|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak zrobic taki makijaz?
Prosze pomozcie mi bo jest mi taki rozowy makijaz potrzebny na studniowke i chcialabym wiedziec jak go wykonac i jakimi kosmetykami (jesli znacie podobne np. taki odcien cieni jakiejs firmy). Doklejane rzesy odpadaja-Jennifer chyba ma na tym zdjeciu.
Ten makijaz ktory jest nizej jest (dla mnie oczywiscie) brzydki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Jak zrobic taki makijaz?
no ten "domowy" makijaż faktycznie nie jest ani ładny,ani nawet podobny do tego J.Lo
![]() Czemu nie chcesz sztucznych rzęs? Przecież są takie śliczne! Nadają spojrzeniu takiej głębi i tajemniczości ![]() O ile mnie oczęta nie mylą to sekret makijażu J.Lo tkwi w tym że jest on w zachowany w podobnej kolorystyce : oczy policzki i wargi różowe. Róż jest "naprawde" rózowy! ![]() Widze ze w wewnetrznym kąciku oka jest jeszcze jakiś rozświetlacz Dokładniej pewnie opiszą Aga albo Sam ![]() ![]() buziaki ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Tak na moje niewprawne oczko to ten różowy na powiece najłatwiej uzyskać różem do policzków (łatwiej kupić róż w tym kolorku), wydaje mi się też, że pod łukiem brwiowym i w wewnętrznym kąciku jest cień beżowo-kremowo-złoty (eee, nie umiem opisać kolorku).
Wprawne oczka podpowiedzą lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja taki zestaw robie tak ze wew. kącik maluje tym cieniem sypkim Rimmela w kuleczce lub sypkim w pędzelku Bourjois, oba mają taki jasny kolor, mieniący się biały... a na całą powiekę różowy cień Bourjois lub Manhattan'a (mam ten co jest rózowy, pomarańczowy cień i cień do kresek) ale najlepiej bedzie jak pochodzisz po sklepach i sama popartzysz bo jest naprawde duuużo kolorów różowych cieni... ja je wpros uwielbiam
![]() P.S... jak mi radzicie sie pomalować na studniówke. mam czarną suknię po bokach biała i na górze dekoldu takie cekinki srebrne... 1. własnie makijaż z różem (ale nie wiem czy pasuje do sukienki) 2. czy moze tym Bourjois lub Rimmela białym mieniącym się cieniem i na dolnej powiece kreska czarna? ... jutro mam studniówke hehe ;D
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Taki czerwono -różowy kolor ma INGLOT w swej kolekcji INGLOT sprint numer 68 polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Re: Jak zrobic taki makijaz na studniowke za tydz.? :(
Ktory kolor rozu Blush Delice-Loreal bylby podobny do tego ktory ma Jennifer?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Re: Jaki to kolor rozu Blush Delice-Loreal?
Ktory kolor rozu Blush Delice jest podobny do tego ktory ma Jennifer na 1 zdjeciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Re: Jaki to kolor rozu Blush Delice-Loreal? pomozcie
prosze pomozcie bo juz jutro musze go kupic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.