|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chciałem podziękować.
Na forum pojawiałem się pod różnymi nickami. Było to spowodowane tym, że nie chciałem łączyć wielu faktów i nie być skojarzony. Tak czy siak "męczyłem dupę" i umartwiałem się jakie to życie jest złe, jaki to świat jest zły, jakie to kobiety są złe, że mój wygląd jest ble i zamiast się cieszyć życiem to się umartwiałem.
Wizaż potraktowałem jako swoistego psychologa. Pomyślałem! Zrozumiem o co chodzi z tymi kobietami i na pewno będzie mi w życiu łatwiej - wyszło na odwrót, kompletnie tych jakże inteligentnych i empatycznych bab nie rozumiem, ale szanuję ![]() No i wracając do motywu psychologa, wyrzucałem tu swoje frustracje i kłębki problemów. Zamiast zajmować się życiem i samemu zdobywać doświadczenie w ogarniętości. Zdecydowanie łatwiej byłoby pójść do psychologa, ale jednak na tyle się wstydziłem, że przynajmniej forum w jakimś stopniu mi pomagało. Tak czy siak dziękuje (myślę, że ze 100 postów w moim kierunku się zbierze), bo jednak traktowałem miłość jak umowę między dwojgiem ludzi, a wszystkie swoje niepowodzenia (bardzo nieliczne) zwalałem na wygląd, co było istną głupotą. A na forum już raczej pisać nie będę, w sumie zrozumiałem jak ciężko przejść przez "trudny okres dorastania"(jeszcze dalej przechodzę, w końcu jestem tylko 18 letnim dzieciakiem), mimo to, że czasem wielu rzeczy nie doceniamy to życie jest piękne ![]() PS. Nie napisałem tego, żeby zrobić z tego jakieś wielkie show. Wiem, że zaraz znajdą się posty o "lizaniu dupy" i jakiś gierek psychologicznych. Po prostu czuję się wdzięczny niektórym osobom (dlatego bez wymieniania, żeby nie było jakiś spisków, mimo, że zebrałoby się ich trochę). Wielkie dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Dot.: Chciałem podziękować.
Cytat:
![]() Dziękuję. Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak miło się na wieczór zrobiło
![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niema za co stary, ale nie odchodź !
Nie znasz dnia ani godziny, kiedy ja będe potrzebował Twojej rady ![]() ![]() PDK ! JOŁ ! ![]()
Ćwiczę rozum ![]() IQ: Było:67 Jest:68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122...Cel:151 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raróg
|
No proszę jaka miła odmiana po ostatnich zalewach postów na forum, jakie to baby są perfidne i złe. Aż by można każdemu takiemu następnemu podsuwać ten wątek ; )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.