|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przedślubny kurs tańca Kraków/Wieliczka
Witam forumowiczki
![]() Nie znalazłam takiego wątku a zależy mi na aktualnych wiadomościach więc zwracam sie do Was. Otóż ja i mój TŻ w czerwcu 2014 powiemy sobie 'sakramentalne tak', jednak zawsze na wszelkich imprezach unikaliśmy wszelkiego rodzaju tańców, gdyż nie oszukujmy sie oboje jesteśmy baaardzo mało uzdolnieni tanecznie (takie 'drewna' haha) Stąd moja prośba. Znacie w Krakowie/Wieliczce jakieś niezbyt drogie szkoły tańca oferujące kursy przedślubne? Co polecacie? Z tego co patrzyłam to 'kursy dla narzeczonych' to jedynie spotkania do ustalenia pierwszego tańca, mi zależy na czymś bardziej ogólnym, bardziej roztańczającym. Mamy jeszcze 1,5 roku więc myśle że wystarczająco czasu na takie rzeczy. Kurs tańca towarzyskiego od podstaw dla par? Hmm myśle o czymś takim w stylu kursu tańca z filmu 'Zatańcz ze mną' z J.Lo. Co Wy o tym sądzicie? Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedślubny kurs tańca Kraków/Wieliczka
Co prawda nie bardzo pomogę bo nie moje rejony, ale możesz właśnie szukać szkoły z "tańcem towarzyskim". Tak właśnie do roztańczenia.
My z TŻ zapisaliśmy się na taki kurs... I w sumie nauczyliśmy się walca wiedeńskiego i angielskiego, tango, foxtrota, cza-czę, salsę, rumbę, jive'a. Jeszcze zostało nam kilka zajęć i zdaję się dwa tańce do przyuczenia. Oczywiście nie jest to poziom mistrzowski, ale na potrzeby roztańczenia przed weselem w zupełności nam wystarczy. Do tego planujemy już bliżej ślubu coś dla narzeczonych wyszukać i się do tego jednego, pierwszego przyuczyć ![]() Więc szukając szkoły możesz popatrzyć właśnie na takie oferty. Zawsze warto zapytać jakie tańce obejmuje "kurs tańca towarzyskiego" ![]()
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.