|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kotyliony na rękę
Witam,
mamy w planach na studniówkę założyć kotyliony (nie piszcie tutaj, że to amerykańskie itp.- nie o to chodzi- rózy nie mamy jak trzymać, bo mamy taki układ, masek nie chcemy, wiec kotylion to miły akcent) i powstał problem: żywe czy sztuczne. Może ktoś miał z tym doświadczenia? Wiem, że żywe kwiatki można przyczepić na zimny klej, ale wezmy pod uwagę, że ręką ciągle się porusza... Może ktoś coś więcej na ten temat wie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kotyliony na rękę
U nas mamy obowiązek założenia kotylionów na ręce, żeby fotograf (osobny dla każdej klasy) wiedział komu robić zdjęcia. Podobno najlepsze są piankowe kwiaty i takie też sobie zamówiliśmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
to kotyliony się z kwiatów robi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;38124000]U nas mamy obowiązek założenia kotylionów na ręce, żeby fotograf (osobny dla każdej klasy) wiedział komu robić zdjęcia. Podobno najlepsze są piankowe kwiaty i takie też sobie zamówiliśmy.[/QUOTE]
Piankowe? Masz zdjęcie? http://mk-arts.pl/oferta/przypinki-i-kotyliony.html my wybralismy drugi wzór kotylionów na rękę i mamy kilka kolorow wstażek do wyboru- kazda jaką chce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
nie polecam kotylionów na rękę z prawdziwych kwiatów, mój kwiatek odpadł już przy tańczeniu poloneza, a chyba żaden nie dotrwał do końca imprezy
![]() bardzo podobają mi się za to takie właśnie przypinki-kokardki, wyglądają elegancko i są wygodniejsze niż kwiatek na nadgarstku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
u mnie były sztuczne, ale tak wstrętne, że oderwałam je i miałam samą wstążkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.