Jestem zbyt wymagający? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-27, 19:58   #1
Osobliwy
Przyczajenie

Jestem zbyt wymagający?

.

Edytowane przez Osobliwy
Czas edycji: 2013-01-09 o 13:58
Osobliwy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 07:01   #2
Oliwka2445
Przyczajenie

GG do Oliwka2445
Dot.: Jestem zbyt wymagający?

Ile macie lat ?
Oliwka2445 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 10:37   #3
201701300922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Osobliwy Pokaż wiadomość
mamy do tego warunki, żeby pójść na jednego całusa, na chwilę odprężenia..

Ten fragment skojarzył mi się z tym, jak kiedyś jeden typ próbując mnie wyrwać ciągle chciał ze mną wyskoczyć gdzieś (np. do łazienki) żeby się trochę pocałować Myślał, że mnie to będzie interesowało, a mnie taki tekst wręcz odrzucał.

Autorze, pewnie jesteście oboje jeszcze bardzo młodzi, skoro oboje chodzicie do szkoły. Może ona po prostu nie jest gotowa na taki krok? Nie wiem no, trudno powiedzieć. A może ją też mierzi ten tekst o tym, żebyście poszli gdzieś w szkole się całować?

Spotykacie się poza szkołą? Chodzicie na randki? Odwiedzacie się w domach? Może spróbuj na bardziej neutralnym gruncie dać jej tego buziaka.
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 11:17   #4
Oliwka2445
Przyczajenie

GG do Oliwka2445

Tutaj istotny jest wiek .Twoja dziewczyna może nie jest gotowa na taki krok musisz być cierpliwy i okazywać jej dużo miłośći . Nie naciskaj na nią a dojrzeje do tego .
Oliwka2445 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 14:32   #5
xblackxshadowx
Rozeznanie

Może obawia się, że ktoś was w szkole przyłapie i będziecie mieć z tego powodu problemy. A może to wpływ rodziny?
xblackxshadowx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 15:37   #6
Osobliwy
Przyczajenie

Chciałbym zaznaczyć, że "współżyjemy" (zwracać uwagę na cudzysłów, w celu uniknięcia zbędnych komentarzy) od dłuższego czasu, także w tym problem napewno nie tkwi, że "to jeszcze nie czas". To nie chodzi o to, że chce czegoś więcej, ja jej nie mówię, chodź teraz, bo mam ochotę, chociaż czasem miło tak spontanicznie . Nie jestem typem wymienionym przez koleżankę wyżej. Nie oczekuję.. jak wy to mówicie? "Czegoś więcej". Po prostu chce zdecydowanie czasem poczuć tę miłość, tutaj twki problem.

Mówiliście o wieku, wiek jest odpowiedni, na stawianie wyżej wspomnianych kroków, także tutaj też nie leży problem . xblackxshadowx, teoretycznie problem rzeczywiście tkwi problem w tym, że "ktoś zobaczy". Ale postawcie się w mojej sytuacji, czy wytrzyma ły/li byście bez okazywania tak dosadnie uczuć bez partnera? Odpowiedź jest raczej oczywista, przynajmniej dla mnie. Jestem człowiekiem wrażliwym, czułym, a przynajmniej taka krąży opinia.. Dlatego też potrzebuję, powtarzam jeszcze raz CZASEM tych uczuć, o dosadniejszym charakterze. Proszę o wczytanie się jeszcze raz, postawienia się w mojej sytuacji i wysnucie wniosków, w postaci porady, z góry dziękuję
Stary 2012-11-28, 15:50   #7
coffee_candy
Raczkowanie

Jedyną radą jaka przychodzi mi do głowy jest rozmowa, rozmowa, ROZMOWA, ale z drugiej strony ileż można rozmawiać, prawda? A może nauczcie się okazywać sobie uczucia w inny, niezauważalny dla pozostałych ludzi sposób (rodzaj gry - my widzimy, nikt inny nie, czyli ruch ustami, oblizanie warg, dyskretne pogłaskanie pod ławką)? To nie zastąpi pocałunków, ale potrafi podkręcić atmosferę przez co ona może nabrać ochoty do częstszego okazywania czułości.

coffee_candy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-28, 15:59   #8
Osobliwy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez coffee_candy Pokaż wiadomość
Jedyną radą jaka przychodzi mi do głowy jest rozmowa, rozmowa, ROZMOWA, ale z drugiej strony ileż można rozmawiać, prawda? A może nauczcie się okazywać sobie uczucia w inny, niezauważalny dla pozostałych ludzi sposób (rodzaj gry - my widzimy, nikt inny nie, czyli ruch ustami, oblizanie warg, dyskretne pogłaskanie pod ławką)? To nie zastąpi pocałunków, ale potrafi podkręcić atmosferę przez co ona może nabrać ochoty do częstszego okazywania czułości.
Ahh.. tak, święte słowa, rozmawiałem już nie raz ale efekty.. ehh.. znikome Dziękuje w każdym razie za odpowiedź, z rad napewno skozystam, ponieważ nic innego mi nie zostało Czekam na dalsze wypowiedzi!
Stary 2012-11-28, 16:03   #9
201701300922
Konto usunięte

Cytat:
Ahh.. tak, święte słowa, rozmawiałem już nie raz ale efekty.. ehh.. znikome Dziękuje w każdym razie za odpowiedź, z rad napewno skozystam, ponieważ nic innego mi nie zostało Czekam na dalsze wypowiedzi!
Ale w tym momencie dochodzi między Wami do czegokolwiek?
Stary 2012-11-28, 16:25   #10
coffee_candy
Raczkowanie

Cytat:
Nie ma za co. Po prostu czasem ciężko jest pogodzić potrzeby i temperamenty dwóch osób w związku, trzeba się tego nauczyć albo trafić na kogoś, kto nas uzupełnia.

coffee_candy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 16:42   #11
Osobliwy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Dysia1990 Pokaż wiadomość
Ale w tym momencie dochodzi między Wami do czegokolwiek?
Od 3 - 3,5 tygodnia nic..
Stary 2012-11-28, 17:27   #12
corkatswxd
Raczkowanie

Japierdu, jesteście razem rok i nie całujecie się?
Wybacz mi, ale to nie jest do końca normalne. Przecież dzieci w przedszkolach się całują, na imprezach ludzie bawią się w butelkę i całują...
Dla mnie coś tu śmierdzi. Moja kumpela chodzi z chłopakiem już ponad rok, z czego 6 miesięcy był za granicą, nie pozwala mu się przytulać ani dotykać, tym bardziej całować. Raz szli za rękę ;] Chodzi o to, że ten gość jest nadziany a ona po prostu lubi sobie pojeździć gdzieś. Jest też po prostu głupi i ona robi z nim to, co chce. Jak wychodzi temat całowania - od razu atakuje go argumentami, że chce od niej tylko jednego.
Także taka anegdotka celem uświadomienia CI, że nie wszystko złoto co się świeci. Przemyśl w ogóle ten związek - czy nie zauważyłeś jakichś znaków? Czy krępuje ją trzymanie za rękę? Czy znasz jej rodziców? Czy w ogóle mówi o tobie jako o chłopaku swoim?
Start: 16 listopada 2012
Meta: 1 kwietnia 2013.

Zero słodyczy, zero alkoholu, zero napojów słodkich.
Biust: 90
Talia: 94
Biodra: 102
Uda: 59
Łydki: 41
corkatswxd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 17:35   #13
Osobliwy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez corkatswxd Pokaż wiadomość
Wybacz mi, ale to nie jest do końca normalne. Przecież dzieci w przedszkolach się całują, na imprezach ludzie bawią się w butelkę i całują...
Dla mnie coś tu śmierdzi. Moja kumpela chodzi z chłopakiem już ponad rok, z czego 6 miesięcy był za granicą, nie pozwala mu się przytulać ani dotykać, tym bardziej całować. Raz szli za rękę ;] Chodzi o to, że ten gość jest nadziany a ona po prostu lubi sobie pojeździć gdzieś. Jest też po prostu głupi i ona robi z nim to, co chce. Jak wychodzi temat całowania - od razu atakuje go argumentami, że chce od niej tylko jednego.
Także taka anegdotka celem uświadomienia CI, że nie wszystko złoto co się świeci. Przemyśl w ogóle ten związek - czy nie zauważyłeś jakichś znaków? Czy krępuje ją trzymanie za rękę? Czy znasz jej rodziców? Czy w ogóle mówi o tobie jako o chłopaku swoim?

Nie, nie co do ręki to sama często nalega.. Jest osobą naprawdę uczciwą także taka sytuacja, jaką Ty przedstawiłaś nie wchodzi w grę. Jesteśmy naprawdę w zżytym związku, mówimy sobie wszystko i tak dalej, i tak dalej.. Tak, znam jej rodziców i ogólnie występuję jako chłopak, nie kolega, chociaż nie wiem jakie to ma znaczenie.? Rodzice nie mają nic przeciwko nam (ani moi, ani jej).

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

A i widać, że nie doczytałaś ;p Całujemy się oczywiście, jednak z nastawieniem wtedy, gdy jesteśmy sami.. Jednak okres szkolny nie pozwala na zadowalającą ilość spotkań, a tym bardziej zbliżający się okres zimowy, więc chciałbym abyśmy mogli kożystać w szkole..

A tak dokładająć jeszcze too.. Nie, nie zauważyłem żadnych znaków, i raczej nie zauważe, ponieważ jak już wspominałem jesteśmy bardzo zżyci, planujemy przyszłość i tak dalej, więc to nie ma opcji.

Edytowane przez Osobliwy
Czas edycji: 2012-11-28 o 17:37
Osobliwy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 17:53   #14
corkatswxd
Raczkowanie

Haha, moja kumpela jest taka sama ;] Też rozmawia z nim o wszystkim i tak dalej, ale widzę, że to całkiem inna sytuacja, więc dość już o niej xD
Czytałam całość, chyba przeoczyłam. No cóż, wagową sprawą jest ile macie lat tak właściwie. Bez tego nie ruszymy ;]

Stary 2012-11-28, 17:58   #15
Osobliwy
Przyczajenie

Ja 16, Ona rok młodsza
Stary 2012-11-28, 18:04   #16
corkatswxd
Raczkowanie

Znowóż dziewczyna mojego kumpla jest trochę taka jak Twoja ;]
Ogólnie to jesteśmy przyjaciółmi i często wiele rzeczy mi mówi i radzi się. Widzę, jak go nosi, żeby się spotkać, bo widzą się tylko w weekendy. Miałam przyjemność być razem z nimi na weselu i widziałam jak jest, ona nie ma ochoty całować się z nim, przytulać czy znowu trzymać za rękę w jakimkolwiek towarzystwie. A znowu mam koleżankę z klasy, która dopiero co zaczęła chodzić z kumplem z klasy i na forum całej społeczności szkolnej się miziają <rzyga> .
Ktoś wcześniej dobrze napisał - różni są ludzie. Mój chłopak też nigdy w życiu za rękę ze mną nie chodził, o całowaniu przy innych to już w ogóle - bardzo dobrze, że woli to robić na osobności. A że okazji ku temu nie macie, to twoja wina

Stary 2012-11-28, 18:12   #17
Osobliwy
Przyczajenie

No wiesz, rozumiem, że solidarnośc, ale od razu moja wina?! Gdzie pytam się xD? Oj skończ już z nią, bez urazy ale trochę psychiczna ona xd. Tak, wiem, że różni ludzie i tak dalej, jednak jak już jesteśmy sami, to czułości jest na maksa, tylko potrzeba mi ich również na dniu codziennym.. -.-
Stary 2012-11-28, 18:14   #18
corkatswxd
Raczkowanie

Czyli jak widzisz to Twoja wina :p
Przecież okazja Wam nie spadnie z nieba razem z darmowym karpiem na Wigilię, tylko trzeba takie okazje stwarzać :p

Stary 2012-11-28, 18:35   #19
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Ja 16, Ona rok młodsza
odpowiedź jest prosta.ona się wstydzi okazywac uczucia,żeby ktoś nienzobaczył
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 18:35   #20
xblackxshadowx
Rozeznanie

Ja także nie lubię okazywać czułości w towarzystwie (znajomych np., wśród obcych mogłabym to robić) lub w miejscu gdzie ktoś znienacka może się pojawić. Z tym, że mój partner ma również takie podejście i czułości okazujemy sobie tylko na osobności.
Jak wiadomo, szkoła to szkoła. Zaraz połowa uczniów wiedziałaby kto się z kim całował, nic fajnego
xblackxshadowx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 18:43   #21
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez corkatswxd Pokaż wiadomość
nie każdy lubi publicznie okazywac uczuć i całowac się
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-28, 19:45   #22
Osobliwy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
nie każdy lubi publicznie okazywac uczuć i całowac się
No tak, tak macie racje.. Czyli jedyne co mi pozostaje to jak rozumiem pogodzić się z sytuacją i wyczekiwać na okazje, kiedy będzie możliwe spotkanie w domku Dziękuję bardzo wszystkim za wypowiedzi, naprawdę niesamowicie mi pomogły

Temat uważam za rozwiązany. t/c pls
Stary 2012-11-28, 21:11   #23
201701300922
Konto usunięte

No ja tam w gimnazjum też się wstydziłam takich rzeczy, zresztą nadal jestem przeciwna publicznemu okazywaniu uczuć, jeszcze rozumiem przytulanie, chodzenie za rękę czy zwykły buziak ale nie mizianie i głębokie pocałunki

Autorze, wcale jej się nie dziwię. Wychodzi na to, że z Waszym związkiem wszystko w porządku, tylko częściej musicie się spotykać sam na sam. Nie naciskaj na nią w szkole, bo pewnie i tak nie zmieni zdania
Stary 2012-11-29, 13:17   #24
Osobliwy
Przyczajenie

Cytat:
No ja tam w gimnazjum też się wstydziłam takich rzeczy, zresztą nadal jestem przeciwna publicznemu okazywaniu uczuć, jeszcze rozumiem przytulanie, chodzenie za rękę czy zwykły buziak ale nie mizianie i głębokie pocałunki

Autorze, wcale jej się nie dziwię. Wychodzi na to, że z Waszym związkiem wszystko w porządku, tylko częściej musicie się spotykać sam na sam. Nie naciskaj na nią w szkole, bo pewnie i tak nie zmieni zdania
Ha! Pesymistka xd Ale mam dla Ciebie zaskoczenie.. Ona chce właśnie to zmienić ;p Ale faktem jest, że jej nie naciskam..
Stary 2012-11-29, 17:06   #25
_stardust
Rozeznanie

co to za związek, kiedy chodzicie razem do szkoły, a przez 3,5 tygodnia nie mieliście okazji spotkać się poza nią? dziewczynie się nie dziwię, że nie chce się całować publicznie, niektórzy takie mają podejście i jest to zupełnie ok.
_stardust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-29, 18:52   #26
saguara
Raczkowanie

Tez sie zgadzam, po prostu sie wstydzi. Czasem trudno wytrzymac bez okazywania uczuc na codzien, ale trzeba sie przyzwyczaic ze niektorzy sa tacy, drudzy sa inni. Pomysl o ludziach ( w tym ja) ktorzy maja zwiazki na odleglosc i wogole nie maja tej czulosci na codzien i zyja, a Ty mozesz miec, tylko nie publicznie, kwestia przyzwyczajenia
saguara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-29, 19:35   #27
201701300922
Konto usunięte

Cytat:
Ha! Pesymistka xd Ale mam dla Ciebie zaskoczenie.. Ona chce właśnie to zmienić ;p Ale faktem jest, że jej nie naciskam..
Skoro chce to zmienić, to nie rozumiem w czym problem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-29, 19:55   #28
Osobliwy
Przyczajenie

Cytat:
Skoro chce to zmienić, to nie rozumiem w czym problem
No właśnie chce, od początku roku szkolnego, ale coś jej nie wychodzi, tutaj problem
Stary 2012-11-29, 20:11   #29
apows
Zadomowienie

Cytat:
Cześć wam wszystkim!

Piszę ten wątek, ponieważ jestem w fazie rozpaczy. Jestem z dziewczyną, która teoretycznie nie widzi poza mną świata, jednak nie potrafi mi okazywać uczuć gdy już jesteśmy obok siebie. Nie mówimy tutaj o seksie, ponieważ wiek jeszcze na to nie pozwala i dojrzałość psychiczna Przechodząc do rzeczy, brakuje mi pocałunków i ciepłych słów rzecz jasna kierowanych w moją stronę.

Czasem nie wystarcza mi to przytulenie.. Potrzebuję czegoś więcej.. i tataj moje pytanie, czy wymagam za dużo? Uważam, że zdecydowanie nie.

Rozmawialiśmy już o przekazie uczuć pomiędzy nami, jednak ona mówi, że cały czas chce, tylko coś nie wychodzi, jestem już z nią prawie rok, chciałbym być z nią o wiele dłużej, czyli do końca. Jest naprawdę fantastyczną, inteligentna i bardzo, bardzo atrakcyjna, nie chcę kończyć tej znajomości, jednak jak wszyscy wiemy, a bynajmniej ja tak myśle, brak tych całusów psuje nasze relacje. Po kolejnych nieudanych podejściach do tego buziaka chodze sflustrowany, i ogólnie em.. "spompowany" energią, której mam strasznie dużo? Tracę chęć na wszystko na resztę dnia.

Czasem zastanawiam się czy Ona nie uważa, że czasem jej jestem potrzebny tylko do tego . Wnioskuję zapewne to z mojego zachowania, jednak to nie jest tak, że jestem z nią tylko dla jej ust, ciała i tak dalej.. Po prostu ten pocałunek i pieszczoty jest dla mnie elementem, który pokazuje czy też może i przekazuje miłość drugiej osobie. Uważam, że takie pocałunki, mimo szkoły (tak, warto wspomnież, że jesteśmy w szkole) powinny stanowić codzienność, bo mamy do tego warunki, żeby pójść na jednego całusa, na chwilę odprężenia..

Mam nadzieję, że moja wypowiedź jest dla was w całości zrozumiała i pomożecie mi rozwiązać mój problem. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi
Widocznie nie jest gotowa na pieszczoty albo boi się bliskości. Bądź dla niej delikatny i nie nalegaj. Nie wiem ile ma lat? Młode dziewczyny, wbrew pozorom,że świat idzie z postępem, niejednokrotnie mają opory.
Stary 2012-12-12, 18:11   #30
zielonakropeczka1
Przyczajenie

To jesteście razem i zero pieszczot albo innych takich? A próbujesz się przynajmniej do niej przytulić czy coś takiego a ona cie odpycha? Bo ja też miałam kiedyś taki problem że wstydziłam się przy innych
zielonakropeczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości