Sylwester we Wrocławiu, wątek zbiorczy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-01-01, 12:31   #1
karolinaa
Wtajemniczenie

Sylwester we Wrocławiu, wątek zbiorczy

Ogladął ktoś transmisje z wrocławskiego rynku- a może ktoś na niej był co o niej sadzicie?? i wogóle kto był na imprezach plenerowych napiszcie miasto i gwiazdy jakie tam były i oczywiście jak się bawiliście
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-01, 13:09   #2
allen15
Rozeznanie

Dot.: Sylwester we wrocławiu i inne imprezy plenerowe

Ja ogladalam w TV jak sie ludzie bawia w Sylwestra na wrocławskim rynku Bardzo mi sie podobala transmisja, u nas na rynku tez byla imprezka sylwestrowa, ale nie poszłam
allen15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-01, 15:08   #3
paula007
Zakorzenienie

Jak byłam u koleżanki to tez oglądałyśmy przez jakiś czas transmisję. Ogólnie było fajnie to zrobione ale jakoś mi się niespecjalnie podobały zespoły tam występujące... Bajm, Kombi, Krawczyk. A w Krakowie podobno byli Myslovitz, Perfect, Sistars, Rodowicz...chyba wolałabym to zobaczyć.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-01, 15:17   #4
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007
niespecjalnie podobały zespoły tam występujące... Bajm, Kombi, Krawczyk. A w Krakowie podobno byli Myslovitz, Perfect, Sistars, Rodowicz...chyba wolałabym to zobaczyć.
tez tak sadze szczegolnie Myslovitz...
mogli zrobic dwie transmisje na przemian...
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-01, 16:02   #5
Rosario
Zadomowienie

Na krakowskim rynku spiewała Maryla Rodowicz
a we Wrocławiu Virgin

Marianne Faithfull

Rosario jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-01, 16:47   #6
allen15
Rozeznanie

A mi się wydaje, ze we Wroclawiu bylo lepiej. W Krakowie Perfect spiewal moim zdaniem nieciekawie- z tego co widzialam z transmisji.
Stary 2006-01-01, 16:51   #7
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allen15
A mi się wydaje, ze we Wroclawiu bylo lepiej. W Krakowie Perfect spiewal moim zdaniem nieciekawie- z tego co widzialam z transmisji.
co kto lubi. jak dla mnie Myslovitz czy Sistars sa 100 razy bardziej interesujacy niz taka Doda czy Kombi

i niech oni wreszcie nie wciskaja wszedzie tej Mlynarskiej, bo jej widok i glos doprowadza mnie do szewskiej pasji...

ogolnie staram sie unikac takich sylwestrowych plenerow co by w glowe butelka nie dostac, ale jak juz jest transmisja w tv to wolalabym posluchac muzyki lepszego kalibru.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-01-01, 16:55   #8
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allen15
tzn nie podobaja ci sie piosenki Perfectu czy akurat wykonanie ktore zaprezentowali wczoraj?? bo we Wroclawiu z tego co widzialam to wiekszosc na playbacku leciala...
Stary 2006-01-01, 17:01   #9
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Napisane przez lain
niech oni wreszcie nie wciskaja wszedzie tej Mlynarskiej, bo jej widok i glos doprowadza mnie do szewskiej pasji...
Boooooooże, ona to we mnie agresję wzbudza.
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-01, 17:05   #10
allen15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lain
tzn nie podobaja ci sie piosenki Perfectu czy akurat wykonanie ktore zaprezentowali wczoraj?? bo we Wroclawiu z tego co widzialam to wiekszosc na playbacku leciala...

Nie mam w sumie nic do perfectu, tylko te piosenki, ktorych nie znam nie bardzo mi sie podobały ( np. spiewali cos tam " a kysz, a kysz" ) I te piosenki mnie troche nudzily. Ogolnie to wolę posluchac czegos bardziej znanego np piosenki Dody lub Krawczyka, ktore są mi bardziej znane- a nie jakies " a kysz a kysz" No fakt jak kto lubi Ale wykonanie " Nie placz Ewka " podobalo mi się
Stary 2006-01-01, 17:20   #11
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Napisane przez allen15
Nie mam w sumie nic do perfectu, tylko te piosenki, ktorych nie znam nie bardzo mi sie podobały ( np. spiewali cos tam " a kysz, a kysz" ) I te piosenki mnie troche nudzily.
widzisz..a ja np znam tę piosenkę, a ani trochę nie znam dody, więc dla mnie perfect lepszy. ale tak juz jest, że nie da się wszystkim dogodzić.
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-01, 18:50   #12
allen15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez et-ka
widzisz..a ja np znam tę piosenkę, a ani trochę nie znam dody, więc dla mnie perfect lepszy. ale tak juz jest, że nie da się wszystkim dogodzić.
No coz jak kto lubi
Stary 2006-01-01, 18:59   #13
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka
Boooooooże, ona to we mnie agresję wzbudza.
We mnie też, jak zacznie gadać, to nie może skończyć, żeby to jeszcze było coś z sensem. Ale nigdy nie zapomne, jak byłam dzieckiem i w sylwestra własnie na dwójce Młynarska prowadziła takie krotkie wejscia antenowe na żywo z kimś tam jeszcze i coś gadali, baloniki były, serpentyny, tylko z każdym takim wejściem była bardziej nawalona i gadała już od rzeczy Serio, do dziś to pamiętam.
Stary 2006-01-01, 19:34   #14
ahgatta
Raczkowanie

Powiem Wam, że mnie to już obojętne było kto śpiewa. Początkowo wściekałam się, że we Wrocku same takie nietrafione w mój gust nazwiska. Najpierw jednak zaczęliśmy szampańską zabawę w domu, potem (ok 22) dopchaliśmy się do sceny na rynku i świetnie się bawiliśmy przy DODZIE!!! Udzielił nam się entuzjazm tłumu i nawet próbowaliśmy coś śpiewać. Atmosfera była naprawdę wyjątkowa.
ahgatta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-01, 21:05   #15
Rosario
Zadomowienie

Nie ąwtpię w to,że takie koncerty moga być fajne.
Często chodzę właśnie na takie plenerowe.Ale szczerze napiszę,że chyba w zimę bym nie poszła.Nie wytrzymałabym tyle godzin stać na mrozie
Widziałam w TV właśnie powtórkę z Krakowa Maryli Rodowicz fajny koncert.
Nie wiem jak wygladał Wrocławski bo nie widziałam

Marianne Faithfull

Rosario jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-02, 11:24   #16
Moniquee
Zadomowienie

GG do Moniquee

ja byłam na Rynku i nie wspominam tej zabawy dobrze - ledwo uszłam z życiem z niej .... po pierwsze ścisk niesamowity, że nie można było nawet ręką ruszyć- miałam wrażenie, że zaraz mnie zgniotą (ale tego mogłam się spodziewać) a po drugie jacyś ludzie nie grzeszący odrobiną wyobrazni zaczęli mocno napierać z tyłu choć i tak scisk był niesamowity a efekt w takim tłumie wiadomo - jak się potkniesz i upadniesz to cię zadepczą (dziękuję chłopakowi, który mnie złapał w ostatniej chwili i mnie trzymał, żeby mnie napierający tłum nie przewrócił - dzięki niemu ta zabawa nie skończyła się zle dla mnie)..... wystraszyłam się nie na żarty ...
po tym Sylwestrze powiedziałam sobie że koniec z takimi plenerowymi imprezami .... nigdy więcej takich przeżyć...
Stary 2006-01-02, 12:01   #17
Eleo765
Zadomowienie

Edytowane przez Eleo765
Czas edycji: 2010-09-20 o 09:12
Eleo765 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-02, 12:11   #18
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eleo765
tłuuumy ludzi, jakich rynek nie mógł pomieścić (o mało nie zginęliśmy, gdy chcieliśmy się dostać bliżej sceny), oby co roku na rynku był jakiś koncert, niekoniecznie tak ogromny
zastanawia mnie fakt, ze wszedzie trabili ze Wroclaw chce bic jakis rekord i zebrac na rynku 150 tys osob. to jezeli przy 60 tys. byl taki tlok i scisk jak piszecie to jak by bylo mozliwe 150 tys?? hmmm...
Stary 2006-01-02, 14:15   #19
Moniquee
Zadomowienie

GG do Moniquee

Cytat:
Napisane przez lain
zastanawia mnie fakt, ze wszedzie trabili ze Wroclaw chce bic jakis rekord i zebrac na rynku 150 tys osob. to jezeli przy 60 tys. byl taki tlok i scisk jak piszecie to jak by bylo mozliwe 150 tys?? hmmm...

nie wyobrażam sobie tego .....
Stary 2006-12-29, 21:46   #20
styna15
Raczkowanie

...:::Sylwester na wrocławskim rynku:::...

CZy któraś z was wybiera się w sylwestra na wrocałwski rynek??SZczególnie mam jedno pytanklo jak to jest z autobusami w ta sylwestrawą noc??
styna15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-29, 21:50   #21
laseczka.wąglika
Raczkowanie

Dot.: ...:::Sylwester na wrocławskim rynku:::...

ja bym się wybrała gdybym możliwość taką miała - ot taka mała sylwestrowa rymowanka...

Kobieta łatwa do zdobycia, może być trudna do zniesienia...

Książki - wymiana:
Vasconcelos, Czepiel, Fitzgerald, Beauman, Fielding i inne książki...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16594958

Kosmetyki - wymiana:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post13661126
laseczka.wąglika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-29, 22:14   #22
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Ja sie wybieram z TZ, ale jedziemy z Poznania samochodem, mam nadzieje, ze pogoda bedzie nienajgorsza, bo zamierzamy tej samej nocy wracac jeszcze do domku. W ogole mam obawy, bo w sumie jedziemy pierwszy raz do Wroclawia i od razu z pelnym impetem Mam nadzieje, ze dotrzemy jakos na miejsce.. Ogolnie nie wiem czy to jest dobry pomysl, bo ja nie przepadam za tlumami, a takowe tam na pewno beda i najbardziej boje sie tego, ze zostane "wkopana" w tlum i nie bede mogla sie wydostac do WC, gdzie latam dosc czesto zastanawiam sie czy by nie zabrac jakiegos termosu z herbatka, bo na szampana nie mam co liczyc skoro mamy wracac w nocy do Poznania...
A jesli chodzi o autobusy we Wroclawiu... na pewno komunikacja miejska, ze sie tak wyraze, ma swoja strone internetowa z rozkladami jazdy itp, wiec sprawdz tam, na pewno bedzie napisane jak kursuja tego dnia
Pozdrawiam i do zobaczenia na wroclawskim rynku!
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-29, 22:55   #23
kal1nka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Ja sie wybieram z TZ, ale jedziemy z Poznania samochodem, mam nadzieje, ze pogoda bedzie nienajgorsza, bo zamierzamy tej samej nocy wracac jeszcze do domku. W ogole mam obawy, bo w sumie jedziemy pierwszy raz do Wroclawia i od razu z pelnym impetem Mam nadzieje, ze dotrzemy jakos na miejsce.. Ogolnie nie wiem czy to jest dobry pomysl, bo ja nie przepadam za tlumami, a takowe tam na pewno beda i najbardziej boje sie tego, ze zostane "wkopana" w tlum i nie bede mogla sie wydostac do WC, gdzie latam dosc czesto zastanawiam sie czy by nie zabrac jakiegos termosu z herbatka, bo na szampana nie mam co liczyc skoro mamy wracac w nocy do Poznania...
A jesli chodzi o autobusy we Wroclawiu... na pewno komunikacja miejska, ze sie tak wyraze, ma swoja strone internetowa z rozkladami jazdy itp, wiec sprawdz tam, na pewno bedzie napisane jak kursuja tego dnia
Pozdrawiam i do zobaczenia na wroclawskim rynku!
Ja takze wybieram sie z TZ tyle ze z Zielonej Gory samochodem i takze wracamy po "imprezie" do domu

I takze modle sie o pogode;P

21.02.10 zakochana
31.12.13 narzeczona
16.07.16 żona
kal1nka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-29, 23:01   #24
natalli
Zadomowienie

GG do natalli

oj tes bym chciała się wybrać na wrocławski ryneczek....niestety nie ma takiej opcji ...
natalli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 00:00   #25
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

ja też jade z TŻz Poznania mieliśmy jechać do Wawy, ale ja kocham Wro i TŻ zrobił mi dziś niespodziankę i zarezerwował hotel - więc JADĘ!!! pójdziemy na spacer po Ostrowie Tumskim wieczorkiem, zjemy gdzieś kolację, a potem na rynek, w Nowy Rok śniadanko i z powrotem do Poznania

życzę Wam szampańskiej imprezy !!!

pzodr
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 10:39   #26
drei
Rozeznanie

GG do drei

Cytat:
Napisane przez _Roxi Pokaż wiadomość
ja też jade z TŻz Poznania mieliśmy jechać do Wawy, ale ja kocham Wro i TŻ zrobił mi dziś niespodziankę i zarezerwował hotel - więc JADĘ!!! pójdziemy na spacer po Ostrowie Tumskim wieczorkiem, zjemy gdzieś kolację, a potem na rynek, w Nowy Rok śniadanko i z powrotem do Poznania

życzę Wam szampańskiej imprezy !!!

pzodr

a na tą kolacyjke macie gdzies rezerwacje? bo wlasnie usiluje cos sklecic na ostatnią chwile (mialam spedzic sylwka samotnie w domu a tu nagle TZ przyjechal i nie mamy co robic ) i sie tak zastanawiam czy sa takie miejsca gdzie po prostu normalnie mozna wejsc "z ulicy" i cos zjesc w sylwestrowy wieczor... myślę tez o wypadzie w okolice rynku aczkolwiek raczej tylko na godzinkę tak przed pokazem sztucznych ogni bo jestem zmarzluch i po prostu nie wytrzymam dlatego fajnie by bylo schronic sie gdzies w ciepełku tylko ze jak jest cos organizowanego to trzeba rezerwowac (dzwonilam po klubach wczoraj byly jeszcze ostatnie miejsca ale do klubu w dwie osoby to tak nie za bardzo) a nie wiem czy są jakies restauracje otwarte na normalnych zasadach ze sie tak wyraze

rozkład jazy we wrocławiu - http://www.wroclaw.pl/m3298/
drei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 11:14   #27
nebraska
Zakorzenienie

Mam nadzieję, że restauracje typowo "jedzeniowe" są otwarte, bo chcemy iść ze znajomymi na kolacje, potem do kina a potem na sekundę (sztuczne ognie) w okolice rynku. Na dłużej nie bo ja organicznie nie znoszę tłumów.

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-30, 12:36   #28
heleane
Rozeznanie

Ja jeszcze myśle czy się wybrać. Dojazd od mojego domu jest w miare łatwy , ale nie wiem czy będzie warto jechać. Jakiś tam koncert będzie i chyba to wszystko. Ja się do klubów żadnych nie wybieram. Za młoda jestem
heleane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 13:03   #29
kal1nka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heleane Pokaż wiadomość
Ja jeszcze myśle czy się wybrać. Dojazd od mojego domu jest w miare łatwy , ale nie wiem czy będzie warto jechać. Jakiś tam koncert będzie i chyba to wszystko. Ja się do klubów żadnych nie wybieram. Za młoda jestem
echh zazdroszcze lokalizacji, ja niestety mam 200km przed i po koncertach przed soba :/

21.02.10 zakochana
31.12.13 narzeczona
16.07.16 żona
kal1nka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-30, 13:25   #30
coccinelle
BAN stały

ja zupelnie nie rozumiem jak ktos moze chciec spedzic sylwestra w rynku...i to dobrowolnie. ja bym mogla to zrobic, ale tylko, gdyby mi zaplacono powiedzmy 500 zlotych, zeby juz nie przesadzac i podawac sum zbyt wygorowanych.

cale zycie mieszkam we wroclawiu. sylwester na rynku to straszna zenada-zespoly, pijani chlopcy przypominajacy dresiarzy i ogolnie obciach maksymalny.

wiem, ze jest cos takiego jak sylwestrowa presja-trzeba sie wtedy dobrze bawic, porzadnie sie upic i posypac brokatem...ale na boga!!! nie z beata kozidrak.
ja na szczescie nie odczuwam tej presji zupelnie i mam inne plany na ten wieczor
coccinelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości