|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pełnomocnictwo
Czy wie może któraś z Was czy gdy dam komuś moje pełnomocnictwo by zapisał mnie na egzamin to trzeba za coś takiego płacić czy jest to za darmo? bo mam problem, nie zdałam za pierwszym praktyki, kolejny termin na styczeń... boje że sie nie wyrobie w tych 6 miesiącach w których obowiązuje mnie jeszcze stara teoria, a nie mam czasu być codziennie w wordzie od godziny 8 i siedzieć tam po pare godzin aż coś sie zwolni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pełnomocnictwo
Wystarczy tylko i wyłącznie Twoje pełnomocnictwo, na 100%
![]() Tylko teraz nie wiem czy nie jest potrzebne też Twoje ksero dowodu, ale pewna nie jestem, za to z całą pewnością nie dokonuje się za to dodatkowej opłaty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A to potrzebne jest pełnomocnictwo? Mnie umawiał instruktor, moją kuzynkę też będzie umawiał instruktor, w sumie to nie znam ani jednej osoby, która osobiście umawiała sobie egzamin... Na 100% nikt żadnego pełnomocnictwa nie miał, ale może to od wordu zależy?
Dowód tylko i pieniądze były potrzebne. Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2012-11-15 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mnie jak instruktor zapisywał, to tylko miał mój dowód wpłaty za egzamin, żadnego dowodu, czy jego ksero nie miał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Niemożliwe, pełnomocnictwo jest zawsze potrzebne, pewnie podpisałyście przy podpisywaniu papierów oddając zdjęcie do prawka itp
![]() Edit: ale wykłócać się nie będę i mam nadzieję, że nie wprowadzam w błąd ![]() Edytowane przez madziuchna89 Czas edycji: 2012-11-15 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
na stronie WORD-u masz wzór pełnomocnictwa. Ot tyle, nic nie płacisz...
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dostałam odpowiednie druczki , o tym że jest potrzebne ksero dowodu też sie dowiedziałam. Nie miałam pewności tylko do tego czy jest jeszcze jakaś opłata bo mnie oczywiście mama nastraszyła że za takie rzeczy sie płaci. Dziękuje Wam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No teraz to zgłupiałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nic nie płacisz za pełnomocnictwo.
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Za drugim razem ![]() Ale co to za problem napisać upoważnienie? Trzeba w nim podać kogo upoważniasz, dane i nr dowodu tej osoby i swojego. Prawdopodobnie również ksero swojego dowodu (ale pewności nie mam, wiem, że swojemu instruktorowi dawałam). Teraz doczytałam, że na stronie WORDA jest wzór pełnomocnictwa, zatem po problemie... Edytowane przez pinaplesss Czas edycji: 2012-11-22 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Wiem że troche odchodze od tematu, ale za którym razem zdałyście?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
mnie tata na praktyke zapisywał, wzial tylko mój dowód
![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Zależy to wszystko od tego w jakim mieście sie zapisujesz,każdy ośrodek może mieć swoje własne wewnętrzne przepisy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.