|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Miejsca zabaw dla dzieci
Dziewczyny moja córeczka (1,6 miesięcy) uwielbia zabawę kulkami czy polecacie pójście z nią do takich kulkowym placów zabaw dla dzieci. Ja chcę się wybrać akurat do warszawskiego Hulakula bo mam dobre doświadczenia z ich obsługą ale chodzi mi o ogólne opinie czy warto czy lepiej poczekać jeszcze kilka miesięcy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gang Iren
|
Dot.: Miejsca zabaw dla dzieci
Ja z corka pierwszy raz poszlam jakos krotko przed 3 urodzinami.Wydaje mi sie,ze to moze byc za wczesnie.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moja ma 19 miesięcy, była latem kilka razy,
i bardzo fajnie się bawiła, podobało jej się ![]() Oczywiście po tym jak się zaaklimatyzowało, bo ona jest mało towarzyska, i nie przepada za nowymi miejscami ![]() Wg mnie fajna sprawa. Aktualnie nie chodzimy, bo nie mamy kiedy, poza tym był teraz taki sezon grypowy, i już mi zarazków ze żłobka wystarczyło ![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja z córą byłam pierwszy raz gdy miała chyba 14-15mcy, ale na takiej sali gdzie miejsce dla maluchów było - i w środku tygodnia w dzień, kiedy niewiele luda. Tak niewiele, że prócz nas tylko inna dziewczynka w tym samym wieku była
![]() Natomiast teraz ma 2.5 roku i sala zabaw już od skończenia 2rż super - nie jeździmy często, ale potrafi z powodzeniem się wspinać wszędzie (tak, wchodzi już na tę część dla 3+), jak się gdzieś zamota to słucha naszych wskazówek którędy ma iść, ogólnie lubi. Dlatego myślę, że to od dziecka zależy. Idź, sprawdź i tyle, w czym problem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moje blizniaki byly pierwszy raz jak mieli okolo 9 mcy, niby miala wejsc tylko starsza corka z tata a ja spacerowalam z chlopcami dookola ale zwyczajnie zmarzlam i weszlismy sie zagrzac. bardzo im sie podobalo
![]() kwestia zarazkow to inna sprawa nietstety ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzięki o to mi chodziło, praktyczne porady. Faktycznie wizyta w weekend raczej odpada z racji na ilości osób.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
My byłyśmy w sobote pierwszy raz. I Agacie sę podobało, ale jest taki wydzielony kącik dla młodszych dzieci, z mniejszym basenikiem z piłeczkami, domkiem, bujawkami, ale że niebyło praktycznie nikogo, to poszłyśmy na tą część dla starszych i szał ciał w dużym basenie z piłami, przeszkodami.
Tylko ztakim maluchem to trzeba znaleźć godzine, ze nie będzie dużo dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Właśnie to jest najtrudniejsze, w jakich godzinach Ty byłaś? Ja jak byłam kiedyś ze znajomą w podobnym miejscu w godzinach 11-12 to Pani nam mówiła że to szczyt bo przed snem i po śnie dzieci są przyprowadzane ale akurat wtedy było pusto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
My byliśmy z Rafałkiem w zeszłym tygodniu pierwszy raz. I jestem bardzo zadowolona. Mały się wybawił co nie miara
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Moja 16 m-cy pierwszy raz odwiedziła sale zabaw w ramach roczku. Od tej pory chodzimy regularnie. Teraz jak jest szybko ciemno i zimno tym bardziej. Lata juz nie tylko po sali gdzie są autka i pchacze ale nauczyła sie wchodzić na platformę (oczywiście ja biegam razem z nią ) a największym hitem jest trampolina
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.