|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Seks po ciązy /dziecku ??
hehej kochane chciałbym abyście powiedziały czy coś się u was zmieniło odkąd na świecie jest dziecko?? chodzi mi o częstotliwosc , jakoś i wogole psychike??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks po ciązy /dziecku ??
Oj widzę, że nie tylko na ślubnym kobiercu nie korzystasz z wyszukiwarki. Takie wątki już istnieją:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...eks%2C+por%F3d https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post6214264]
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja jestem mamą 14-latka ale z tego co pamiętam, to po porodzie stałam sie troszkę oziębła, wynikało to pewnie z macierzyństwa, cały czas spędzałam z synem. Z biegiem czasu wszystko wróci do normy. Powinnas jednak porozmawiać o tym z Twoim partnerem, on sam sie nie domysli, dlaczego tak jest...szczera rozmowa no i niestety troszkę zaangażowania pomoże Wam przetrwać ten cięzki okres.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
po porodzie wiadomo,że nasz organizm musi sie zregenerować,odpocząć,a i my same jesteśmy przemęczone,w końcu doszło nam trochę obowiązków,a przytłoczone codziennością,zapominamy, lub odkładamy na pózniej nasze saprawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale ja mam już 3 letnią córcie i odkąd ją urodziłam nie mam w ogóle ochoty na seks ....koniety piszą ,że mają tak przez okres połogu czy pół roku po porodzie a nie jak mineło pare lat;/ ja po prostu tego nie potzrebuje....tylko nie piszcie mi tu o psychologach tylko chciałam doświadczone mamy które miały bądź mają taki problem jak ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ale czemu psycholog to zła rada ?
sa 2 opcje : albo problem jest fizyczny, albo w glowie lekarz odpowie na czesc pytan, psycholog na reszte nawet jak nie dla siebie, ro zrob to dla swojego faceta ... odciecie faceta od lozka na lata to najprostszy sposob zeby sie go pozbyc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Racja. Tu załącza się aspekt psychologiczny lub fizyczny... albo oba na raz... Trzeba podjąć działania. 3 lata? Współczuje facetowi :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hehe nie ma co współczuc bo ja nigdzie nie napisałam, że nie uprawiamy seksu ani, że nie sprawia mi on przyjemnosi :p Wręcz przeciewnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja odkąd odstawiłam tabletki to mam ogromną ochotę na seks, najczęściej codziennie. Mój młodszy syn ma 2 lata. W moim przypadku ciąża nic nie zmieniła, a odstawienie tabletek pomogło. Wcześniej było znacznie gorzej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie po dłuższych przemyśleniach zgadzam się w 100 % !!! Dobrym przykładem jest zwykła ale poważna kłutnia, po której ostatnią rzeczą o jakiej myślimy jest seks .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niewiele wiesz o hormonach, skoro Twoim zdaniem to wymówka ![]() Przykład, może nie do końca na temat, ale związany z hormonami. Dwóch mężczyzn. Z czego jeden transseksualny. Żyją w związku. Ten transseksualny zaczyna przyjmować żeńskie hormony. Zaczynają się kłócić, związek się rozpada. Przypadek? Problemy w związku? Dziwnym trafem zaczęły się po rozpoczęciu terapii hormonalnej. Hormony mają niesamowity wpływ na mózg człowieka. I one mogą pokierować wieloma naszymi działaniami.
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TO najpierw trzeba "wyleczyć" aby móc zgonić od razu na tabsy.. A kobiety niech odstawią tabsy, a nie "wyleczą" w/w sytuacji to będzie nadal tak samo (czyt. brak ochoty na seks)! Moja kobieta bierze tabletki i jakoś spadku libido nie było, ba nawet się zwiększył, ale wystarczyła pierwsza lepsza kłótnia między nią a jej matką + stresy w szkole + przygnębiająca pogoda + brak MNIE w pobliżu = seks to ostatnia rzecz jaką chciała robić. Wystarczyło, że z matką miała super kontakt, w szkole jej się powodziło a ja spędzałem z nią czas = mogłaby robić to na okrągło. i nadal jestem zdania jakie pisałem wyżej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mówię, że kłótnie w związku nie wpływają na ochotę na seks. oczywiście, że wpływają. Tak samo jak wiele innych czynników - przemęczenie, praca, dziecko. Ale nie należy mówić, że tabletki są tylko i wyłącznie wymówką ![]() Szczególnie, że niestety wielu jest lekarzy dobierających nieodpowiednie tabletki, ale to już zupełnie inny temat ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.