|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
NIE ZNAM REGULAMINU Wymiana u Kociary, zapraszam! :)
MOŻNA PISAĆ
![]() Witam serdecznie w moim kolejnym wątku wymiankowym ![]() Regulamin taki jak zawsze, ubranka czyste, bez plam. Wymieniam się na to co wpadnie mi w oko, chętnie kosmetyki
Smile and let it go. Edytowane przez kociara92 Czas edycji: 2012-11-17 o 21:16 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiana u Kociary, zapraszam! :)
1. Delikatny szaliczek 'tygrysek'
2. Top na ramiączka z grubszego materiału Only, rozm. M, ale pasuje na S 3. Spódniczka Atmosphere, rozm. 38, ale przerabiana, pasuje na 34-36 4. Krótka kurteczka Vila, rozm. XS[/COLOR] nie ma 5. Bordowy sweterek H&M, rozm. S, kolor żywszy niż na zdjęciu 6. Brązowa tunika, wycięta z przodu, tył dłuższy, rozm. 34, pasuje też na 36 7. Śliczna bluzeczka zapinana na guziczki, rozm. 36 8. Zielona bluzka w prążki Zebra, rozm. M, ale to zdecydowanie XS/S 9. Pudrowy golfik Terranova, rozm z metki XS, ale wg mnie to XXS, jest bardzo malutki 10. Grafitowy kardigan Bon Prix, rozm. 32/34 , ale wg mnie to 36/38, ma małą zszytą dziurkę z tyłu, foto dla zainteresowanych nie ma
Smile and let it go. Edytowane przez kociara92 Czas edycji: 2013-07-22 o 16:20 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
11. Wsuwka do włosów z kokardką
12. Kolczyki 13. Różowa bransoletka 14. Niebieska bransoletka 15. Neonowa bransoletka nie ma 16. Naszyjnik wiązany na wstążeczkę 17. Długi naszyjnik w panterkę nie ma 18. Koszulka nocna w kropki 19. Koszulka nocna w kwiatki nie ma
Smile and let it go. Edytowane przez kociara92 Czas edycji: 2013-07-22 o 16:21 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
20. Czarne bolerko z rękawem 3/4, rozm. S
21. Szare bolerko z długim rękawem, rozm. uniwersalny 22. Zielona bluzka, rozm. S 23. Koronkowe bolerko, rozm. dziecięcy, ale pasuje na XS/S 24. Grafitowe bolerko z długim rękawem Reserved, rozm. 34 25. Granatowy sweterek z krótkim rękawkiem, rozm. 34/36 nie ma 26. Beżowy biustonosz, rozm. 75B 27. Biały koronkowy biustonosz Triumph, rozm. 75B 28. Kremowy sweterek, rozm. M z metki, ale pasuje na S 29. Koszulowa bluzeczka w kratkę, rozm. 36
Smile and let it go. Edytowane przez kociara92 Czas edycji: 2013-07-22 o 16:22 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
30. Biała, delikatna bluzeczka, rozm. S
31. Jasnoróżowa sukienka River Island, rozm 34 32. Kolorowa tunika z działu dziecięcego , pasuje na XS/S 33. Letnia spódniczka zapinana na suwak z boku, rozm XS/S 34. Koszula/Sukienka w kratkę z działu dziecięcego, pasuje na XS/S 35. Bluzeczka Only, rozm. S 36. Granatowy top Gap, koronka z przodu , rozm. XS 37. Różowy sweterek w prązki, rozm. M z metki, ale to zdecydowanie S 38. Seledynowa bluzeczka, śliczna, rozm. 36 39. Bluzeczka w kratkę, rozm S
Smile and let it go. Edytowane przez kociara92 Czas edycji: 2013-07-22 o 16:26 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
40. Tunika/sukienka, rozm. S
41.Różowa bluzeczka LINDEX, rozm. S 42. Szara sukienka Cubus, z metki M, ale zwężana do S 43. Fioletowy top H&M, z metki 38, ale zwęzany do 34/36 44. Czarna sukienka w srebrne gwiazdki Terranova, rozm S 45. Pareo z koralikami na biodra 46. Długi naszyjnik z kulą nie ma 47. Kolczyki skrzydełka nie ma 48. Pierścionek na dwa palce z czarnymi serduszkami, średnica ok. 1,9mm nie ma
Smile and let it go. Edytowane przez kociara92 Czas edycji: 2013-07-22 o 16:25 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
49. Kolorowy szaliczek
50. Niebieski długi szalik Reserved 51. Jesienny szaliczek nie ma 52. Futrzana czapa 53. Urządzenie do bezbolesnej depilacji 54. Puder organiczny Pierre Rene 55. Cienie do powiek
Smile and let it go. Edytowane przez kociara92 Czas edycji: 2013-07-22 o 16:24 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej cos za bordowy sweterek h&m?
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos za kolorowy szaliczek, jesienny i futrzana czapke?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
A mozesz poda wymiary? Glownie pas i dlugosc. W jakim jest stanie?
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Długi naszyjnik z kulą 47. Kolczyki skrzydełka 48. Pierścionek na dwa palce z czarnymi serduszkami, średnica ok. 1,9mm |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
coś za 28. Kremowy sweterek, rozm. M z metki, ale pasuje na S , naszyjnik z kulą i beżowy biustonosz?
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
ok, a które lakiery? i w jakim stanie jest ta biżuteria?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
mogłabym oddać tak na pewno:
-Tusz do rzęs EVELINE VOLUME CELEBRITIES, użyty dwa razy -Tusz do rzęs MARIZA 3D , mokry, świeży , ale ciężko mi określić zużycie, -Mleczko do ciała YVES ROCHER FLOWER PARTY , zużycie na zdjęciu -Odżywka AVON BEZ SPŁUKIWANIA, zostało ok. 90%,
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Tak jest czarna
Zdjęcie rozjaśniłam aby pokazac kokardę i tylko ta bluzka jest dostęona z tego co sobie wybrałas ;P
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
a co bys chciała za kolczyki i pierścionek?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
wybacz, ja jednak podziekuje.
Pozdrawiam
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
hej i co z naszą wymianką?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
to mogłybyśmy się umówić tak -Tusz do rzęs MARIZA 3D , mokry, świeży , ale ciężko mi określić zużycie,
-Mleczko do ciała YVES ROCHER FLOWER PARTY , zużycie na zdjęciu -Odżywka AVON BEZ SPŁUKIWANIA, zostało ok. 90%, + ten żel oriflame , z tym, że tusz ma pościerane napisy z opakowania , od noszenia w kosmetyczce, odżywka nie ma polskiej etykietki z tyłu , odeszła, a folia na mleczko yr też lekko w jednym miejscu odchodzi ,a le to raczej kwestie nie wpływające na jakość kosmetyków a powiedz mi jeszcze proszę w jakim stanie jest sweterek?---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- kurcze :P strasznie przepraszam teraz poszłam okukać te kosmetyki do łazienki i patrzę a zamiast odżywki mam szampon pomyliłam się bo miałam i to i to i myślałam że została mi odżywka a to szampon masakra :P może wybierzesz coś innego no chyba,że chcesz szampon ?
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
ok, tylko tego szamponu jednak brakuje wiuecej 1/3, zle wczesniej spojrzałam;/ jak chcesz to moge Ci jeszcze dorzucic Pollena Ostrzeszów, Biały Jeleń, miniaturk z małym ubytkiem co Ty na to?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Wymiana u Kociary, zapraszam! :)
teraz negocjuję tę odżywkę
ale jeśli poczekasz to dam znać co i jak
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, interesowałaby mnie wstępnie zielona z długim rękawem i czarne bolerko. Co byś konkretnie chciała za te dwie rzeczy??
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
hej, coś za tą kurteczkę:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1353180976 |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
To aż tak mi na tych ciuszkach nie zależy. Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

i tylko ta bluzka jest dostęona z tego co sobie wybrałas ;P