|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomoc w doradzeniu, buty, dodatki 🙏
Witam wszystkich na forum, od razu napisze, że nie wiem czy w dobrym miejscu dodadaje ten wątek.. chciałabym prosić o doradzenie w kwestii butów i dodatkow do mojej sukienki ślubnej, buty nie mogą być na wysokim obcasie bo niestety nie umiem na takim chodzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nieprzyzwoita
|
Dot.: Pomoc w doradzeniu, buty, dodatki 🙏
Ehem, to może umieść zdjęcia tej sukienki i dodatków jakie wybrałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie doddałaś zdjęcia sukienki, więc cieżko coś doradzić
ale jest mnóstwo butów białych/ecru na niskim obcasie , jest w czym wybierać https://brilu.pl/product-pol-6865-Br...eta-zlote.html https://allegro.pl/oferta/buty-slubn...-40-7641365051 https://www.veaul.com/pl/elegancka-s...-czolenka.html Edytowane przez Sybil_ Czas edycji: 2022-08-10 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Sukienka, jeszcze właśnie żadnych dodatkow nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
🦄
|
Cytat:
![]() Czy musisz mieć buty ze skóry i czy będzie wesele ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziękuję 😍. Ślub będzie kościelny, z tym weselem to trochę skomplikowana sprawa, na początku mial być slub z samymi świadkami, a teraz musimy czy nie zrobić jakiegoś obiadu chociaż, ale musielibyśmy pogadać z księdzem który jest na urlopie teraz, czy jest jakaś wcześniejszą msza np na 12. Raczej na takim obiedzie założyłabym już wygodniejsze buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym postawiła na klasyczne buty coś takiego https://slubnybucik.pl/pl/p/Buty-slu...a%2C-ecru/2144 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
🦄
|
Cytat:
![]() Pomyślę nad propozycjami dla Ciebie, ale tak sobie wstępnie myślę, że wcale nie musisz mieć do tej sukienki wysokich butów. Tak trochę rustykalnie można to ograć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo, sukienkę kupiłam w galerii mlociny w Wsrszawie, tak dobrze na mnie leżała, że od razu ja wzięłam. Nie muszę zrobić żadnych poprawek. Zamówiłam sobie taki wianek na głowę, tylko nie wiem czy będzie pasował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ten but wysoki by się przydal żebym nie musiała jej skracać, bo za długa trochę jest. No i te dodatki plus jakieś okrycie do niej, nie wiem czy jakiś szal, czy co
.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
🦄
|
Ja myślę, że ten wianek będzie pasował do sukienki, ale czy nie chciałabyś czegoś bardziej ozdobnego np. z kryształkami? Żeby coś mieniło się we włosach?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
nieprzyzwoita
|
Ten wianek wg mnie w ogóle nie pasuje
Sukienka ma styl nimfy, wydaje mi się, że upięcie lub warkocz z kwiatami we włosach lepiej by pasowało w sumie łatwiej byłoby doradzać, gdybyś pokazała co Tobie się podoba, jakieś stylizacje ślubne, którymi się inspirujesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkie buty tej firmy zapinane na paski są wykonane z miękkiej skóry - mam bardzo delikatne stopy i są to jedyne buty, które mnie nie obtarły. Co więcej - na ostatnich 5 weselach byłam jedyną kobietą, która nie zmieniła butów/nie została boso. Takie przemyślenie na koniec - nikt nikogo nie zmusza do kupowania butów w takiej barwie, że już potem do niczego nie pasują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
🦄
|
Takie mnie naszły inspiracje na okrycie. W jaki styl chcesz iść?
Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2022-08-15 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Właśnie też nie jestem tego pewna czy będzie pasował, bo sukienka jest z tym motywem kwiatowym więc będzie za dużo naćkane, jeśli coś komuś przyjdzie do głowy co zamiast wianka do włosów byłoby lepsze prosiłabym o doradzenie, chce miec koniecznie rozpuszczone wlosy i fale, jeszcze będę doczepy kupować żeby włosów trochę więcej się wydawało, bo niestety moje są marne.
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Bardziej chce iść w taki delikatny styl, bo i ta sukienka jest właśnie taką. To okrycie różowe super 😍 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
🦄
|
Dobra, czyli mamy kieckę i etolę. Nie chcesz wianka to może coś takiego:
A buty bym wzięła w kolorze fuksji... Ale to ja ![]() Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2022-08-16 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Z butami już też sobie poradziłam i dziekuje za podeslanie tych opasek 🤩, ale jeszcze podobają mi się takie
I ten Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2022-08-17 o 11:16 Powód: post po poście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Ta jest śliczna! I pomysł z różową etolą kogoś powyżej też moim zdaniem bardzo trafiony.
![]() |
![]() |
#19 | |
🦄
|
Cytat:
Tak, gałązki też są śliczne, ale przyjęłam, że ozdobę do włosów będziesz dobierać na koniec i wtedy musisz pomierzyć, która będzie pasowała do koncepcji i fryzury. Taką gałazkę z kryształkami mogłabyś spleść z tą delikatną, która zamówiłaś. W falach to się będzie gubić, więc może być ciut "więcej". |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Bylam ostatnio z narzeczonym w deichmann i kupiłam takie, nie chciałam już zamawiać i później jeśli rozmiar by nie pasował zwracać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Ładne, ale nijak mi nie pasują do tej sukienki.
![]() |
![]() |
#22 |
🦄
|
No ładnie, ale kolor się nie gryzie? Bo jednak to taki ciepły nude tych butów. Idź w kolor, zaszalej, raz się ślub bierze (w zamyśle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Właśnie przymierzałam już i wydaje mi się że pasują, wieczorem może zrobię fote z daleka jak to wygląda. To jakie buty by ewentualnie kolorystycznie pasowałyny do niej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Sukienka faktycznie przepiękna i świetnie w niej wyglądasz
![]() ![]() Ps. wyglądasz w niej lepiej niż modelka na zdjęciu;-) Na zdjęciach poniżej od lewej Neścior i dwie pary Kotyl Edytowane przez AAAnka Czas edycji: 2022-09-02 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.