|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Playstation 3 - sprzymierzeniec odchudzania?
Postanowiłam na nowo rozpocząć dietę jednak zawsze nudzą mnie zwykłe ćwiczenia wykonywane w domu. Siłownie czy zajęcia fitness też odpadają ponieważ nic sensownego w mojej okolicy się nie dzieje. Pomyślałam, że skoro TŻ zafundował sobie PS3 to może i ja z niego skorzystam. Chciała bym wybrać sobie grę, która urozmaici mi trening. Macie jakieś pomysły?
Na allegro znalazłam kilka: http://allegro.pl/zumba-fitness-pas-...204380602.html http://allegro.pl/move-fitness-ps3-p...205229577.html http://allegro.pl/my-fitness-coach-c...207463982.html http://allegro.pl/ea-sports-active-2...215223904.html Jednak nie wiem, na co zwrócić uwagę. Wszelkie rady i recenzje gier mile widziane ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Playstation 3 - sprzymierzeniec odchudzania?
Jeeśli chodzi o Zumbę to grałam tylko w demo (i to na XBOXie), ale gra się ciekawie, moim zdaniem spokojnie może zastąpić chodzenie na zajęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Moja koleżanka dzięki zumbie na xboxie nie żle schudła i wyrobiła so ciało , także polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Spory wydatek. Rozważałam dokupienie kinecta do Xboxa, ale za taką cenę plus cenę gier podziękowałam. Te pieniądze można zainwestowac lepiej, np w karnet na zajęcia fitness czy basen. Uważam, że taka forma aktywności jest lepsza- jesteś wśród ludzi, gra muzyka, dookoła Ciebie cwiczą inni- masz większą mobilizację. Jeśli chcesz cwiczyc bez wychodzenia z domu, bo np masz małe dziecko albo brak czasu na dojazdy, to filmiki w internecie są wystarczające. Zobacz na jak długo starczy Ci motywacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja mam Mel B tylko potrzebny jest move
![]() http://www.ps3site.pl/forum/topic/44...it-with-mel-b/ http://allegro.pl/get-fit-with-mel-b...259560993.html Ja ćwiczę z przerwami ale POLECAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Licząc karnet na siłownię, dojazdy (najbliższy fitness mam oddalony o 30 km), czas spędzony w samochodzie - niestety gra wychodzi o wiele, wiele taniej ![]() Zdecydowałam się na Zumbę, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja mam koleżankę która regularnie chodzi na zumbe 3 x w tyg. już od 4 czy 5 miesięcy i nadal jest hmmm pulchna ....
kupo sobie tą mel b na allegro można już za 35 zł kupić ![]() ![]() POZDRAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
monyczkaaa,
miałam na myśli to, że kupienie wszystkiego na raz to duży wydatek. Ale skoro brakuje Ci tylko gier, to pewnie że warto je kupic. Daj znac, jak się cwiczy i czy widac efekty odchudzania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() chciałam odświeżyć wątek ![]() Może po paru miesiącach coś się zmieniło i są jakieś inne gry, które polecacie i których poznałyście efekty? Sama wczoraj zaczęłam UFC Personal Trainer, wybrałam 30 dniowy program zrzucania wagi i na razie jestem po drugim dniu. Może któraś z Was też to próbowała? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Siemanko!!Zaczęłam dietkę ale mam raczej mało czasu na wyjścia więc postanowiłam zakupić jakiegoś trenera na ps3. Polecacie coś, właśnie znalazłam na Allegro Zumba!! Jestem ciekawa czy warto??Jeśli jest tu ktoś to proszę o opinię... Jeśli nie to może ktoś się do mnie przyłączy ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
Polecam Ci miCoacha ![]() ![]() ![]() ![]() Ja sama mam sobie zamiar ją kupic ![]() Jak masz pytania to moge spróbować napisać coś więcej ![]() http://youtu.be/0JfnUgVLvR0 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Dzięki za super opisik, zaraz poszukam na Allegro lub e-bay. Kiedyś miałam na play 2 takie gry trenerskie ale tam faktycznie było to bardzo prymitywne
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
nie ma za co
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sasqnia Czas edycji: 2012-11-26 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Witam, ponownie! O move wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ja mam zumbe na wii , i normalne dvd jak i wii fit
Wszystko fajnie wyglada ale jak juz sie to ma to sie nie chce robic :P i tak sobie te wszystkie sprzety, gry leza nieuzywane :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Ja dopiero jestem przed posiadaniem konsoli więc mam nadzieje, że moj zachwyt szybko nie minie ;D Szczegolnie do tych takich sportowych jak micoach czy inne bo pare kg trzeba bedzie zrzucic :P
Na razie z tego co widze i jak grywam od czasu do czasu u znajomych to się wciągam i nie chce nigdy konczyc więc kto wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.