|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
"r" - logopeda Gliwice ;-)
Hejka
![]() ![]() Otóż od dziecka mam problem z wymawianiem literki "r" (przez naukę niemieckiego). Brzmi ono jak "j", "ł" itp. Nieważne, ogólnie mi przeszkadza. Parę lat temu, jeszcze w podstawówce byłam u dwóch logopedów. Niestety byłam jeszcze małym dzieckiem i niespecjalnie zależało mi na tym, więc nie dość, że nie ćwiczyłam w domu, to nie chodziłam na "terapie". Chciałam teraz wrócić do nich, ale niestety ci logopedzi już nie prowadzą terapii. Teraz naprawdę zależy mi na tym, by dobrze wymawiać "r", bo zaczęło mi to przeszkadzać. Bardzo proszę Was o pomoc: gdzie znajdę w Gliwicach dobrego logopedę (ewen. może być prywatnie). I czy rok wystarczy żeby "wyleczyć" moją wadę? Dodam, że oprócz "r" nie mam absolutnie żadnych wad wymowy. Szukałam w internecie logopedów w Gliwicach i o dziwo, nic nie znalazłam... ![]() Dziękuję z góry za pomoc, pozdrawiam ;*;*
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "r" - logopeda Gliwice ;-)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: "r" - logopeda Gliwice ;-)
W takim razie polecam zajrzeć na http://www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/logopedia znajdzie się tam i dobry logopeda, gabinet logopedyczny blisko twojego miejsca zamieszkania i profesjonalna pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.