|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
przesadzam, czy mam prawo się o to wkurzyć?
niby nic bardzo poważnego, są gorsze problemy, ale chcę wiedzieć jakie macie zdanie w tym temacie.
otóż.. o 20 zadzowniłam do chłopaka, bo mam ważną sprawe. nie odebrał, ale napisał mi smsa że zaraz oddzwoni.. no więc ok, rozumiem. ale gdy od tego czasu mija 3 godziny, a on nadal się nie odzywa to czy mam prawo się o to wkurzyć? jest godzina 23 a ja nie wiem nawet co się z nim dzieje... nie dzowniłam do niego na początku, bo nie mógł rozmawiać, skoro powiedział, że zaraz oddzwoni, ale gdy mineły 2 godziny, odkąd powiedział że zaraz oddzwoni, a on nadal sie nie odzywal, zadzwonilam do niego, ale tez nie odebral i od tej pory cisza... ![]() ![]() nie pisałabym tego wszystkiego, ale ta sytuacja dzieje się juz kolejny raz..kiedy twierdzil ze oddzwoni a tego nie robił, a ja nawet się teraz martwie. ![]() co sądzicie? moze przesadzam? Edytowane przez vougue Czas edycji: 2012-11-25 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: przesadzam, czy mam prawo się o to wkurzyć?
Moim zdaniem nie przesadzasz, też bym się wkurzała na twoim miejscu. Gdyby mnie tak traktował facet powiedziałabym mu wprost,że bardzo mi się nie podoba jego zachowanie, uzasadniając szczegółowo dlaczego.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie przesadzasz. Nawet nie podał Ci powodu, dla którego nie mógłby poświęcić chociażby minuty na rozmowę. Widocznie jest coś (abo ktoś) ważniejszego od Ciebie.
![]() |
#4 |
Pani Mizantrop
|
Nie przesadzasz, masz prawo być wściekła, bo on wyraźnie ma gdzieś to, że Ty musisz pilnie się z nim skontaktować.
Zwłaszcza, że to nie pierwszy raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
A jak dla mnie - trochę za mocno reagujesz. Miałam kilka razy podobną sytuację, że dzwonił do mnie TŻ, ja mówiłam, że oddzwonię - i albo zapominałam, albo coś mi ten telefon uniemożliwiało. Nic obiektywnie niezmiernie ważnego, raz po prostu zasnęłam. Kiedy mój TŻ nie oddzwania, to dzwonię jeszcze raz po godzinie i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się wkurzyła. Ale koniecznie się dowiedz, dlaczego nie oddzwonił. Różne rzeczy wypadają, a Ty jeszcze opierniczysz niewinnego chłopaka, który np. zostawił telefon w samochodzie kolegi i poszedł do domu.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za odpowiedzi.
![]() Zadzwonił do mnie przed chwilą, pwoiedziałam mu co o tym myślę i spytałam się jakby się poczuł na moim miejscu. Oczywiście przepraszał. A jaki był powód? Byl z kolegami, zagadał się i też telefon ładował... Powiedział, ze mam racje i ze mam prawo być zła, bo źle zrobił i już tak więcej nie zrobi. No zobaczymy. ![]() Edytowane przez vougue Czas edycji: 2012-11-25 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Copyraptor
|
Poczułabym się olana, i pewnie bym się wkurzyła...ale jak przeprosił i obiecał poprawę, no to nie ma mu co suszyć głowy - jak to się będzie nagminnie powtarzać, to wtedy trzeba będzie interweniować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No niby dobrze. Ale co tak na prawdę osiągnęła?
Kolejną obietnicę, że to się nie powtórzy. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2012-11-26 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedziałam mu, że jeżeli jeszcze raz taka sytuacja się powtórzy to inaczej będziemy rozmawiać. Chyba się przestraszył. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Nie przesadzasz.też bym się wkurzyła.
Sama robiłam Tż dym o takie dłuuuuuugie odzwanianie do mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie przesadzasz, ja bym się czuła olana i zlekceważona na twoim miejscu.
Jak komuś zależy, to się postara, by się skontaktować jak najszybciej w pilnej sprawie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie nie przesadzasz, jeśli ja mam problem to oczekuję, że mój partner potraktuje to poważnie a nie oleje i później tylko z łaską spyta o co chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.