|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent do 50zł dla rodziców !
Nie mam pomysłu co kupić rodzicom ... Chciałam jakiś wspólny prezent dla nich , naprawdę mam pustkę w głowie . Dawajcie jakieś propozycje , Mam tylko 50 zł pamiętajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent do 50zł dla rodziców !
Wywołaj fajne zdjęcia i kup 'rodzinną' ramkę
![]() Moim zdaniem prezent idealny, w 50 zł spokojnie się zmieścisz. W pepco kupiłam ramkę z miejscem na trzy zdjęcia, białą, za 19,99 ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A powiedz coś więcej o rodzicach, co lubią itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może ładne filiżanki w zestawie ?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
to co mi przychodzi aktualnie do głowy:
1. zesaw filiżanek 2. zestaw różnych herbat w eleganckim pudełeczku z przegródkami 3. ja w tym roku kupiłam siostrze mojego TŻ'ta zestaw stalowych noży powlekanych ceramiczną powłoką... występują w trzech kolorach: całe czarne, całe białe, kolorowe. Udło mi się upolowac ofertę na jednym z serwisów z grupowymi zakupami. Widziałm, że gdzieś przewijała się oferta na takie noże ale w jakieś kwiatki (mi osobiście się nie pdoobają). Te co aj zamówiłam prezentują się rewelacyjnie + do tego jest ładne pudełeczko. Polecam zakupy na takich serwisach, można fajne okazje upolować, ale zaznaczam również, że warto wcześniej sprawdzac dany produkt choćby an allegro (czasem ceny są podobne ![]() 4. może zrób jakies ciekawe nalewki/likiery w ozodbych buteleczkach. Ja co roku coś takiego robię jako dodatek ![]() W tamtym roku robiłam pomarańczówkę z cynamonem. Do tego eleganca butelkę zdobioną własnoręcznie wykonanaą zawieszką, której głównym motywem był suszony plaster pomarańczy - łatwe i tanie, polecam ![]() ![]() 5. zestaw świeczek/odświeżaczy 6. może ud Ci się gdzieś na promocji dorwać jakąś pościel (ja z tŻ'tem zakupiłam kiedyś cały zestaw w Jusk'u - cena ok. 60 zł na promocji) ewentualnie narzutę/koch - ale trzeba być ostrożnym co do jakości 7. czapki/rękawiczki 9. kieliszki/lampki do wina 10. kiedyś w pepco kupiłam za jakieś 38 zł zestaw - 6szklanek (była opcja też z kieliszkami) + karafka. Może taki zestaw + właśnie nalewka ![]() a może poprostu coś własnoręcznie wykonanego?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja funduszy też dużych nigdy nie miałam. Raz kupiłam rodzicom zestaw filiżanek, a raz kieliszkó do wina (wiedziałam, że obie te rzeczy im się przydadzą). Ostatnio był zestaw fusiastych herbat i kaw.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
myślałam właśnie o zestawie kieliszków do wina
![]() o ręcznie robionych prezentach nie ma mowy bo nie mam talentu do tego :P ale bardzo dziękuję za podpowiedzi , naprowadziliście mnie już na coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
ja bym kupiła jakąś planszówkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Nie znam twoich rodziców ale za 50zł to można kupić bilety np. do Budapesztu i to samolotem np. z Warszawy - Ryanair, Wizzair
![]() ![]() Możesz kupić im tez bilety autobusowe "polski bus", "simple express" mają co jakiś czas promocje w których bilety można kupić nawet po 1zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.