![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Luty: Aleppo, The Balm, zapachy, colorstay, ET
Zapraszam do wymiany
![]() Szukam rzeczy z wish, link w podpisie. NIEAKTUALNY Telefon Blackberry Bold 9700 z pudełkiem, ładowarką, papierami i futerałem. Stan bdb-, dla zainteresowanych zrobię dokładne fotki. Dane można techniczne można znaleść w sieci, wszystko w nim działa, brak uszkodzeń. Nie wiem czy ma simlocka, jeśli tak to na orange.Wymienię tylko za coś o podobnej wartości, kilka kosmetyków lub niskopółkowy tablet lub flakon: L'eau d'Issey Issey Miyake/dkny pure/la vie est belle/ chopard wish/shalimar/kenzo słonik/feerie/acqua di gioia 100ml ew. z małym ubytkiem lub ładną skórzaną torebkę Pierwsze zdjęcie moje, drugie z sieci. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-03-02 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty: Aleppo, The Balm, zapachy, colorstay, ET
1. Revlon colorstay 150 cera mieszana/tłusta. Zdjęcie nie oddaje prawdziwego koloru, lepiej sprawdzić swatche w sieci. Zostały 3/4. Przelałam go do opakowania szklanego z pompką, mogę wysłać oba, chociaż zaręczam, że jest oryginalny (kupiony w Douglasie).
2. Pędzel Eco Tools flat top. Użyty kilka razy i wyczyszczony, nie wypadają mu włoski, jest jak w dniu zakupu. 3. Yes to Blueberries Smoothing Daily Cleanser, mleczko do mycia twarzy, ubytek mniejszy niż 5%. 4. Mleczko perfumowane Yves Rocher Vanille Noire, ubytek 5%. 5. Bioderma Sensibio 250ml nowy, zaplombowany. 6. Eveline 3d extreme serum intensywnie wyszczuplające + wygładzające antycellulitowe nowe. 7. L`Biotica regenerujący krem do rzęs, nowy jeszcze w kartoniku. 8. Podkład girodani gold w słoiczku, kolor porcelain na poziomie colorstaya 150, dobre opinie na KWC. Nowy, oddaję z zapasów z ciężkim sercem, super się sprawdzał, niestety zbladłam. 9.Pędzel EcoTools baby kabuki z limitowanej edycji, zdjęcie z sieci. Mój jest w stanie bdb, oczywiście wyszczyszony i zdezynfekowany. 10. Lakiery pupa holographic, PRAWDZIWE HOLO, nie brokat, tylko testowane na wzorniku, świeże, cena w drogerii to 30zł za sztukę. Kolory: srebro (silver), błękitny (emerald) i granat (denim blue). Oddam pojedynczo. Ostatnie zdjęcie nie jest moje, TUTAJ można zobaczyć jaki piękny efekt dają. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-02-20 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
11. Cienie wkłady Inglot:
256 double sp. brązik z drobinkami 120 shine perłowa czysta biel 368 matte jasna brzoswkinia całkowicie matowa 129 shine rdzawy pomarańcz z poświatą 12. Dwa niebieskie cienie, oddam za drobiazg lub dorzucę do wymiany, na pewno została ponad połowa obu. 13. Eyelinery za drobiazg: - wibo czarny zużycie około połowy - wibo seria różana srebrny testowany - IntensLine czarne, wszystkie nowe 14. Rozcieńczalnik do lakierów do paznokci, odleję jakąś część. Wystraczy kropelka lub dwie i lakier po wymieszaniu jest jak nowy. 15. Odsypka pudru Jadwiga do cery tłustej i trądzikowej. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-02-20 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ZAPACHY
Zrobię odlewki ze swoich flakonów (nie mam atomków!): - YR kokos i ananas limitowanka letnia - YR kokos - YR Naturelle - YR So Elixir Purple - YR Moment de Bonheur (bliźniak Chloe) - Tesori d'Orient Jasmin di Giava czyli brat bliźniak Angela TM bez trupiej nutki - Escada Island Kiss 2011 - Escada Marine Groove - Escada Ocean Lounge - Paris Hilton - GAP Close - YR Tendre Jasmin - YR Vanille Noire - L de Lolita - Benetton Energy - Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete damski - Lady Vengeance Juliette Has A Gun [mam odlekwę tylko 4ml, niestety nie mój zapach] - Acqua di Gioia - YR So Elixir Purple - Elvie 16. Elizabeth Arden Green Tea Tropical, wyjściowo setka, ubytek widać. 17. Marc O'Polo, ubytek 5 psików. 18. Lavander Tea No.362 Gap z rozbiórki, butelka ma 50 kilka ml, zostało około 28ml. 19. Bruno Banani made for women nowy. 20. Balsam perfumowany Acqua di Gioia, ubytek oceniam na około 15%, oryginalny. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-03-02 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
21. Puder sypki ArtDeco, ubytek widoczny na zdjęciu, wyciągnęłam sitko ale wysyłam razem z. Kolor średni, na poziomie CS 200.
22. Dwie nowe miniatury żelu różanego Yves Rocher (po 50ml). 23. Krem oriflame pure nature cytrynowy, bez ubytku ale zdjęłam folię zabezpieczającą. 24. Pędzel do pudru składany. 25. Dorzucę do wymiany: próbki podkładów i 2 nowe termoczepki Biovax. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-02-20 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
LAKIERY
Essie Orange it's obvious, testowany na wzorniku. Golden Rose 255, testowany na jednym paznokciu. Simple Beauty coś w rodzaju topa, nadaje piękną, niebieskawą poświatę (w stylu rybiej łuski). Zużycie 5%. Manhattan Lotus Effect, zużycie 5-8%, daje fioletowy połysk. Selene 170 szmaragdowy brokat, nowy. Selene 158 złoto-rdzawy, nowy. Golden Rose Classics 173, nowy. Wibo 412 jasny pomarańcz z drobinkami, zyżycie 3-5%. Golden Rose 182 lilowo-różowy, nowy. Sensique fiolet, testowany na wzorniku. Lovely MAGNETIC wiśnia metaliczna i niebieski z drobinkami, mam magnes do robienia wzorków. Odżywka 8w1 widać ile zostało. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-02-20 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za Healthy Mix?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za
- YR kokos i ananas limitowanka letnia - YR kokos - YR Vanille Noire (do 5ml) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1360351994 ?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cos za
7. Mydełko Aleppo 35% 200gr nigdy nie zmoczone, jak nowe, tylko odkroiłam kawałeczek, widać na zdjeciu. Lakier essie
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
witaj, interesuje mnie podkład revlona, znajdziesz coś u mnie na wymianę?
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? spodobalo mi sie kilka rzeczy
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witam,
coś za 2. The Balm oryginalny rozświetlacz Mary Lou, mam pudełeczko i rachunek. Maźnięty pędzlem dwa razy. ? ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za:
1. Gliss Kur dwufazowy spray do włosów bez spłukiwania z olejkiem arganowym i mleczkiem kokosowym - nowy, niedostepny w Polsce. Kupiłam kilka na zapas i nie zdążę zużyć, pięknie pachnie, zabezpiecza włosy, nie obciąża, nabłyszcza i odżywia. 2. The Balm oryginalny rozświetlacz Mary Lou, mam pudełeczko i rachunek. Maźnięty pędzlem dwa razy. 6. The Body Shop zestaw do stylizacji brwi w lustrzanym opakowaniu. 7. Mydełko Aleppo 35% 200gr nigdy nie zmoczone, jak nowe, tylko odkroiłam kawałeczek, widać na zdjeciu. oddam wiele ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za rozświetlacz TheBalm?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za :
Podkład Revlon 5. Bourjois Healthy Mix numer 51, zużycie widać na zdjęciu (opakowanie typu airless). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Balsam perfumowany Acqua di Gioia, ubytek oceniam na około 15%, oryginalny.
coś u mnie za ten balsam? ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() 4. Pędzel Eco Tools flat top. Użyty kilka razy i wyczyszczony, nie wypadają mu włoski, jest jak w dniu zakupu. 11. Elizabeth Arden Green Tea Tropical, wyjściowo setka, ubytek widać. zapraszam do obu wątków ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej
podoba mi s ie rozswietlacz mydlo allepo i cwierc sloika maybelin color tatoo braz i srebro czy cos u mnie? ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Cocon YR,
Mam na wymianę So elixir edt a poza watkiem Mirage ok.50 ml oraz nowy Marcel z Oriflame.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2013-02-08 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za Allepo, Green Tea i ewentualnie Cocoona? Pozdrawiam.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za rozświetlacz? odpisz proszę w moim wątku
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
3. Revlon colorstay 150 cera mieszana/tłusta została połowa. Zdjęcie nie oddaje prawdziwego koloru, lepiej sprawdzić swatche w sieci. lub 5. Bourjois Healthy Mix numer 51, zużycie widać na zdjęciu (opakowanie typu airless).
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za lou manizer, eyelienr rozany wibo, maybelline color tatoo
moge poszukac poza watkiem
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.