|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaka czapka?
Witajcie,
Mam problem z wyborem czapki. Chciałabym żeby oczywiście pasowała kolorystycznie do płaszcza i butów ale też żeby w miarę możliwości nie gniotła/spłaszczała/rozwalała mi włosów (mam kręcone za ramiona). Linki do mojego ubioru: płaszcz: http://www.stradivarius.com/webapp/w...9dem%2Bguzikow (w rzeczywistości nie jest taki żarówiasty, zwykła soczysta czerwień) buty: brązowe komin: biały z delikatną srebrną nitką Jakiego koloru powinna być czapka? Jaki krój/ materiał nie będzie mi niszczył fryzury? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaka czapka?
Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Na razie jeszcze jest OK, tylko czapka by mi się przydała...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja nie przepadam gdy w zestawie jest więcej niż 3 kolory więc czapke bym wybrała już pod kolor tych rzeczy, które masz. czyli biel, czerwień, brąz lub czerń (bo guziki sa czarne)
Również nienawidzę gdy nakrycie głowy spłaszcza mi fryzure. Noszę berety, zwłaszcza te nieco luźniejsze fajnie się sprawdzają lub czasami zdarza mi się kapelusz. Teraz z tego co widzę w sklepach, to większość czapek jest robiona luźna, niektóre wyglądają wręcz na rozciągnięte jak po starszym bracie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Tak, ja też nie myślałam o innym kolorze, tylko nie wiem czy wybrac czarny, brazowy, biały czy czerwony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.