|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Work&Travel z Poznania. Szukam chętnych!
Witam! Jestem studentem II roku i szukam kompana, który mógłby wyjechać ze mną na W&T 2014. Jestem zdeterminowany, jest to wręcz moje marzenie
![]() ![]() Wiem, że jest już tu taki wątek, ale utworzyłem nowy, bo liczę przede wszystkim na osoby z woj. wielkopolskiego, a konkretnie z Poznania, ale nie tylko! ![]() Przeglądałem już kilka ofert, jedną mam już na oku, nawet rozmawiałem telefonicznie i jestem bliski podjęcia decyzji, ale jeśli masz jakieś sugestie, bądź znasz lepsze oferty to wszystko możemy wspólnie rozważyć ![]() Orientacyjny czas pobytu w USA to początek czerwiec - początek października, ale jestem tu elastyczny, podobnie jak w innych kwestiach. Jestem otwarty na wasze uwagi! Mam nadzieje, że znajdę tu kogoś chętnego ![]() Pozdrawiam, Łukasz! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Work&Travel z Poznania. Szukam chętnych!
Co powiecie na ofertę strony stany.pl ?
Wydaje się dość dobra i stosunkowo tania: 890 zł - I rata 840$ - II rata + bilet, wiza itd. Co wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja jestem chętna jak najbardziej co prawda pomorskie ale zawsze coś
![]() Jak już w którymś wątku pisałam najbardziej zainteresowana bym była okolicami Nowego Jorku lub w samym Nowym Jorku choć wiem, że z tym może być ciężko. Ale wolałabym któreś z większych miast że już podczas pracy móc co nie co zobaczyć. Termin wyjazdu póki co połowa czerwca chyba że uda się przyspieszyć sesje. I widzę w każdym wypadku znajomi są baaaardzo chętni dopóki nie przyjdzie zapisywać się na program :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dolarek92, odpisałem na wiadomość
![]() Jeśli chodzi o Poznań to ja w najbliższym czasie zapisuję się do biura The Best Way. Jakby było więcej chętnych to warto byłoby się zorganizować, żeby ogarnąć bilety na przelot itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Cześć! Ja do tej pory zastanawiałem się raczej nad The best way, ale teraz widzę, że foster również ma dość dobrą ofertę. Co prawda studiuję na P. Wrocławskiej, ale ewentualny dojazd do biura to chyba najmniejszy problem
![]() paulina9299, podpisywalas już jakąś umowę? Nie ukrywam, że mnie też korci wyjazd w okolice NY ![]() A co do organizowania czegoś wspólnie też jestem za, nawet gdybyśmy jechali z różnych biur. Zawsze to w kupie raźniej, a pewnie większość i tak będzie lądować na lotnisku Kennedy'ego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.