|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Raróg
|
Czy ktoś się chwilkę pobawi moimi avatarami? :)
Chciałabym, żeby były fioletowe, jak odcień forum wizażu. No, moze dosyć jaśniejsze. Jestem ciekawa, jak to się wkonponuje
![]() ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-06-03 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raróg
|
Dot.: Czy ktoś się chwilkę pobawi moimi avatarami? :)
Mogą być bardziej oczo...jepne
![]() Oczko poproszę na niebiesko, gdyż taki jest mój kolor oczu. Kto będzie miał ochotę się zabawić - będę po stokroć wdzięczna ![]() Wysyłam prezencik w zamian za trudy pracy ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-06-03 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raróg
|
A jaki byś chciała?
![]() Mam tu parę zbednych kosmetyków, których nie używam. Mogę dorzucić czekolade ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-06-05 o 05:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zrobię Ci to za jakieś pół godziny. Podasz e-mail? bo na wizażu to się żeby nie dołożył podpis forum. Możesz wysłać na pw. Daj też znać jaki chcesz kolor dokładnie oka. Jasny, ciemny niebieski? granatowy? Plus czy chcesz kolor fioletowy tam, gdzie jest ten kwadracik czy w drugim avatarze ma być całe fioletowe, tak jak ma ono ten jasny kolor? Czy ten usmieszek ma zostać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jakby ktoś chciał to też mogę pobawić się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raróg
|
O, a ja sobie dziś pomyślałam, że na avatarze mojego szczurka chciałabym mieć w prawym górnym rogu malutkie, kształtne czerwone serduszko. Kocham tę zgagę
![]() Da się zrobić?
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jasne, że się da
![]() Napisałam do Ciebie na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.