| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-02-27, 15:22 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-02 
				 | swędzenie w czasie podniecenia

mam ciągłe problemy ze swędzeniem. lekarze mówią że to grzybica i na to mnie nieustannie leczą. i pomimo że biorę leki na grzybicę ciągle mam objawy grzybicy, to chyba niemożliwe. mam też bakterię streptokokus agalaktive- leczyłam ją antybiotykiem. ale zauważam, że w czasie kiedy mój chłopak mnie podnieca tym czy tamtym- mnie swędzą wargi sromowe- jak minie podniecenie, minie to uporczywe swędzenie. wycieram się ręcznikiem po kąpieli- swędzi- po chwili mija. ale to swedzenie czyję właściwie stale, ale w tych określonych sytuacjach się nasila. nie współżyjemy. mój chłopak też się leczył. co wy na to?

| 
|     |   | 
|  2013-03-06, 09:51 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

Dot.: swędzenie w czasie podniecenia

szczerze nie wiem co ci poradzić , pierwsze słyszę jeżeli robi to w gumce to możesz mieć uczulenie na gumke. polecam używanie maści  clotrimazolum albo pojście do zaprzyjaźnionej pani aptekarki po rade w sprawie maści  http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p4280-Clotrimazolum_krem | 
|     |   | 
|  2013-03-06, 15:20 | #3 | 
				 | 

no własnie nie stosujemy gumek. nawet nie współżyjemy, bo ja ciągle leczę się na grzybicę, ale w czasie brania leków na grzybicę mam dalej objawy, czyli swędzenie. lekarz ostatnio dał mi jakąś sterydową maść- jak zwykle ulga była n kilka dni, potem wraca swędzenie, rośnie w czasie podniecenia. Co to jest do jasnej cholery !?

| 
|     |   | 
|  2013-03-06, 15:51 | #4 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

dziwne, może coś z hormonami.. cukrzycy nie masz? tarczyca zdrowa?

| 
|     |   | 
|  2013-03-06, 21:54 | #5 | 
				 | 

nie wiem, nigdy nie badałam? ale żaden państwowy lekarz tego nie proponuje ! teraz mam wizytę u takiej lekarki co ponoć to wszystko bada, ale to trwa 3 miesiące.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Ginekologia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.