|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() proste, cienkie wlosy-jaki fryz?
ma do Was ogromna prośbe!!!
mam cienkie, proste wlosy, wycieniowane konce. znudzila mi sie ta fryzurka ale nie mam pomyslu na nowa!! moze Wy macie??? zawsze marzylam o dlugich wlosach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdraiwam cieplutko , buziaki pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: proste, cienkie wlosy-jaki fryz?
a masz moze mozliwosc wrzucenia tu swojej fotki?
![]() latwiej wtedy bedzie nam cos dla Ciebie pasujacego dobrac i ocenic czy w dlugich wloskach bedzie Ci dobrze ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Witam powiem tak , sama kiedys mialam krotkie (w tamte wakacje) no i posatnowlaam ze zpauszcze iz pauszczalam hmm ze 4 miesiace podcianalam i td
![]() Wiesz lepiej by bylo gdybys zdjecie sowje dała ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
o fotke sie postaram
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jestem początkująca i może sie nie znam, ale fryzura jest bardzo osobistą sprawą i wyraza osobowosc czlowieka, wiec wybierajac dla siebie cos odpowiedniego istotne sa jeszcze takie rzeczy jak na przykład Twój wzrost, postura i przede wszystkim Twój charakter. To jest ważne żebyś czuła się dobrze we własnych włosach i żeby one pasowały do Ciebie. Chociaz uwazam ze zawsze warto wyprobowac cos nowego mam tu na mysli dlugie wlosy...sama takie mam i juz sobie innych nie wyobrazam, wiec wklej Słonko zdjęcie całej Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zapomnij p dlugich zcietuch na rowno wlosach.sa ciezki przyklepuja sie do glowy i wydaje ich sie jeszcze mniej niz w rzecywistosci. za to mega polecam dlugie mega wycieniowane warstwowo batomiast z dlugosci ( najdlyzsze pasma) zostawione
![]() wydaje sie ze ma sie wiecej zlosow iz z rzecywistosci wlosy sa letsze z wierzchu przy czym nie przyklepuja sie do glowy( wiec.....patrz wyzej) szybciej schna niby ma sie zciete wlosy i mniej na glosie ich ale dlugosc jest ta sama ![]() najbardziej zniszcone wlosy czyli te z wierzchu na ktore dziala slonce sa podciete wygladaja efektownie i "tak jakby tak mialo byc" nawet poczochrane ![]() goraco polecam ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
bardzo dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
paola87 jak tylko znajde jakas fotke to od razu ja wkleje
![]() ja razej nei czuje sie w krotkich wlosach (chociaz moze powinnam sie raczej na krotko scinac ze wzgledu na moje cienkie wlosy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.