|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
gdzie kupie w KRAKOWIE ładny parasol?
Niezbyt drogi, ale sliczniutki. Ma byc to prezent dla koleżanki, hmmm, chyba dobry pomysł? Ładny mały praktyczny parasol- sama chciałabym dostać. Bo ładną mamy jesień tego lata, prawda..?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Re: gdzie kupie w KRAKOWIE ładny parasol?
Piękne parasolki produkuje Samsonite. Są niezniszczalne, niestety, trochę kosztują
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Parasolki Samsonite kosztuja od 80 zl w gore. Rezczywiscie sa ladne, male i poreczne. Zastanawialam sie sama nad kupnem takiej jednej malutkiej za 110 zl, ale jakos mam uprzedzenie chyba do firmy Samsonite. Kiedy kupilam u nich torbe, taka solidna (wydawalo mi sie) i spore pieniadze i po pierwszym poturbowaniu sie podczas podrozy lotniczej...pekla. Dlatego mam dylemat z ta parasolka
Cheetah |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Kupiłam ostatnio bardzo ładną i niedrogą -45 złotych- parasolkę w NICO. Cieszyłam się nią dopóki nie ukradli mi suszącego się biedactwa sprzed dzwi
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Mam kilka produktów tej firmy (dwie walizki - kabinówkę i dużą), kuferek podręczny i parasolkę (taką malutką). Parasolka ma najkrótszy staż, tylko 4 lata i muszę powiedzieć, ze przetrwała nie tylko wielkie wiatry, ale też dwie burzliwe zmiany rządu
Walizki i kuferek wyglądają jak w dniu zakupu, choć przeleciały 3/4 świata, mają tylko obdarte kółka. Walizkę należy zaraz po kupnie przetestować - całą wyładować cegłami lub kamieniami i zrzucić z minimum 6 piętra. Jak pęknie - i tak masz gwarancję, więc Ci wymienią lub zwrócą pieniądze. Jak przeżyje - to znaczy, że jest dobra. Ja tak zawsze robię, tylko, ze spuszczam z 10 piętra. Wybieram jednak walizki półsztywne - są lepsze i trwalsze niż "plastiki", ponieważ materiał jest bardziej rozciągliwy i elastyczny niż tworzywo sztuczne. Miłego testowania
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
W Nico?? Co tam w Modlnicy słychać? Nie byłam już tak długo na włościach.... Podobno szpaki zżarły mi czereśnie
Ale tęsknię do Modlnicy....
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Helena napisał(a):
> Walizko i kuferek wyglądają jak w dniu zakupu, choć przeleciały 3/4 świata. majątylko obdarte kółka. Walizkę należy zaraz po kupnie przetestować - całą wyładować cegłami lub kamieniami i zrzucić z minimum 6 piętra. Jak pęknie - i tak masz gwarancję, więc Ci wymienią lub zwrócą pieniądze. Jak przeżyje - to znaczy, że jest dobra. Ja tak zawsze robię, tylko, ze spuszczam z 10 piętra. Wybieram jednak walizki półsztywne - są lepsze i trwalsze niż "plastiki", ponieważ materiał jest bardziej rozciągliwy i elastyczny niż tworzywo sztuczne. Moja byla plastikowa wlasnie. Cala historia skonczyla sie odbrze, poniewaz ja wymienilam na materialowa, granatowa, na kolka, ogromniasta, czyli na wakacji i wyjazdy ok Dzieki Heleno Cheetah |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
W NICO w Modlnicy jak to w NICO w Modlnicy, dużo, kolorowo a jak przyjdzie do kupowania to nic nie ma
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
A czy ktos wie do jakiego sklepu mam wejsc aby kupić Samsonite? Nie chcialabym bładzić. Może w Galerii Centrum coś kupię? Oni tam maja takie rzeczy chyba. Co NICO, to bedę miala za daleko na zakupy tam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Panterko, tutaj masz wyszukiwarke sklepow i dealerow Samsonite: http://www.samsonite.pl/pl/local_dea...EV21RQ3OMMBVLQ
Cheetah |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego, co mi sie wydaje sklep Samsonite jest na Gertrudy zaraz obok przystanku trmawajowego Wawel, wiec mysle w sam raz dla Ciebie - rzut beretem od rynku
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie kupie w KRAKOWIE ładny parasol?
Cytat:
ZP :P Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-12-15 o 15:54 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Ja fajny kupiłem dla siebie i przy okazji dla żony na ul. Barskiej. Parasole mają rewelacyjne. Ja już rok go używam. Jeżeli nic się nie zmieniło to zobacz sobie na http://www.zebraparasole.pl
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.