|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Własny sklep..
Witam.
Planuję otworzyć własny sklep w najbliższej przyszłości, mam już kontakty i wstępne oferty, początkowo chciałem sprzedawać oryginalne ubrania, ale niestety z tym muszę jeszcze poczekać. Póki co, mam możliwość podpisania umowy z kilkoma sklepami, chciałbym się was zapytać co myślicie np o marce asos tutaj np http://www.asos.com/Women/New-In-Clo...ize=20&sort=-1 albo http://www.599fashion.com/TOPS_c_17.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Własny sklep..
Mi jako młodej osobie nie podobają się takie sklepy misz-masz pewnie po 100% cenach. Akurat Asos rzadko kiedy nie ma jakiejś promocji, dlatego naprawdę warto kupić na ich stronie, mimo że nie mierzę. Finansowo wątpliwie, byś był konkurencyjny dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Biorąc pod uwage iz asos ma ceny bardzo różne, asortyment różnorodny, na allegro mozna tez kupić asosa jak twoj sklep miałby byc konkurencyjny ? a ty miałbys zarobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zarobek jest zależny od ilości, jaką kupię, poza tym na początku ciężko mówić o zarobkach, inwestycja, reklama strony itd.
Oferowane przeze mnie ceny byłyby na pewno nie wyższe niż asos , ponieważ ubrania kupuję jako firma/hurtownia, nie osoba fizyczna. Sprzedający na allegro kupują te ubrania w sklepie internetowym, dlatego ceny u nich są na pewno wyższe. Jestem opinii, że lepiej sprzedać więcej, ale taniej. Celowałbym bardziej w zniżki lojalnościowe, niż wymyślone promocje ![]() Staram się dowiedzieć co myślą kobiety właśnie o takich ubraniach jak podałem wyżej, ponieważ sam jestem mężczyzną i rzadko kupuję ubrania ![]() Edytowane przez dB09 Czas edycji: 2012-12-02 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Tylko na Asosie -20% ceny to standard, ja tylko w takich sytuacjach kupuję. Jak ktoś jest zainteresowany kupnem najnowszej kolekcji kilka dni po jej wyjściu po 100% wartości to spoko. Ja dlatego nie kupuję w sklepach stacjonarnych, np. Dorothy Perkins, bo wiem, że tam nie ma żadnych zniżek zazwyczaj, tylko przychodzę przymierzyć ew. i zamawiam ze sklepu internetowego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.