|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Październik: Jesienne gorączkowe poszukiwania! : ))
NIEAKTUALNE
*botków, balerin i kozaków, najchętiej płaskich bądź na minimalnym obcasie 38 *eleganckich (lub mniej) koszul najchętniej rozpinanych *podłużnego portfela *ciemnych rurek z wyższym stanem M *czarnego lub szarego trencza M *koszulek oversize *ciekawych tunik ![]()
"Świat wypadł mi z moich rąk... Jakoś tak nie jest mi nawet żal..." Edytowane przez Veronca Czas edycji: 2013-09-19 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: Październik: Jesienne gorączkowe poszukiwania! : ))
u mnie elegancka koszula ( ale nie biała)
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
u mnie koszule
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja czekam w sprawie tej białej też na info także z nią jeszcze nic nie wiem, a powiedz mi ta koszula jeansowa będzie opięta na rozm.S??
bo w zasadzie nigdy ich za wiele ![]() mogłabym oddać koszulę w paseczki, mam jeszcze podłużny portfel w dokładce różowy jeśli by Cię interesował, może jeszcze coś wpadło Ci w oko, bo może bym przygarnęła i botki i koszulę :P tylko z tą białą muszę się wstrzymać. niestety nie znam ich dokładnych cen ale na pewno swoje kosztowały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.