe potrzebował Twojej rady i jak mi ją dasz gdy Cie nie będzie

PDK ! JOŁ !

IQ: Było:67 Jest:68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122...Cel:151
Jestem chlopak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 12:30   #6
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

No proszę jaka miła odmiana po ostatnich zalewach postów na forum, jakie to baby są perfidne i złe. Aż by można każdemu takiemu następnemu podsuwać ten wątek ; )
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości