|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jestem zbyt wymagający?
.
Edytowane przez Osobliwy Czas edycji: 2013-01-09 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem zbyt wymagający?
Ile macie lat ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ten fragment skojarzył mi się z tym, jak kiedyś jeden typ próbując mnie wyrwać ciągle chciał ze mną wyskoczyć gdzieś (np. do łazienki) żeby się trochę pocałować ![]() Autorze, pewnie jesteście oboje jeszcze bardzo młodzi, skoro oboje chodzicie do szkoły. Może ona po prostu nie jest gotowa na taki krok? Nie wiem no, trudno powiedzieć. A może ją też mierzi ten tekst o tym, żebyście poszli gdzieś w szkole się całować? Spotykacie się poza szkołą? Chodzicie na randki? Odwiedzacie się w domach? Może spróbuj na bardziej neutralnym gruncie dać jej tego buziaka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Tutaj istotny jest wiek .Twoja dziewczyna może nie jest gotowa na taki krok musisz być cierpliwy i okazywać jej dużo miłośći . Nie naciskaj na nią a dojrzeje do tego .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Może obawia się, że ktoś was w szkole przyłapie i będziecie mieć z tego powodu problemy. A może to wpływ rodziny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Chciałbym zaznaczyć, że "współżyjemy" (zwracać uwagę na cudzysłów, w celu uniknięcia zbędnych komentarzy) od dłuższego czasu, także w tym problem napewno nie tkwi, że "to jeszcze nie czas". To nie chodzi o to, że chce czegoś więcej, ja jej nie mówię, chodź teraz, bo mam ochotę, chociaż czasem miło tak spontanicznie
![]() Mówiliście o wieku, wiek jest odpowiedni, na stawianie wyżej wspomnianych kroków, także tutaj też nie leży problem ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jedyną radą jaka przychodzi mi do głowy jest rozmowa, rozmowa, ROZMOWA, ale z drugiej strony ileż można rozmawiać, prawda? A może nauczcie się okazywać sobie uczucia w inny, niezauważalny dla pozostałych ludzi sposób (rodzaj gry - my widzimy, nikt inny nie, czyli ruch ustami, oblizanie warg, dyskretne pogłaskanie pod ławką)? To nie zastąpi pocałunków, ale potrafi podkręcić atmosferę przez co ona może nabrać ochoty do częstszego okazywania czułości.
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Od 3 - 3,5 tygodnia nic..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Japierdu, jesteście razem rok i nie całujecie się?
Wybacz mi, ale to nie jest do końca normalne. Przecież dzieci w przedszkolach się całują, na imprezach ludzie bawią się w butelkę i całują... Dla mnie coś tu śmierdzi. Moja kumpela chodzi z chłopakiem już ponad rok, z czego 6 miesięcy był za granicą, nie pozwala mu się przytulać ani dotykać, tym bardziej całować. Raz szli za rękę ;] Chodzi o to, że ten gość jest nadziany a ona po prostu lubi sobie pojeździć gdzieś. Jest też po prostu głupi i ona robi z nim to, co chce. Jak wychodzi temat całowania - od razu atakuje go argumentami, że chce od niej tylko jednego. Także taka anegdotka celem uświadomienia CI, że nie wszystko złoto co się świeci. Przemyśl w ogóle ten związek - czy nie zauważyłeś jakichś znaków? Czy krępuje ją trzymanie za rękę? Czy znasz jej rodziców? Czy w ogóle mówi o tobie jako o chłopaku swoim?
I cel: ![]() ![]() II cel: ![]() ![]() III cel: ![]() ![]() Start: 16 listopada 2012 Meta: 1 kwietnia 2013. Zero słodyczy, zero alkoholu, zero napojów słodkich. Biust: 90 Talia: 94 Biodra: 102 Uda: 59 Łydki: 41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie, nie co do ręki to sama często nalega.. Jest osobą naprawdę uczciwą także taka sytuacja, jaką Ty przedstawiłaś nie wchodzi w grę. Jesteśmy naprawdę w zżytym związku, mówimy sobie wszystko i tak dalej, i tak dalej.. Tak, znam jej rodziców i ogólnie występuję jako chłopak, nie kolega, chociaż nie wiem jakie to ma znaczenie.? ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- A i widać, że nie doczytałaś ;p Całujemy się oczywiście, jednak z nastawieniem wtedy, gdy jesteśmy sami.. Jednak okres szkolny nie pozwala na zadowalającą ilość spotkań, a tym bardziej zbliżający się okres zimowy, więc chciałbym abyśmy mogli kożystać w szkole.. A tak dokładająć jeszcze too.. Nie, nie zauważyłem żadnych znaków, i raczej nie zauważe, ponieważ jak już wspominałem jesteśmy bardzo zżyci, planujemy przyszłość i tak dalej, więc to nie ma opcji.
![]() ![]() Edytowane przez Osobliwy Czas edycji: 2012-11-28 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Haha, moja kumpela jest taka sama ;] Też rozmawia z nim o wszystkim i tak dalej, ale widzę, że to całkiem inna sytuacja, więc dość już o niej xD
Czytałam całość, chyba przeoczyłam. No cóż, wagową sprawą jest ile macie lat tak właściwie. Bez tego nie ruszymy ;]
I cel: ![]() ![]() II cel: ![]() ![]() III cel: ![]() ![]() Start: 16 listopada 2012 Meta: 1 kwietnia 2013. Zero słodyczy, zero alkoholu, zero napojów słodkich. Biust: 90 Talia: 94 Biodra: 102 Uda: 59 Łydki: 41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja 16, Ona rok młodsza
![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Znowóż dziewczyna mojego kumpla jest trochę taka jak Twoja ;]
Ogólnie to jesteśmy przyjaciółmi i często wiele rzeczy mi mówi i radzi się. Widzę, jak go nosi, żeby się spotkać, bo widzą się tylko w weekendy. Miałam przyjemność być razem z nimi na weselu i widziałam jak jest, ona nie ma ochoty całować się z nim, przytulać czy znowu trzymać za rękę w jakimkolwiek towarzystwie. A znowu mam koleżankę z klasy, która dopiero co zaczęła chodzić z kumplem z klasy i na forum całej społeczności szkolnej się miziają <rzyga> . Ktoś wcześniej dobrze napisał - różni są ludzie. Mój chłopak też nigdy w życiu za rękę ze mną nie chodził, o całowaniu przy innych to już w ogóle - bardzo dobrze, że woli to robić na osobności. A że okazji ku temu nie macie, to twoja wina ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
No wiesz, rozumiem, że solidarnośc, ale od razu moja wina?! Gdzie pytam się xD? Oj skończ już z nią, bez urazy ale trochę psychiczna ona xd. Tak, wiem, że różni ludzie i tak dalej, jednak jak już jesteśmy sami, to czułości jest na maksa, tylko potrzeba mi ich również na dniu codziennym.. -.-
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Czyli jak widzisz to Twoja wina :p
Przecież okazja Wam nie spadnie z nieba razem z darmowym karpiem na Wigilię, tylko trzeba takie okazje stwarzać :p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ja także nie lubię okazywać czułości w towarzystwie (znajomych np., wśród obcych mogłabym to robić) lub w miejscu gdzie ktoś znienacka może się pojawić. Z tym, że mój partner ma również takie podejście i czułości okazujemy sobie tylko na osobności.
Jak wiadomo, szkoła to szkoła. Zaraz połowa uczniów wiedziałaby kto się z kim całował, nic fajnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
No tak, tak macie racje.. Czyli jedyne co mi pozostaje to jak rozumiem pogodzić się z sytuacją i wyczekiwać na okazje, kiedy będzie możliwe spotkanie w domku
![]() ![]() Temat uważam za rozwiązany. t/c pls ![]()
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
No ja tam w gimnazjum też się wstydziłam takich rzeczy, zresztą nadal jestem przeciwna publicznemu okazywaniu uczuć, jeszcze rozumiem przytulanie, chodzenie za rękę czy zwykły buziak ale nie mizianie i głębokie pocałunki
![]() Autorze, wcale jej się nie dziwię. Wychodzi na to, że z Waszym związkiem wszystko w porządku, tylko częściej musicie się spotykać sam na sam. Nie naciskaj na nią w szkole, bo pewnie i tak nie zmieni zdania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
co to za związek, kiedy chodzicie razem do szkoły, a przez 3,5 tygodnia nie mieliście okazji spotkać się poza nią? dziewczynie się nie dziwię, że nie chce się całować publicznie, niektórzy takie mają podejście i jest to zupełnie ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Tez sie zgadzam, po prostu sie wstydzi. Czasem trudno wytrzymac bez okazywania uczuc na codzien, ale trzeba sie przyzwyczaic ze niektorzy sa tacy, drudzy sa inni. Pomysl o ludziach ( w tym ja) ktorzy maja zwiazki na odleglosc i wogole nie maja tej czulosci na codzien i zyja, a Ty mozesz miec, tylko nie publicznie, kwestia przyzwyczajenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
No właśnie chce, od początku roku szkolnego, ale coś jej nie wychodzi, tutaj problem
![]()
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
To jesteście razem i zero pieszczot albo innych takich? A próbujesz się przynajmniej do niej przytulić czy coś takiego a ona cie odpycha? Bo ja też miałam kiedyś taki problem że wstydziłam się przy innych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.