![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Sylwester we Wrocławiu, wątek zbiorczy
Ogladął ktoś transmisje z wrocławskiego rynku- a może ktoś na niej był co o niej sadzicie?? i wogóle kto był na imprezach plenerowych napiszcie miasto i gwiazdy jakie tam były i oczywiście jak się bawiliście
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sylwester we wrocławiu i inne imprezy plenerowe
Ja ogladalam w TV jak sie ludzie bawia w Sylwestra na wrocławskim rynku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak byłam u koleżanki to tez oglądałyśmy przez jakiś czas transmisję. Ogólnie było fajnie to zrobione ale jakoś mi się niespecjalnie podobały zespoły tam występujące... Bajm, Kombi, Krawczyk. A w Krakowie podobno byli Myslovitz, Perfect, Sistars, Rodowicz...chyba wolałabym to zobaczyć.
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogli zrobic dwie transmisje na przemian... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Na krakowskim rynku spiewała Maryla Rodowicz
a we Wrocławiu Virgin
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A mi się wydaje, ze we Wroclawiu bylo lepiej. W Krakowie Perfect spiewal moim zdaniem nieciekawie- z tego co widzialam z transmisji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i niech oni wreszcie nie wciskaja wszedzie tej Mlynarskiej, bo jej widok i glos doprowadza mnie do szewskiej pasji... ogolnie staram sie unikac takich sylwestrowych plenerow co by w glowe butelka nie dostac, ale jak juz jest transmisja w tv to wolalabym posluchac muzyki lepszego kalibru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam w sumie nic do perfectu, tylko te piosenki, ktorych nie znam nie bardzo mi sie podobały ( np. spiewali cos tam " a kysz, a kysz" ) I te piosenki mnie troche nudzily. Ogolnie to wolę posluchac czegos bardziej znanego np piosenki Dody lub Krawczyka, ktore są mi bardziej znane- a nie jakies " a kysz a kysz" No fakt jak kto lubi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Powiem Wam, że mnie to już obojętne było kto śpiewa. Początkowo wściekałam się, że we Wrocku same takie nietrafione w mój gust nazwiska. Najpierw jednak zaczęliśmy szampańską zabawę w domu, potem (ok 22) dopchaliśmy się do sceny na rynku i świetnie się bawiliśmy przy DODZIE!!! Udzielił nam się entuzjazm tłumu i nawet próbowaliśmy coś śpiewać. Atmosfera była naprawdę wyjątkowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Nie ąwtpię w to,że takie koncerty moga być fajne.
Często chodzę właśnie na takie plenerowe.Ale szczerze napiszę,że chyba w zimę bym nie poszła.Nie wytrzymałabym tyle godzin stać na mrozie ![]() Widziałam w TV właśnie powtórkę z Krakowa Maryli Rodowicz fajny koncert. Nie wiem jak wygladał Wrocławski bo nie widziałam ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
ja byłam na Rynku i nie wspominam tej zabawy dobrze - ledwo uszłam z życiem z niej .... po pierwsze ścisk niesamowity, że nie można było nawet ręką ruszyć- miałam wrażenie, że zaraz mnie zgniotą (ale tego mogłam się spodziewać) a po drugie jacyś ludzie nie grzeszący odrobiną wyobrazni zaczęli mocno napierać z tyłu choć i tak scisk był niesamowity a efekt w takim tłumie wiadomo - jak się potkniesz i upadniesz to cię zadepczą (dziękuję chłopakowi, który mnie złapał w ostatniej chwili i mnie trzymał, żeby mnie napierający tłum nie przewrócił - dzięki niemu ta zabawa nie skończyła się zle dla mnie)..... wystraszyłam się nie na żarty ...
po tym Sylwestrze powiedziałam sobie że koniec z takimi plenerowymi imprezami .... nigdy więcej takich przeżyć...
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]() Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2010-09-20 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie tego .....
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
...:::Sylwester na wrocławskim rynku:::...
CZy któraś z was wybiera się w sylwestra na wrocałwski rynek??SZczególnie mam jedno pytanklo jak to jest z autobusami w ta sylwestrawą noc??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Dot.: ...:::Sylwester na wrocławskim rynku:::...
ja bym się wybrała gdybym możliwość taką miała - ot taka mała sylwestrowa rymowanka...
![]() ![]() ![]()
Kobieta łatwa do zdobycia, może być trudna do zniesienia... Książki - wymiana: Vasconcelos, Czepiel, Fitzgerald, Beauman, Fielding i inne książki... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16594958 Kosmetyki - wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post13661126 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja sie wybieram z TZ, ale jedziemy z Poznania samochodem, mam nadzieje, ze pogoda bedzie nienajgorsza, bo zamierzamy tej samej nocy wracac jeszcze do domku. W ogole mam obawy, bo w sumie jedziemy pierwszy raz do Wroclawia i od razu z pelnym impetem
![]() ![]() A jesli chodzi o autobusy we Wroclawiu... na pewno komunikacja miejska, ze sie tak wyraze, ma swoja strone internetowa z rozkladami jazdy itp, wiec sprawdz tam, na pewno bedzie napisane jak kursuja tego dnia ![]() Pozdrawiam i do zobaczenia na wroclawskim rynku! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I takze modle sie o pogode;P
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
oj tes bym chciała się wybrać na wrocławski ryneczek....niestety nie ma takiej opcji ...
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
ja też jade z TŻz Poznania
![]() ![]() życzę Wam szampańskiej imprezy !!! pzodr
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a na tą kolacyjke macie gdzies rezerwacje? bo wlasnie usiluje cos sklecic na ostatnią chwile (mialam spedzic sylwka samotnie w domu a tu nagle TZ przyjechal i nie mamy co robic ![]() ![]() ![]() rozkład jazy we wrocławiu - http://www.wroclaw.pl/m3298/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że restauracje typowo "jedzeniowe" są otwarte, bo chcemy iść ze znajomymi na kolacje, potem do kina a potem na sekundę (sztuczne ognie) w okolice rynku. Na dłużej nie bo ja organicznie nie znoszę tłumów.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Ja jeszcze myśle czy się wybrać. Dojazd od mojego domu jest w miare łatwy , ale nie wiem czy będzie warto jechać. Jakiś tam koncert będzie i chyba to wszystko. Ja się do klubów żadnych nie wybieram. Za młoda jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
echh zazdroszcze lokalizacji, ja niestety mam 200km przed i po koncertach przed soba :/
![]() |
#30 |
BAN stały
|
ja zupelnie nie rozumiem jak ktos moze chciec spedzic sylwestra w rynku...i to dobrowolnie. ja bym mogla to zrobic, ale tylko, gdyby mi zaplacono powiedzmy 500 zlotych, zeby juz nie przesadzac i podawac sum zbyt wygorowanych.
cale zycie mieszkam we wroclawiu. sylwester na rynku to straszna zenada-zespoly, pijani chlopcy przypominajacy dresiarzy i ogolnie obciach maksymalny. wiem, ze jest cos takiego jak sylwestrowa presja-trzeba sie wtedy dobrze bawic, porzadnie sie upic i posypac brokatem...ale na boga!!! nie z beata kozidrak. ja na szczescie nie odczuwam tej presji zupelnie i mam inne plany na ten wieczor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.